Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• focvis

veterán

válasz zsolti111883 #8088 üzenetére

Már leírtam ugyan a véleményemet, de tudtommal csak Phoenixy fórumtárs és én használtunk XT910-et a G (XT1032) előtt.
    Nálam aktív használat mellett (napi min. 1,5-2 óra telefon) szintén 1 napot bírt a Razr és ha ment mellette folyamatosan az e-mail szinkronizáció, akkor sajnos brutálisan le tudott lassulni, volt hogy néhány óránként újra kellett indítanom.
    Most lényegesen kevesebbet kell telefonálnom, így nem tudom 1:1-ben összevetni, hogy mi történne ilynekor a G-vel. Nyugisan használva 3-5 napot megy, ha hétvégén ezen netezek mondjuk 4 órát, akkor kitart a hétvégén végig.

Miért vettem anno Razrt? Mert nem jön szembe veled az utcán és nagyon minőségi a kevlár+fém burkolat. A G totál mezei műanyag, a dizájnja is elég hétköznapi - kár lenne szépíteni. Menj be a Partnero GSM-be és vedd a kezedbe, nem gagyi, de semmi extra.
    Viszont egyszer sem röccent meg még nálam.

A GPS beragadásról nem sokat tudok, itt viszont többen írták, ezért én is újraindítom inkább a telót, ha előtte használtam a GPS-t.

SD kártyás G-t az expansyson biztos tudsz venni.

• focvis

veterán

válasz zsolti111883 #8075 üzenetére

Élőben még nem láttam xt925/926-ost, ellenben ezelőtt xt910-m volt
    Ami mellette szólhat (xt925):
    1. Minőségi anyaghasználat, fém és kevlár. A G műanyag, elég sérülékeny is bumper nélkül.
    2. Vélhetően jobb kamera, igaz a G is fejlődött az utolsó fw frissítéssel, vagy én szoktam hozzá.
    3. SD bővítési lehetőség
    4. RGB értesítő LED

Moto G mellett az Xt910-hez hasonlítva
    5. Gördülékenységben megeszi reggelire a Razrt.
    6. Míg a Razrral az akksi csúcsom 3 nap volt, addig a G-vel 5 nap, de volt aki 6-ot is elért.

Összességében nagyon elégedett vagyok a G-vel, ma is ezt venném, pontosabban a 4G-s verziót, az már bővíthető SD-vel is.

• kelly416

veterán

válasz zsolti111883 #8075 üzenetére

Nem tudom összehasonlítani, mert Maxx HD-m nem volt, de a Moto G-ről:
    Az üzemideje elképesztő. 0-2% egy éjszaka, tehát stand by alig fogyaszt valamit is.
    Van hozzá custom rom, szerintem stabil is, de a gyárira majdnem mindenki visszatért, vagy esetleg a GPE romra, mert abban van magyar nyelv és nincs Motorola program.
    Az egyetlen, ami bosszantó lehet, hogy a gombok kicsit lötyögnek egyeseknek, de engem nem zavart, van olyan akinek meg nem is lötyögött.

Kettő nagy hibája van. Majdnem mindenki átesett rajta egyszer, 1%-ra merül ok nélkül. Azaz annyit jelez, de sokaknak még órákig ment úgy tovább, tehát valami szoftveres bug lehet csak. És a legtöbbeknek tényleg csak egyszer fordult elő. A másik, hogy "beragad" a GPS, tehát ha egyszer használtad, hiába kapcsolod ki, mégis fogyaszt, csak a készülék ki és bekapcsolása hozza helyre. Mindkettő szoftveres, jön a 4.4.3, biztos javítják, mert nem csak a hazai fórumok vannak tele ezekkel.

Én nagyon meg voltam elégedve vele, nagyon jó a formája, szépen kézbe illik, kényelmes fogása volt még az Asszony szerint is, pedig Neki kimondottan kicsi kezecskéi vannak.

Új hozzászólás Aktív témák