Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
premete
üzenetére
Ez nagyon jóárasított.
Szerintem átestek a ló másik oldalára, ez így már túl olcsó.
Úgy értem, hogy ár/érték arányban egyszerűen nem létezik jobb telefon a világon. A fizikai bill, nagyon megnöveli a használati értékét a telefonnak, és raádásul egy jelentős "cool factor" is társul hozzá, még a procijára és a kijezőjére sem lehet semmi panasz az MS2-nek, még a 2012-es mezőnyben is megállja a helyét. Ennyire olcsón ennyire jót... noooooormális? 
-
Zsolto
őstag
válasz
premete
üzenetére
Nekem qwertz-es van, picit fura, néha nem tudom, hogy y-t vagy z-t nyomjak-e, mert még variálok a smartkeyboarddal, hogy melyik legyen, de a fő hiányossága az ő és az ű hiánya, amit alapból nem tud. De a Smartkeyboard + HU pack megoldotta, így már nem izgat a kiosztás.
Hanem van egy kérdésem is: a képernyőzár feloldásakor nagyon bénán rezzen egyet-kettőt, amit nem bírok kikapcsolni. A haptic feedback ki van kapcsolva, de ilyenkor mindenképpen rezeg. Ezt nem lehet kikapcsolni valahogy? Nagyon utálom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy értem, hogy ár/érték arányban egyszerűen nem létezik jobb telefon a világon. A fizikai bill, nagyon megnöveli a használati értékét a telefonnak, és raádásul egy jelentős "cool factor" is társul hozzá, még a procijára és a kijezőjére sem lehet semmi panasz az MS2-nek, még a 2012-es mezőnyben is megállja a helyét. Ennyire olcsón ennyire jót... noooooormális?