Hirdetés
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Egyelőre én is az aksit próbálom beállítani. Kb úgy megy nálam, hogy reggelre feltöltöm, este meg megy a töltőre. Az éjszakai fogyasztásom -52mA volt. De egyszer már sikerült -10 mA-re is beállítani, csak nem tudom hogy
A WetDream topicban ajánlottak egy ilyen aksi kalibrálást.
Este megcsináltam, nem tudom, hogy jobb lett-e.1. Charge the phone for about 5 hours
2. Unplug the phone and then turn it off
3. Take the battery out and plug it into the charger (with the battery still out)
4. Wait for it to show the battery symbol (should have a question mark in it)
5. Put the battery back in and wait for it to recognize the battery (it will probably show a low percentage, like 5% or 10%)
6. Do not turn the phone on yet and leave it on the charger for about 10-15 minutes
7. After waiting, turn the phone on, wait for it to boot and then unplug it and report what you get.Note: Forget "Wipe battery stats", don't use it.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest