- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
premete #1668 üzenetére
Ez nagyon jóárasított.
Szerintem átestek a ló másik oldalára, ez így már túl olcsó.Úgy értem, hogy ár/érték arányban egyszerűen nem létezik jobb telefon a világon. A fizikai bill, nagyon megnöveli a használati értékét a telefonnak, és raádásul egy jelentős "cool factor" is társul hozzá, még a procijára és a kijezőjére sem lehet semmi panasz az MS2-nek, még a 2012-es mezőnyben is megállja a helyét. Ennyire olcsón ennyire jót... noooooormális?
-
Zsolto
őstag
válasz
premete #1672 üzenetére
Nekem qwertz-es van, picit fura, néha nem tudom, hogy y-t vagy z-t nyomjak-e, mert még variálok a smartkeyboarddal, hogy melyik legyen, de a fő hiányossága az ő és az ű hiánya, amit alapból nem tud. De a Smartkeyboard + HU pack megoldotta, így már nem izgat a kiosztás.
Hanem van egy kérdésem is: a képernyőzár feloldásakor nagyon bénán rezzen egyet-kettőt, amit nem bírok kikapcsolni. A haptic feedback ki van kapcsolva, de ilyenkor mindenképpen rezeg. Ezt nem lehet kikapcsolni valahogy? Nagyon utálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest