Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• norvik

aktív tag

válasz nubreed #1939 üzenetére

Bár igazad lenne. Nekünk ilyen a telefon, ahogyan leírtad. De hidd el, ha valóban lenne ilyenekre igény, több félét is gyártanának belőle. úgy értem teljes billentyűzetesből.
    A gyártóknak nem a frissítés, hanem az új telók eladása a fontos. Fejlesztenek gőzerővel, szofthibásan piacra dobják az újdonságot, aztán ha mindenképpen kell, kiadnak egy frissítést, esetleg kettőt, és lépnek tovább.
    Akkor vettem a telót, amikor még az egekben volt az ára, az első példányok egyike az enyém. Sok újat kaptam tőle, de erre számítottam is. Olvasgatom a teszteket az újabb és újabb telókról, és nincs igazán olyan, ami nekem igazi többletet nyújtana. Velem a gyártók lehet, hogy megszívták. Mérete, kinézete, tudása, sebessége alapján (CM7-tel) ez nekem maga a tökély. Nem mondom, hogy nincsenek apró hiányosságai, de ezek olyan jelentéktelenek számomra, hogy egy jó darabig biztosan nem cserélem le. Hamarosan két éves lesz, és számomra még mindig bőven elég. A frissítés sem izgat különösebben, ameddig a progik, amiket használok rajta jól futnak. Lehet, hogy ez lesz az első olyan telóm, amelyik végelgyengülésben fog kimúlni. Nincs olyan dolog, amit ne tudna azokból a dolgokból, amire szükségem van. A játékok használata nagyon messze van tőlem, ezért is nem igénylem az újdonságokat hardveresen. Ha valamire igazán panaszkodhatnék, az csak az akku idő. De jelenleg nincs igazi alternatíva. Minden nagyobb kijelzős okos telefonnak rövid az egy töltéssel elérhető üzemideje. Ez van.

Új hozzászólás Aktív témák