- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Elolvastam a hsz-edet és nekem ez már kicsit horror-ba hajlik. Nem irigyellek. Nekem egy két apróságot leszámítva, nincsenek nagy problémáim a telómmal, pedig nekem is a 2.2.2 fut még rajta de hamarosan újjítok 2.3.4 -re. Mondjuk nálam a data delevery alapból ki van kapcsolva ugyanis én nem használok olyan appokat vagy widgeteket rajta, amelyeknek állandó adat kommunikáció szükséges. Csak akkor kapcsolom be ha feltétlenül szükséges és nem vagyok wifi közelben. Ezenkívűl uninstalláltam egy csomó gyári szemetet (ezek között volt pl az összes social networking szar) illetve LBE Privacy guarddal beszabályoztam, hogy melyik app mihez férhet hozzá és hogy mi mehet e a netre 2g/3g -n wifi-n külön - külön izlés szerint. Blur-t is lecseréltem Launcher Pro -ra, a blur nekem nagyon fapados érzést keltett. Egy szó mint száz, néhány aprósággal olyan lett a telefon mint a kezesbárány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest