- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Szerintem az eredeti Motorola BP7X aksit nem lehet beszerezni!
Ez az aksi az Amazonon van, de nagyon dicsérik es nem ilyen csip-csup brigàdnak tünik aksik terén!
En lehet hogy egyet kiprobizok...
Ennek el kell mennie 3 napot siman!
Amugy nekem ez nem okossàg csak gondoltam szolok.
Amugy BP6X az van nekem original es van külön aksitöltöm is hozza - ha valaki érezné!?. ;-) -
Babss
csendes tag
Na sikerült a leírás alapján feltenni miui-t, elsőre bonyorultabbnak tűnt, pedig csak a downgrade sbf-et kellett rátolni. Ha jól értelmeztem amit ott irtak, ezzel nem cseréltem a bootloader-t régebbire csak belekerültek a régebbi licenszek, mert a kinai bootloader-ben az is megtalálható?
-
törölt tag
gond nélkül semmiképpen. Épp most jött ki egy megoldás, amivel fel tudsz rakni régebbi romot is gb kernelre, de egyrészt macerás, másrészt igazán már sosem fogsz tudni visszatérni régebbi verzióra a zárt bootloader miatt.
Frissítésről meg pl XDA-nvagy nézd itt, a gyári visszaállítás részt. (ha ota-n nem frissítene a telefonod)
-
norvik
aktív tag
Nem. Kb. egy éve van meg, és semmilyen fizikai hiba nem jött még ki rajta. Viszonlag sokat gépelek rajta, a fizikai billentyűzet ennek ellenére jól működik, nem tört be. Tokban tartom, nem karcos. Mit mondjak még? Hacsak nem egy teló gyilkostól veszel, nem lesz vele gondod. De az meglátszana a készüléken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest