- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szupcsijo #2245 üzenetére
Van valaki aki feltette a 2.3.4et? Van valakinek valami infója arról,h megéri e ráfrissíteni?
Bocs, egy kicsit elkéstem a válasszal, de nekem nagyon jó tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, sok dologban szinte "megtáltosodott" a mobil. Tehát mindenképpen megéri frissíteni, de a resetelés erősen javasolt, enélkül a frissítés után kicsit megzavarodott néhány funkció, sőt még a belső memóriát is lefoglalta valahogy. Aztán - ahogy a fórumosok előtte is mondták - egy resetelés megoldotta a dolgokat...
-
-
"Mégis, amikor ránézek a belső tárhelyre, a 6,5 gigából csak 5 mega szabad. Legalábbis ezt írja ki. Vagy téved, de rendesen, vagy tele van régi szeméttel. Ezt nem igazán tudom elhinni."
Nekem is volt ilyen a gyari upgrade utan, szegeny telefon nyoszogott is, hogy ezt nem birja, nem szereti. Akkor volt, hogy reseteltem teljesen, es hirtelen visszesett 300 mega ala a foglalt terulet. Azota sem tudom mi tortent belul, de jobban nez ki
-
Elmeletileg SD nelkul nem is fotozhatna es igazabol nem is ertem miert eroszakoltad meg a fenykepezodet a kartya nelkul!?.
Igazabol ketszer adtam ki a Factory resetet, mert elso alkalommal benne volt a kartya, de akkor is hibazott, ezert megismeteltem a muveletet kartya nelkul is. Ez mar csak amolyan vakrepules volt, mert elfogytak az otletek...
-
GGMPC: kiprobaltam tegnap este / ejszaka az SD kartya formazast + factory resetet, de nem segitett a Camera alkalmazason. Tovabbra is ugy gondolja, hogy a landscape az egyedul lehetseges fotozasi mod. Ehhez akkor is ragaszkodott, amikor a reseteles utan nem volt benne az SD kartya es meg teljesen szuz volt (elvileg) a telefon.
Most mar azon gondolkozok, hogyan lehetne hozzaferni a belso memoriahoz, mert ott kell lennie valamilyen file-ban ez eltarolva...
-
-
Na!
Az a helyzet, hogy nekem a telefon félig munkaeszköz is, és találnom kellene megfelelő időpontot efféle úri huncutságokra, mint formázás meg factory reset... Azt még nem is tudom, hogyan fogom a kátyát formázni, mert a notebook kártyalvasója nem tudja kezeli adapter nélkül az SD kártyát - talán majd hétvégén lesz rá idő.
De köszönöm a támogatást, ha lesz eredmény (akármilyen...), majd írok.
-
Ez egy Retail.en.GB. Csak azt nem tudom, hogy a szervízes dolgot hogyan lehet megoldani, mert most külföldön dolgozok. Emellet még az teszi bizonytalanná a történetet, hogy előjön-e megint valamikor ez a hiba.
Azt olvastam, hogy valahol el van rejtve egy xml file, amiben a Camera app a beállításokat tárolja, de ehhez rootolni kellene... és persze akkor sem biztos a megoldás.
Pótkérdés: a szürke csíkkal együtt kell élni?
-
Nekem kb. egy éve van Milestone2-m nem is volt vele eddig semmi gond, de tegnap egyszer csak beragadt a screen orientation fényképezés közben. Azóta is úgy gondolja, hogy a telefon landscape módban van, de csak a Camera alkalmazás, a többiek jól kezeleik ezt teljesen.
Annyi előnye volt ennek a hibának, hogy elkeseredésemben végignéztem a fórumokat és megtaláltam, hogy a Motorola frissített Android 2.3-ra. Ezt még tegnap éjszaka lezavartam, és sokkal gyorsabb azóta minden rajta, tehát nagyrészt megérte, de a hibát nem javította. Egy dolog van csak, ami nem tetszik, hogy a színsémát a feketéről szürkére tették át és (amellett, hogy nem olyan elegáns, mint volt) ezt nem mindegyik alkalmazás kezeli le és bizonyos esetekben szürke csík marad a képernyő alján
Remélem tud valaki segíteni... előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Filmvilág
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 2025 - Íme a 24. héten megjelenő játékok listája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest