- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hali
még sehogy szerintem. win 10 béta verzió már van elvben ami működik xbox live accon keresztül, de box és pe között jelenleg legjobb tudomásom szerint nincs átjárás.
"“Local Server Multiplayer”" menüponton kéne lássad ha mégis tévedek, indítasz lokálban egy világot pl boxon, és pe-n ránézel ezzel, ha látod látod ha nem akkor majd egyszer ahogy az lenni szokott
-
föccer
nagyúr
válasz
Mottie #17895 üzenetére
1 solar panel/másodperc, önfentartóan. Sajnos DW20 csomagban a 64 másodpercre növelték a blast furnace idejét, így azért elég gáz. 8 sec volt régen.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Xbox 360-as minecraft játék hogy hozható össze droidossal, hogy a játékosok egy világban legyenek?
-
föccer
nagyúr
Kezdek arra hajlani, hogy beaddolok némi blast furnace blokkot, mielőtt teljesen belefásulok a blaze és slime farmolásba... :-/
Ez még csak ~ 1/7-e a szukséges kemencéknek...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mottie
őstag
válasz
#90933760 #17890 üzenetére
Meg siman, csak kifogyott a kvarcutanpotlas.
sSusie-nak csinaltam egy shortbowt, de az kispistanak tunik...
Signalum limbs, paper plate, flamestring +
Manullyn head, bone rod, slime fetchingMeglatom mennyit tud majd ha van rajta rendesen kvarc...
Btw:
Nalatok is ongyilkos a wither? bespawnolom aztan szepen lassan megy le a hp-ja. Egyszer ugy is halt meg, nem en oltem meg (igaz utottem bele.elotte), megis kaptam full dropot.
Reinforced obsidian kuckoba spawnolom (3x3 belsovel)
Be Victorious!
-
törölt tag
Vanilla szerón a szám a neved mellet azt mutatná mennyi gyémántot szedtél? Mert akkor elég bugos, mert 4-et írt, eleve csináltam már az elején egy gyémánt mellvértet meg egy kardot és két csákányt is. És maradt nálam 2db. Úgyhogy nem tudom hogy számol.
-
törölt tag
-
föccer
nagyúr
Hé, ezt a szemétséget. Megnövelték a blast furnace idejét 64 másodpercre.
650 blast furnace kell így...
üdv, föccer
-
apatyas
Korrektor
válasz
Mottie #17882 üzenetére
Én ha nem is az egész vanillán, de a 4 pillars pályán örültem volna mondjuk ha bent van az AE-nek a kézi pörgetős grindstone-ja, az még eléggé vanilla fíling, noha gép. Cobble generator van, de pl jó lett volna belőle sódert meg homokot is gyártani. Főleg homokot, az üvegnek.
Később ezen igényemet a SkyFactory2 pakk elégítette ki.
Mottie: a NEI a gépigény miatt nem férne bele. Ill nem próbáltam, ha csak vanilla cuccok vannak, annyival még jól fut olyan gépeken, amik csak vanillához elegek?[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Mottie
őstag
válasz
#56573440 #17881 üzenetére
Szvsz a tinkersbol ket dolog kene:
- javitas (persze tudom most is lehet, dehat...)
- fej csereEz igy szerintem teljesen realis.
Illetve ami szvsz must have:
- NEI (ugyis mindenki google-re rohan, ha valaminek nem tudja a receptjet..)
Egyebkent meg megvan a varazsa a vanillanak es a moddolt vilagnak is.
Ez utobbiba most sok a sikerelmeny hogy az expert mellett most egy normal Infinity is megy.
Jol passzol a wither skeli farm + a 21 dmg 40% beheading cleaver. Minden 1 utes es kb minden masodik utes egy fej.
Be Victorious!
-
törölt tag
válasz
#90933760 #17880 üzenetére
szerintem nagyon jól van, hogy nem kerülnek be tinkers, chisel és társai jelenleg a vanillába, aztán persze kiderül, ahogy a lovak is jóval azelőtt voltak mod formában.
ha lenne is pl tinker, akkor sok mindennek nem lenne már olyan értéke. pont az a jóság szerintem az alap mc-ben, hogy valóban ásol és craftolsz. egy tápos hammerrel nem kunszt végigszaladni pár ezer blokkon és ömlik a dia pl.
a módosítási mechanikát viszont tök jó lenne látni benne, hogy cserélgethető legyen a szerszámok feje, nyele, külön enchantolható lehetne pl.
a vastag kábel meg dense cable
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Teaway #17879 üzenetére
Lassan már kész. Aztán majd egy nagy kert, meg egy nagy istálló, csinálok vasutat spawnig és kb. annyi a vanillás tevékenység.
Modosat se nehéz felismerni,
azok ott Railcraftos blast furnace-ek, vasból acélt sütnek. Csak rohadt lassú és nem lehet gyorsítani, azért kell belőle ilyen sok. AE rendszer kábeleivel vannak összekötve, egyik oldalt beadja a vasat, szenet (vagyis coal cokeot), másik oldalt meg kiszívja az acélt, sima export-import bus, alap ME kábelekkel 8 darab kemence soronként, és a 8-as csoportokat köti össze a fejlettebb kábelekkel, ezek 32 csatornásak már. Nem tudom ezeknek hirtelen a nevét, mert én ekkorát sose építettem ezekből.
Viszont ezeket etetni, akkor gondolom csinál hozzá ekkora méretű coke oveneket is, amik a coal coke-ot csinálják.
Ja ott alul az egy napelem, alatta egy energiaátalakító, és a színes valamik az AE controllerek, azokra megy rá a kábel. Teszel rá még pár kütyüt és full automata lesz, mindent beállíthatsz.Na mondjuk nekem ez annyira nem hiányzik vanillából. De egy Tinkers, Openblock, az nekem nagyon. Az lenne nálam a vanilla.
És akkor még lehetne sorolni egy tucat modot ami még mindig vanilla szerűnek hagyná a játékot, csak sokkal jobb. Pl. Chisel, Carpenters, Pams, Agricraft.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez az autentikációs hiba amit szinte minden nap kidob a szeró, ez megszokott? Belépésnél adja, aztán 3-4 alkalommal is, majd végül beenged és megy simán.
-
törölt tag
válasz
janos1988 #17875 üzenetére
teljesen egyedi recept az evolvedben. máshol nem lehet kraftolni.
hovatovább csak expert módban craftolható, amihez be kell írni a csetbe a következőt: /ftb_mode set expert
viszont warning! innentől az összes recept megváltozik, durvább lesz, sokkal... nagyon sokkal. szóltam
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Ilyen kreatív tankot hogy lehet kraftolni Evolvedbe? Milyen mod kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
föccer
nagyúr
válasz
Mottie #17872 üzenetére
Köszi, a tippet, kipróbálom.
Közben meg elkészült délután az első 128 kemencének a központi kábelezése. A középső 3 dense alatt fut még 3, összesen 12*32 csatorna eddig. Még 120 csatorna fog jönni a túloldalra a kemencének, hogy meglegyen a 168 db. A kemencékhez még nincs elég slimom.
Az energiát egy HV solar array adja egy MFSU-n keresztül. A napokban kiszámolom, hogy mennyi kiegészítő rendszer fog kelleni. Remélem lesz elég hely a mostani controlerben. Ha nem ,akkor még bővítenem kell kicsit
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Készül a ház vanillán is.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Milyen ae eszközzel tudok nagy mennyiségben, gyorsan kipakolni a hálózati driveokról? Mondjuk 1 stack/sec megvalósítható? Az interface-t nem tudtam rávenni, hogy exportáljon.
apropó, speed2-vel megy az ender quarry. Valami eszméletlen.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
autosportos
csendes tag
válasz
apatyas #17856 üzenetére
Elég sok mod bent van már egy ideje, igazából maximum frissíteni szoktam, és majdnem mind tartalmaz valamilyen formában ételeket. De valójában mindegy, beleáldozok pár órácskát, aztán elmentem jó helyre, nehogy elvesszen a cfg, mert amúgy kollektív hunger és saturation értékeket használ az összes itemre, ha aktiválom a HungerOverhaul-t.
Egyébként mostanában rákattantam az óceánjellegű biomokra, Realistic Terrain Generation moddal gyönyörű formákat alkot a játék, és találtam egy szigetcsoportot, ahol pár nap alatt meghonosítottam magam. Kicsit olyan Számkivetett fílinget élek mostanában.
Éjszakai hangulatkép:
-
föccer
nagyúr
válasz
Mottie #17865 üzenetére
Iránytűt nem használsz? ~1-2k blokkonkét biztosan van belőlük.
üdv, föccer
-
törölt tag
Arany és vas szerszámokat, mármint fejsze, csákány stb. Be lehet olvasztani? Mert most elmentem bóklászni, hogy nagyobb legyen a térkép és közben a falvakból irdatlan sokat összeszedtem.
-
föccer
nagyúr
válasz
#56573440 #17862 üzenetére
Valami olyasmi. Tech vonalon még mindig ki lehet pörgetni a játékot valami hasonló rendszerrel, élvezem az építgetést. Ha megvan a 1 panel /sec, full automatán önfentartóan, akkor szerintem megint pihentetem 1-2 évet a játékot.
üdv,föccer
-
törölt tag
-
apatyas
Korrektor
válasz
autosportos #17854 üzenetére
Az nem jó, ha a mod nevére keresel? Vagy túl sok más dolgot is tartalmaz, nem csak kaját?
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz
apatyas #17853 üzenetére
Két deszkából 6 botot. Alapvetően azért csináltam, mert zavart hogy az invertory csak kettőt ad. Aztán mikor megláttam milyen lassú, gondoltam feltuningolom. Már van annyi botom mint a fene, csak gondoltam megcsinálom hogy egy stack fa azért fusson már le fullon.
Alapból 30-50RF-et eszik ha jól tudom. De minden tuningtól 2x gyorsul és 2.5x nő az energiaigény. Nagyjából. Most 8 overclocker van benne, az akkor 10000RF környéke. Ez tényleg ennyit zabál. Tovább nem szarakodok már vele, a HV coil jó hatással volt most már dolgozik rendesen.
-
autosportos
csendes tag
Sziasztok! Korábban ajánlottátok a Hunger Overhaul-t. Mivel kajaraktárra kissé túltermeltem, így egy halom étel van már felhalmozva, így HO-ban módosítottam a hunger és a saturation értékeket minden alapkajára, így legalább több fogy belőlük, és még értelme is lett a legyalult hatalmas termőföldeknek. Egyéb kiegészítőkkel is játszok, úgymint Spice of Life, Salty, Food Plus stb. modok, innen jön a baj. Ehhez kéne a segítségetek, tehát egy olyan szkriptet keresek, amivel az adott világból ki lehetne rángatni egy jó hosszú itemlistát azonosítóval és nevekkel, mert Not Enough Items-ben kicsit körülményes összeböngészni az ehető itemeket. Az alap itemek neveit ismerem (minecraft:apple, minecraft:bread stb.), viszont a modokét nem, emiatt lenne szükségem egy kinyerhető listára.
-
apatyas
Korrektor
válasz
#90933760 #17852 üzenetére
Hány botot csinál az a szerencsétlen gép per deszka? Ne botladozzál már annyit
és ne is lábotlankodj. Nincs véletlen a konfigja elrontva eredetileg is? Elég lehetetlen értékekről számolsz be.
-
törölt tag
Úgy látom, hogy a block cutting machine alapól jóval többet tárol, mint 10k. Beletettem 10 storage-et és kb. negyedet esett vissza, tehát annyival lett nagyobb. Az 100k amit beletettem, akkor kb. 300-400k-t tárol alapból? A metal former meg a compresser már kettőtől nullára esik, akkor azokba jóval kevesebb áram fér alapból.
Az elég durva akkor, én 10k-val számoltam a gépet hogy 20 storage-et bele, de mivel ez nagyjából 20-30x nagyobb akkor 400 storage kellene bele. Ennyi bele se fér, mert 192 a max amit bele lehet tenni.
Akkor egyszerűbb ha átvezetékezem külön HV dróton. Csak az is..., nincs több hely az akkun, át kéne rendezni hozzá a fél házat.Oké átrendeztem. A 4096RF sem elég neki, bár most így már legalább ha lemerül is dolgozik egész gyorsan. Ez bezabál kb 6-7 ezret? Hülye botgyártástól?
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
törölt tag
Na jó, hiába van tenger és gyorsabb meg egyszerűbb közlekedni, akkor is gyötrelmes 4000 blokkot átmenni. Úgyhogy odaköltözöm spawn közelébe.
Van ott 1-2 falu ami úgy látom üres, megnézem őket és akkor egyet választok. A sivatagi meg havas házikó amit építettem meg nyaraló lesz akkor.
Elszoktam tőle, hogy nincs repülés stb., vanillán nem érdemes a fenébe elköltözni. Ha kell 1.8-as blokk akkor Buster vonatán el tudok menni a map szélére úgy is.Apaty falujában vagyok, igen ez egyértelműen beazonosítható, az építészeti jellegzetességekből.
Amúgy nem tudom milyen falusinak kéne lennie a házadban, de ott nincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#56573440 #17844 üzenetére
2000RF-et termelek azzal nincs gond. És van egy 50 millás akku is bent puffernek. A vezetékkel van a baj, hogy csak 512-t visz át. Immersive MV coilok vannak. Nem akarom lecserélni, mert tetszenek és elég ez mindegyik gépnek, csak ennek az egynek nem. IC gép amúgy se megy akármivel, EnderIO conduitra akartam cserélni, de persze kiröhögött a gép hogy az mi.
Arra gondoltam, hogy neki külön az akkuból kihúzok egy HV coilt, az működne? Mert az 4096RF-et tud átvinni és mivel ott van közel, csak sima pont-pont összekötés kéne, amúgy se tudna mást a drót. Bár már így is sok a drót, nem hogy még egy pluszban.
A másik megoldás, hogy upgradeljük a gépet. Energy saverre azért gondoltam, mert Thermalos gépekre van, azt hittem itt is létezik. De a storage upgrade is jó. Mennyit tárol a gép alapból? Az is 10k EU? Mert egy stack fa bottá alakítása, az 32 művelet. Másfelet tud megcsinálni és le is merül. Akkor kb. 20db storage upgrade kell bele, hogy az egy stack fát végigpörgesse. Feltéve ha alapból is 10k-t tárol.
Amúgy semmi értelme az egésznek, de gondoltam megcsinálom hogy akkor már botom legyen gyorsban. Játék végül is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#90933760 #17842 üzenetére
no:
ami érdekes lehet neked az az energy storage upgrade. mindegyik 10k eu-val dobja meg a belső tároló kapacitását a gépnek. tehetsz bele többet értelem szerűen.
az oc-vel ha nincs masszív termelésed energiára akkor viszont óvatosan. pl kettő oc-val duplázod a sebességed, de 2.5*-ös fogyid lesz. 8-al 17x-es sebességhez 43x-os fogyi társul pl...
a transformer upgrade viszont nem kell ebben a packban , alapvetően a normál ic-ben meg van szabva hogy melyik gép milyen energiaszinten hajlandó menni min és max, és ennek megfelelően kell őket tápolni, vagy el se indul vagy felrobban ha túl sokat kap. itt viszont bármit rá lehet dobni bármire, akármekkora betáppal hajthatsz akármilyen gépet.
pakold meg storage upgraddel, aztán ha az sem elég akkor adj neki még. jobb ötletem nincs ha nem szeretnél reaktort vagy más nagyobb energiatermelőt gyártani
az anyaga a korongnak csak a vágható anyagokban limitál, sebességet én nem láttam hogy adna.fogyi csökkentő meg nincs legjobb tudomásom szerint
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
#90933760 #17839 üzenetére
Ha nagyon elkurvul a gépek fogyasztása, akkor párhuzamosítani kell. Egyszerre 3 gépet hajts, azt controller nélkül meg tudja csinálni egy ae rendszer. Adsz neki egy chestet, és boldog vagy, megy automatán az egész.
üdv, föccer
-
törölt tag
IC szakértőket kérdezek, van egy Block cutting machine. Jelenleg még csak botokat gyártatok vele. Rohadt lassú, tettem bele 8 overclockert, most így frankó csak eszméletlen áramot felzabál, saccolva kb. 2000-3000 RF, én meg csak 512-t tudok adni neki, szóval 5 másodpercig megy csuton amíg a belső tárolója kiürül, utána visszalassul annyira, mintha csak 2 overclocker volna benne, mert nem kap áramot.
Láttam hogy vannak még upgradek ezekhez a gépekhez, van közötte belső tároló növelő, meg ha jól láttam fogyasztáscsökkentős is. Melyikek ezek? És ezekből mennyit lehet beletenni? Mert overclockerből asszem 32-ig megy vagy 25-ig, változó gépenként.
És az hogy iron vagy diamond korong van benne az számít valamit fogyasztásban, sebességben?
-
törölt tag
válasz
Serricon #17837 üzenetére
Meddig lesz spigot? Mert az egyik házam most már fent van, de a másikat is rá akarom tenni, de ahhoz el kell sétálnom 4000 blokkot, majd holnap délután megcsinálom és akkor rajta lesz az is. Vagy adok koordinátát akkor meg tudod csinálni hogy renderelje azt a kis részt?
Sok erőforrást elvisz az egész térképet lerajzoltatni?
-
törölt tag
válasz
#90933760 #17834 üzenetére
Még ami fontos az Immersive vezetékezéssel kapcsolatban, a konnektor is csak 256-ot tud átvinni. Tehát az akkuból ha három fele osztom akkor három konnektor kell rá. Így már frankó az energiaellátás. Vagyis volt, mert minden gépemet felfejlesztettem reinforcedre és az több árammal jár együtt, amit már sehogy se bír.
De majd csinálok energiaspóroló augmentet, meg belső buffer növelő augmentet és akkor azokkal jó lesz.
Csináltam egy BC szivatyút is lávához, meg az egyik aquomus vagy mi a szar accumulatort felfejlesztetem reinforcedre úgyszintén, azzal meg vizet tudok szivattyúzni, 512-es tartályba. Aztán mehet az obszigépre, az is reinforced. Igaz ezek nem gyorsulnak, amihez nem kell áram abba nem jó a speed upgrade. Annyiban jobb, hogy a belső tároló 4 helyett 16 vödörnyi lett.
Ja hogy miért reinforced minden? Mert eddig lehet az alapgépeket felfejleszteni, a resonant szinthez újra kéne kraftolni őket, ahhoz meg semmi türelmem, másrészt sokkal drágábbak is. És már ezek is bőven elegek nekem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes dolgot figyeltünk meg, a Magma crucible és a Fluid transposer ha használva van, brutális FPS esést okoz, nekem kevés gépem van ott csak 60-ról 30-ra, de Tibiéknél a 60-ról 10-re esik vissza. Ahogy ki van kapcsolva, visszaáll 60-ra.
Pedig aztán nem egy nagy cucc egyik gép se, nem tudom miért van. -
törölt tag
Közben az energia kérdés tegnap megoldódott, egyrészt nem volt az akkura beállítva az input-output. EnderIO gépek tudnak egyszerre in-outot, de az akkuja nem, összekevertem.
A másik meg hogy sorba vezetékeltem mindent, így ha az elején ment két gép, persze a végére alig jutott áram, mert annyit nem tud átvinni. Most szétosztottam három nagyobb csoportra őket és az akkuból húztam ki három külön vezetéket.Kapott a vonatfarm is egy nagyobb akkut, a három facső éjjel megette a 2 milliós energy cellt, pont nem bírta ki nappalig hogy a napelem elkezdje tölteni, úgyhogy kapott ez is egy capacitor bankot, az 5 milla.
A vonatok mentek egész éjjel kb. 8 órát. A hardened woodcutter az 15% körül kopott, az alap farmer meg ilyen 5% körül, mivel a búza lassan nő még csontlisztezve is, az lassan kopik hiába alap.
Viszont a tölgyes vonatba kell tennem még storage-et, mert megtelik, tölgyfa sokszor ilyen nagyra nő és azzal hamar tele van, a fenyők nem nőnek nagyra azoknak elég kevesebb hely is. -
törölt tag
Frissítve lett a vanilla map, de a szélén ahol a házaim vannak nem ér már el, most azzal akkor mi van? Ha belépek se fogja frissíteni, mert offline van? Addig kellett volna míg spigotba volt?
És a másik spigot map az micsoda? Tegnap láttam van rajta két ismeretlen ember is.
-
kmisi99
addikt
Na még, hogy a minecraft gyerekenek való. Barátnőm küldte nekem, az Elte egyik tanszékén szakdolgozat téma minecraft
Nem is tudom, mondjuk egy FTB infinity evolved Hardcore modpack meg mondjuk PHD ra doktori diplomához?
-
törölt tag
válasz
#90933760 #17829 üzenetére
Oké megvan, már megy. Viszont a cargoval ami a búzát meg a magot szedi ki, azzal nem tudok adagolni vissza neki szenet meg csontlisztet, mert a facső kirántja azt is. Úgyhogy kell csinálnom egy másik cargot külön ami adja a vonatnak a szenet meg csontlisztet. De annak ládából nem nyomathatom, mert ha megtelik a cargo akkor a fa cső elkezdi kidobálni mellé gondolom. Bár amennyi cucc fér a cargoba, annyi bőven elég úgyhogy nem kell láda.
A solar engine pont annyi áramot termel hogy nagyjából menjen, feltöltött maxra, de délben is csökken az energiaszint, egy idő után lemerül mindenképp és szénhez nyúl, nem csak este. Mindegy azért elmegy vele.
Ez a csontlisztező is elég érdekes, a csontliszt negyedét adagolja minden körnél, szóval kell 8-12 kör mire megnő teljesen egy búza, hát annyi idő alatt majdnem magától is kinőnek.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
törölt tag
Búzaarató gépbe csontlisztező kütyü van? És aratóból csak alap van meg galgadorian? Nincs hardened? És solar engine kell bele vagy a solar panel?
Búza nem takarja ki a napot azért rakok bele, de lesz éjszakára egy coal engine is benne.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
#90933760 #17826 üzenetére
Nem, sima, 3x3x3 dizájn. Nincs benne hűtőfolyadék. Ott még nem tartok, majd ha meglesz az ender quarry-n a speed3. (csak marha nehezen gyűlik az xp az enchantokhoz.
A power suit teljesen lemerült. A jobb oldalt lévű HUD kék jelzője 0% és nem is működnek rajta az energia igénylő cuccok (fly, holofield stb).
Túrom a netet, de sehol nem találom, hogy ezt hogyan lehetne visszatölteni, mindehol csak azt írják, hogy az ic-s recharger-be kell tenni. EU-val fel van töltve, azzal nincs baj. Már azt is kipróbáltam, hogy a páncélban lévő hűtő rendszert újra instaláltam, de ez sem segített.
üdv, föccer
-
törölt tag
-
föccer
nagyúr
A world anchor akkor is betöltve tartja az adott chunkokat, ha kiléptem az adott dimenzióból? Leraktam egy quarry-t a netherbe, de nem szívesen szobroznék ott néhány napig...
Megcsináltam néhány kisebb reaktort. Igaz a legegyszerűbb 3x3x3 dizájn, de nem igazán vagyok vele elégedett. Azt gondoltam, hogy bőven adja majd a kakaót, bár azért átlag 200 rf-így is ki jön belőle. Darabonként.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
#90933760 #17822 üzenetére
Igen, láttam már. A legjobban az tetszik black építéseiben, hogy nagyon hangulatosan tudja kialakítani a rendszereket.
üdv, föccer
-
törölt tag
Na jó most már fekszem.
-
törölt tag
válasz
föccer #17821 üzenetére
Akkor nézd meg black mit művel. [link] Bár elvileg már láttad.
Tibi közben elkészült a vonat.
16ezer darab cucc fér minden drawerbe, ha esetleg megtelne akkor fejlesztem tovább. Wooden csőnek kicsit sok ez az energia, de erről fog menni a másik két cső is, úgyhogy kell, mert 80 RF-et eszik egy cső. Ja a 9 napelemet nálatok csináltam, remélem nem baj.
Másik felébe tölgyerdő megy, ott lesz egy negyedik drawer almának. És a háttérben a dombos erdőt elbontom oda megy a búzaföld. Aztán lehet kéne egy vonat ami a háromtól behordja a cuccot a házba. -
törölt tag
Ez a cargo nem akar nekem menni, piros fele néz a sínre, oké a nyilat megfordítottam hogy a vonatból pakoljon a cargoba. Meg beállítottam, hogy csak a storage slotokból. Eddig jó, bele is pakol. De a cargobol hogy pakolok ki? Másik fele a zöld, oda tettem fa szállítócsövet, hogy kiszívja bele ládába. De nem csinál semmit. Raktam oda smaragd meg arany szállítócsövet is de nem szedi ki.
-
törölt tag
Valami bugzik nálam, már 3. alkalom, hogy este kilépek csurig az 50 milliós akku, másnap belépek és majdnem üres. De most vettem észre, hogy az assembly table is csak 130 RF-et nyom, mikor 240-et kéne neki, pár napja használtam akkor még annyit ment. WTF? És most is tűnik el a villany valahova, mert termelek 800RF-et és fogy az akku, úgy hogy csak 130-at vesz ki belőle a lézer.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz
#56573440 #17801 üzenetére
Aham, értem. Ez furcsa, pedig eszi az EU-t, jelzi is pörög az eu számláló, csak van egy másik energia szint jelző is, ami viszont nem megy felfelé.
BigReactor természetesen.
Jajj powersuitos kérdés megvan. Kell hozzá külön charging pad.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Gitáros topic
- Whisky topik
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Drum 'n' bass
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest