- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Szerinten tök alap egy reset a frissités elött - nem is értem, hogy igazàbòl miért fàznak töle annyian...
Viszont egy nyamvadt update kellene ennek a telefonnak, hogy igazàn jòìzü legyen az a gyömbéres kenyér amit sütöget!
De ezek annyira jòfejek, hogy még a sorsfordìtò mérföldkövüket is lesz...àk!
Sajnos... :-( -
GGMPC
őstag
Elmeletileg SD nelkul nem is fotozhatna es igazabol nem is ertem miert eroszakoltad meg a fenykepezodet a kartya nelkul!?.
Ezt a kartya behelyezes es ujrainditas utan kellett volna - sot en azt mondom, hogy az ujrarakos mutatvany vegeztevel!
Ha viszont ezek utan is gondba vagy, akkor ezt egy szervizben kene megneznie valakinek...
Nalam barmilyen hiba elofordult az orvosolva lett - meg a forumra elozoekben altalam beirt, de valaszt nem kapo fizikai billentyuzet altal duplan potyogo betuproblemamra is megtalaltam a megfejtest!
(Hala egnek nem fizikai problema okozta...) -
nubreed
veterán
Titanium backuppal csináltam előtte mindenről egy biztonsági mentést utána ugyanezzel a progival ezeket uninstalltam:
3G Mobile Hotspot
AdService 1.0
CarDock 1.0 (ha használsz dokkolót akkor ezt ne uninstalláld)
DataCollection 1.0
DataCollector Service 1.0
Device Statistics Services 1.1
DLNA
DlnaSystemServce 1.0
FaceBook Authenticator 2.3.4
Fake Blur Xmpp 2.3.4
Flickr Authenticator 2.3.4
HipHop Official
HSTcmd 2.3.4
Kpi Logger Service 1.1
LastFM Authenticator 2.3.4
Media Sync 1.0
Motorola Dock Service 1.0
Motorola Indexing Serice 2.3.4
Myspace Authenticator 2.3.4
News 2.3.4
News & Weather 1.3.04
Orkut Authenticator 2.3.4
Photobucket 2.3.4
Skyrock Authenticator 2.3.4
Social Messaging Service 2.3.4
Social Networking 2.3.4
Social Sharing 2.3.4
Social Status 2.3.4
Twitter Authenticator 2.3.4Mindezt olyan listák alapján mertem meg csinálni, amik azt írják le, hogy miilyen appok, gyári bloatware dolgok távolíthatók el biztonsággal a telefonról anélkül, hogy a rendes működését veszélyztetnén a rendszernek. Ezek a linkek be vannak bookmarkolva, de sajna a munkahelyi gépemen, holnap tudom bevágni őket ide.
De guglival meg lehet találni, xda-n is vannak ezzel foglalkozó topicok.
"remove bloatware from milestone 2", stb hasonló stringek alapján kell keresni. -
GGMPC
őstag
Egyszer csutkazd le 5%-ra es dobd fel ejszakara - kikapcsolva!
Nekem ugy tunik, hogy az aksi felveszi a hasznalat ritmusat es igen nehezen all vissza a nem annyira intenziv hasznalatra!
Azert ez az aksi nem halodik le olyan egyszeruen!
Viszont nekem egyszer volt ilyen dramai battery eletem - amikor az M1 dokkolojat hasznaltam.
Az agyverzesig toltott es 100%nal sem irta ki, hogy charged!
(na akkor nekem is napkozben sikitott toltoert) -
GGMPC
őstag
Akkor mondom!
SD kartya ki, kepek, videok, zenek lement a pc-re!
DCIM mappabol fotozgatasaid ugyszinten!
Kartya leformaz, de ne a gyors formazast valaszd hanem az 1-2 oraig szarakodosat!
Ezutan factory reset a menubol es szuz kartya visszarak!
Amikor fent vannak az appok es ready vagy, akkor rakd vissza a zeneidet, kepeidet, videoidat!
A DCIM mappat semmikeppen ne rakd vissza azaz a benne levo kepeket tedd a kepek mappaba!
En altalaban 3 mappat szoktam csinalni es ekeppen nevezem el oket: Music, Pictures, Video!
A tobbi mappat felejtsd el - ami kell az ugyis visszarakodik magatol (kivetel ez a harom).
Jah es a telefonkonyvet importald le az sd kartyara ami 1dba VCF fajl lesz a kartyan! (Ezt meg rapakolhatod amikor visszaramolsz)
Ezutan nem lehet mar fenykepezo problemad se!
Sok cseresznyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest