- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti111883 #8088 üzenetére
Már leírtam ugyan a véleményemet, de tudtommal csak Phoenixy fórumtárs és én használtunk XT910-et a G (XT1032) előtt.
Nálam aktív használat mellett (napi min. 1,5-2 óra telefon) szintén 1 napot bírt a Razr és ha ment mellette folyamatosan az e-mail szinkronizáció, akkor sajnos brutálisan le tudott lassulni, volt hogy néhány óránként újra kellett indítanom.
Most lényegesen kevesebbet kell telefonálnom, így nem tudom 1:1-ben összevetni, hogy mi történne ilynekor a G-vel. Nyugisan használva 3-5 napot megy, ha hétvégén ezen netezek mondjuk 4 órát, akkor kitart a hétvégén végig.Miért vettem anno Razrt? Mert nem jön szembe veled az utcán és nagyon minőségi a kevlár+fém burkolat. A G totál mezei műanyag, a dizájnja is elég hétköznapi - kár lenne szépíteni. Menj be a Partnero GSM-be és vedd a kezedbe, nem gagyi, de semmi extra.
Viszont egyszer sem röccent meg még nálam.A GPS beragadásról nem sokat tudok, itt viszont többen írták, ezért én is újraindítom inkább a telót, ha előtte használtam a GPS-t.
SD kártyás G-t az expansyson biztos tudsz venni.
-
válasz
zsolti111883 #8075 üzenetére
Élőben még nem láttam xt925/926-ost, ellenben ezelőtt xt910-m volt
Ami mellette szólhat (xt925):
1. Minőségi anyaghasználat, fém és kevlár. A G műanyag, elég sérülékeny is bumper nélkül.
2. Vélhetően jobb kamera, igaz a G is fejlődött az utolsó fw frissítéssel, vagy én szoktam hozzá.
3. SD bővítési lehetőség
4. RGB értesítő LEDMoto G mellett az Xt910-hez hasonlítva
5. Gördülékenységben megeszi reggelire a Razrt.
6. Míg a Razrral az akksi csúcsom 3 nap volt, addig a G-vel 5 nap, de volt aki 6-ot is elért.Összességében nagyon elégedett vagyok a G-vel, ma is ezt venném, pontosabban a 4G-s verziót, az már bővíthető SD-vel is.
-
kelly416
veterán
válasz
zsolti111883 #8075 üzenetére
Nem tudom összehasonlítani, mert Maxx HD-m nem volt, de a Moto G-ről:
Az üzemideje elképesztő. 0-2% egy éjszaka, tehát stand by alig fogyaszt valamit is.
Van hozzá custom rom, szerintem stabil is, de a gyárira majdnem mindenki visszatért, vagy esetleg a GPE romra, mert abban van magyar nyelv és nincs Motorola program.
Az egyetlen, ami bosszantó lehet, hogy a gombok kicsit lötyögnek egyeseknek, de engem nem zavart, van olyan akinek meg nem is lötyögött.Kettő nagy hibája van. Majdnem mindenki átesett rajta egyszer, 1%-ra merül ok nélkül. Azaz annyit jelez, de sokaknak még órákig ment úgy tovább, tehát valami szoftveres bug lehet csak. És a legtöbbeknek tényleg csak egyszer fordult elő. A másik, hogy "beragad" a GPS, tehát ha egyszer használtad, hiába kapcsolod ki, mégis fogyaszt, csak a készülék ki és bekapcsolása hozza helyre. Mindkettő szoftveres, jön a 4.4.3, biztos javítják, mert nem csak a hazai fórumok vannak tele ezekkel.
Én nagyon meg voltam elégedve vele, nagyon jó a formája, szépen kézbe illik, kényelmes fogása volt még az Asszony szerint is, pedig Neki kimondottan kicsi kezecskéi vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Haditechnika, harcászat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest