Új hozzászólás Aktív témák

• APippo

tag

Ha valakit esetleg érdekel és/vagy kipróbálná. XDA-n fent van a DirtyUnicorns nem hivatalos modja a G-re flashelhető ZIP formájában. Egy rövid használat után így jellemezném: :DD . A rendszer nagyon pöpec, szaladgál mint Usain Bolt. Indítás után ugyan lassabb mint a pentium 1-en a win7 de utána pörög forog, igaz a settings eléggé bugos - (és nincsen videó lejátszás) - nem egyszer csinál FC-t. Ezen kívül Xposed nélkül is nagyon frankón testre szabható. (De tényleg nagyon durván, még több minden van benne mint az Gravity Box-ban ami azért nagy szó...) Hálózat működik, WiFi szintén kamera ugyan csak. Első nekifutásra remek azt kell mondjam de sajnos hosszú távon nincsen lehetőségem tesztelni a ROM-ot de mindenképpen megéri kipróbálni annak aki érez magában ennyi ambíciót. Na de hívott a kötelesség és kipróbáltam a 27.-ei nightly CM11 modot.. Ez már annyira nem győzött meg. Ez is pörög és forog összességében de pl. nem működött a WiFi és a hálózatot is eldobálta viszont aki kicsit is ismeri a CM előnyeit annak nem kell ecsetelni, hogy ebben is mennyi testre szabható opció van jelen (ami így, hogy visszatértem a GPE rom-ra rettenetesen hiányzik, hiába nem használtam ezt sem olyan sokáig, de azért az elmúlt évek szép emléke visszaköszönt :O ) Egyik rom-ot sem sikerült teljesen belakni de első ránézésre simán használható mind a kettő a hétköznapokban is (a cm-hez jönnek az update-ek) de azért teljesen még mindig a GPE az az amit én is szívből ajánlok ezek után is. Talán ha jön hivatalos stabil CM vagy bármi olyan rom ami miatt megéri feladni a gyári rendszereket talán, de révén, hogy van GPE és jön majd "nem is olyan sokára" az L nincs ok a hosszú távú váltásra.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák