Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
premete #1668 üzenetére
Ez nagyon jóárasított.
Szerintem átestek a ló másik oldalára, ez így már túl olcsó.Úgy értem, hogy ár/érték arányban egyszerűen nem létezik jobb telefon a világon. A fizikai bill, nagyon megnöveli a használati értékét a telefonnak, és raádásul egy jelentős "cool factor" is társul hozzá, még a procijára és a kijezőjére sem lehet semmi panasz az MS2-nek, még a 2012-es mezőnyben is megállja a helyét. Ennyire olcsón ennyire jót... noooooormális?
-
Zsolto
őstag
válasz
premete #1672 üzenetére
Nekem qwertz-es van, picit fura, néha nem tudom, hogy y-t vagy z-t nyomjak-e, mert még variálok a smartkeyboarddal, hogy melyik legyen, de a fő hiányossága az ő és az ű hiánya, amit alapból nem tud. De a Smartkeyboard + HU pack megoldotta, így már nem izgat a kiosztás.
Hanem van egy kérdésem is: a képernyőzár feloldásakor nagyon bénán rezzen egyet-kettőt, amit nem bírok kikapcsolni. A haptic feedback ki van kapcsolva, de ilyenkor mindenképpen rezeg. Ezt nem lehet kikapcsolni valahogy? Nagyon utálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest