- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
fpatrik17 #10240 üzenetére
Hali!
Nem akarlak elkeseríteni, de szinte biztos, hogy nem szoftveres a gond. Az enyém is halott (mármint a rezgőmotor).
Ahol én lakom (Csongrád megye) ott pl. találtam egy ügyes szervizest, aki tudja javítani. Nekem a mikrofon halt be. Simán cserélte azt is.
Szóval van esély, hogy javítható - nekem a rezgőmotor is ebbe a kategóriába esett -, mivel általános hardvert használ a Moto, így egy normális szervizes tudja cserélni.
Nem f.som a szót, ha találsz egy normális szerelőt, add be nyugodtan.
-
kakukkmarci
senior tag
-
kelly416
veterán
válasz
fpatrik17 #2189 üzenetére
Nálam itt a dobozza (igaz, Angliából és nem USA-ból), mindene kidobható a telón és a kábelen kívül. Vagy akár azok is, ha sok a pénzetek.
Sem egy gari-papír (az enyémhez a számla is a phones4u "sara", mert adtak hozzá SIM-et is), sem egy töltő fej. És ezt nem baj, ha szem előtt tartod, hogy csak kábel van az itthon értékesített csomagolásban (a kinti meg, ha van is, nem jó itthon), aminek USB a vége, de töltőfej nincs. A biztonság kedvéért azért legalább a blokkot, vagy számlát vagy amit adnak, tartsa meg szerintem. A használatija meg a többi akár kuka is lehet, bár amekkora a csomagolás mindenestől, belegyűr pár zoknit, és hozhatja is haza a táska mélyén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest