Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvse1995
senior tag
Szerintetek mi a minimális gépigénye a FTB Infinity Evolvednak?
Próbáltam először a laptopomon (i3-3227U, 4gb ram, intel hd4000, win 10) de már az első indítás közben össze****a magát, aztán ma újratelepítettem a régi asztali gépemet (e5400, 2gb ram, hd-5670, win 10) de ezen is már több mint fél órája megy a töltőképernyő miközben közel 100% a cpu és a ram használat is...
Felejtsem el, hogy bármelyik gépen el fog indulni?Ha igen akkor melyik kisebb gépigényű packot ajánlanátok?
-
törölt tag
Kertöt csinállok, majd el kő mennem virágot szödni mög.

-
Mottie
őstag
válasz
üzenetére
8 ora game-time es meg nincs egy fia gepem se
(igaz arra koncentraltam, hogy nyersanyagokat gyujtsek elore),De megszivtam, mert az ardite pickem hez nincs eleg ardite-om, hogy megjavitsam es megcsinaljam belole a manu handle + cobalt head verziot
Igy most csinalhatok egy potcsakanyt amig nem talalok meg ardite-ot (ami pedig nem tunik tul gyakorinak
) Talan ideje lesz ma este elkezdeni par alap gepet osszedobni, csak elobb haza kene jutni melobol 
-
törölt tag
válasz
üzenetére
próbáld ki a terrafirmát aztán gyere vissza beszélgetni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként meg van a kettő között is átmentet, de nem, ilyen szerver nem lesz... terrafirma tech ennek akár még lehet érteme is. bár ezt pl egyáltalán nem is töltöttem még soha le

vagy a technofirma bevo csinált hozzás sorozatot is
-
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Facuccok már vanilla szinten is elég hamar kiesnek, fa szerszámot nem is csinálok csak csákányt, azzal is kiütök 3 követ, abból is csak kőcsákány, mert egyből megyek vasért, ha jó helyen vagyok mire eljön az első éjszaka már full vasszett, vaskard, vascsákányok vannak.
Ezért is szemezek a Terrafirmával, mert vanilla, de pont ez a része nehéz benne. Expert mód az megint más, de ugyanez a séma, csak modos vonalon.
-
törölt tag
Hmm, az a baj az összes biom ami tetszik, több ezer blokknyira van, úgyhogy azzal előrébb nem lennék mint a mostani házzal is. Meg áhh, nagyon durván hiányoznak a gépek, a Tinkerses szerszámok.... Nem sok kedvem van vanillázni.

-
törölt tag
Spawn alatt az óceánban van egy nagy havas biom, átmegy a szélén a vasút is. Kinek a háza van rajta?
-
törölt tag
Közben kiderült, hogy Busteré a focipályás rész, meg az a rohadt hosszú vasút is. Holnap szerintem nekiállok építkezni.
-
törölt tag
Netherkaput akarok, csak még túl délelőtt volt.
-
törölt tag
Ok, rendet raktam a régi helyemen, összeszedtem a cuccaim, szerencsére az értékesebbek befértek mind, aztán újraéledtem spawnon. Estefele feljövök, most hagyom a modos szerót pár napig.
Valahol a közelben, de mondjuk jó lenne ha saját endkapum lenne, az meg ezer blokkot megkíván mindenképp. -
Buster17
addikt
válasz
üzenetére
Én is így vagyok vele. Egyedül uncsi. Modolt szerot meg nem szeretem.
Ásni jobban szeretek
Májusba lesz egy éve amikor ezt elkezdtem -
törölt tag
válasz
Buster17
üzenetére
Aztán a lóval mire megyek, nem nagyon vagyok oda érte, mindig is gyötrelmes volt a használata. Egy Advanced Genetices fly gén elférne.
Nem tudom mikor fogok felmenni amúgy, modos egyszerűen annyira pörög, hogy nincs rá idő. Meg ha lennének folyamatosan fent 3-4-en akkor azért több kedvem lenne vanillához is. -
törölt tag
válasz
Buster17
üzenetére
Tudom, de előbb még össze kell szedni a cuccaim, aztán úgy hogy akkor onnan már keresek is egy új helyet és el is kezdem építeni. Többi cuccom ami nem fér be meg otthagyom a régi helyen. De nem tudom mikor fogok felmenni, mert ha van is időm, egyből modosra megyek fel. Bár már nagyon sok mindent nem tudok ott se csinálni, komolyabb cuccokhoz már a türelmi szintemen felül kell kraftolni, úgyhogy neki se állok azoknak.
-
törölt tag
-
föccer
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi. Akkor lehet kicsit átvariálom a kábelezést, és akokr felszabadul még egy oldala a controllernek, úgy lesz még 32 csatornám. Remélem az már elegendő. Most 84 csatornát használok. Kicsit lehet elkapott a gépszíj.

Mosnjuk lehet egyszerűbb alá rakni egy másik kontrollert és coverekkel szépen el lehet választani a kábeleket... Hmm, ezt kipróbálom.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
az ae-ben a controller multiblokként működik. egymás mellé teszed őket, és látod hogy a minta összecsatlakozik.
vannak szabályai másképp pirosra kapcsol és nem megy.
-max 7x7x7-es lehet a multiblokk
-egy síkban maximum két másik blokkhoz csatlakozhat (pl földre letett + alakban középen nem lehet blokk)kábellel ha összekötsz kettőt, akkor az két ae rendszernek minősül, és gondok lesznek. quartz kábellel be tudod kötni az utolsó blokkot akkor csak az ae áramot tolja át, úgy menni fog de nem látsz rá ugye egyikből a másikra.
ha azt is szeretnéd hogy lásd az egyiket a másikból, akkor oda subnetezni kell az elég macera. az egyszerűbb móka a p2p eszközök használata.
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok, jelenleg melyik FTB van a PH-s szerveren? (csak eredetivel lehet játszani ugye?)
Régebben játszottam elég sokat és lehet belekezdenék megint.
-
föccer
nagyúr
válasz
föccer
üzenetére
Készen van a rubber farm.
Teljesen automatikus, ae alapú rendszer. Ültet, arat, szortíroz és süti a gumit. Önfenntartó energiaellátással és szép tágas tároló kapacitással. Még azon gondolkodom, hogy a felesleges fa és sapling is legyen-e feldolgozva-e vagy sem, de arra hajlok, hogy azt egy másik rendszerrel csinálom meg, mert más fajta gumit ad és ne legyen az utó feldolgozással probléma.
Még kap egy szép burkolatot majd.
ps: be kell raknom még egy sütőt, mert kettő nem bírja a termelést.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Mottie
üzenetére
Nem, az egész rendszer, ami a kábelen van, offline kapcsol, sőt, még a közvetlenül a controllelre csatlakoztatott chest is. Lehet, hogy kevés lenne neki az energia?
Ha-ga, ez volt a baja, kevés volt neki a 8EU bemenet. Adtam neki egy 64-es panelt, azzal már megy.
Van valami táblázat, hogy milyen eszköz, mennyi energiát fogyaszt?Köszi.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
AE kérdésem lenne.
Van egy Dense cable, ami elvileg 4*8 azaz 32 eszközt kezelne. Be van kötve egy controllerbe. Csomópontonként 6 eszköz van rákötve, import és export buszok. 3 csomópont van kiépítve, összesen 18 csatorna, amit ír is a dense cable, hogy 18 of 32 channels. Az eszközök mégis offline vannak.

Miért nem akar működni és hogy lehetne működésre bírni?
Köszi.

üdv, föccer
-
Buster17
addikt
Nem is tizenévesekre gondoltam, hanem keresni olyat aki normális, ismert sb
-
törölt tag
-
törölt tag
Azt tudom, de én 4000 blokkra elköltöztem, mert azt hittem sűrűbben látogatott, és nem akartam túl közel lenni senkihez. De sokkal közelebb is mehettem volna.
Vagy építek egy full újat a közelben, azt meg otthagyom ahol van. Ez a map úgy is marad, úgyhogy idő végtelen rá. Értékesebb cuccokat elhozom, a többit otthagyom. De nem tudom mikor leszek fent átköltözni, ha többen lennének fent szívesebben felmennék.
De ki akarom próbálni a Terrafirmát is, felnyomhatnánk szerverre, annak még kevesebb erő kell, mint a vanillának. Régen MasterDJ-nek volt Terrás szerója.Modoson át akartam költözni egy Lich várba, de annyi munka lenne azzal átalakítani, hogy elment tőle a kedvem, otthagytam félig. De majd kövi pakkban eleve azzal kezdek, vagyis hát amennyire lehet, mert azért nem egyszerű kitakarítani a főbosst meg a 10 spawnert ami okádja a szörnyet, meg a plusz szörnyek amik vannak. De kövi pakk, ha tényleg Dire 1.8, abban egyszerűbb lesz hamar felszedni magát az embernek.
A Naga arénából meg kertet akartam volna csinálni, a másikból meg állattartó helyet. Mert mind a kettő közel van a várhoz, nem kellene chunkloader. De mindegy, már nem szarakodok vele. Inkább folytatom a Twilight vonalat. -
kmisi99
addikt
Nincs ötletetek, hogy a játék teljesen összecrasheli magát ha a NEI ben keresek bármit? Ki se fagy, csak végtelen ciklusban tölt. Crash report sincs, 10 perc töltés után se.FTB infinity evolved.
15 pec töltés után behozza a keresés eredményét. De akkor is marha lassú a keresés.
-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
Igen, max 8.
Én fent voltam egy hétig vanillán, senki nem jött fel, egyszer futottam bele Gerybe. Aztán elkészült az építkezés nagy része, mondjuk lenne még dolog, de átjöttem modosra inkább. Nagy ritkán felmegyek azért. Így hogy tök üres, meg gyalogolni kell mindenkihez, mert nincs repülés stb. nagyon nincs kedvem hozzá.
Épp most csináltam meg a gépeket reinforcedre, kaptak speed meg secondary output augmentet. -
Mottie
őstag
Nem akarok Spoilerezni, de:
Infinity Evolved 1.7.10 (latest)
Worldgen: Biomes O'Plenty
Seed: SámsonNekem nagyon bejön a spawn környék

-
gunga2004
csendes tag
Sziasztok!
Milyen paranccsal kell elálitani az esőt?
Ha a kérdés már felmerült elnézést kérek.
-
Buster17
addikt
Elszált a net és azóta nem meg a ph szeró

-
törölt tag
Az a kis szakasz leszakadva a térképtől. Ami szarrá van quarryzve, az black műve vagy black műve?

-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Valószínűleg tudod, de ha mégsem: fogsz egy tinkerses csákányt v egyéb szerszámot, ne legyen tőle jobbra az eszköztáron lerakható ojjektum. Jobbklikk az ültetvény elején, végigszaladsz, és learatta az összes búzát akármit, újraültetni nem kell. Ennél egyszerűbb nem kell.
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Jaja. Mikor csak Tinkerses kapa van aztán nem tudsz vele gyorskapálni, mert kettővel vizesgödröt csinál. Abba is hagytam a nagyobb farmerkodást, franc kattintgat annyit.
Ezt egy bődületes marhaságnak tartom, hogy a vanilla cuccokat kivették. Akkor adnának hozzá valami cuccot amihez gép kell, de ne legyen full kiszedve.
-
kmisi99
addikt
Heló! Hogy is van az az FTB infinity evolved hardcore nehezítés bekapcsolása?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Erről pont beszélgettem Amurral, hogy kár hogy nincs több szerver erőforrás, mert meg kéne tartani egy modos szerót is azoknak akik nem 25 órát játszanak, pl. az új Direwolfot. Aztán meg egy másik nehezebbet elindítani és cserélgetni nektek. Mert most sokra nem fogunk menni az új Dire pakkal se, ha ti kipörgetitek 3 nap alatt, aztán csak páran leszünk fent és megy a kukába.
-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
ae-ből nem tudom hogy ki tudod e olvasni... level emitter a barátod azzal tutira megy a szabályozás
-
törölt tag
-
molnartibor
tag
válasz
üzenetére
Emlékszel arra a gregteches mókára ahol az oreok ilyen nagy erekben voltak és nem lehetett duplázni, meg nem az volt hogy kiégetem azt csá hanem rendesen finomítani kellett?

Tegnap megcsináltam kis segítséggel (chunLoaderone-al) a rendes autospawnerünket + cursed earthes normál sapwner grinderekkel bedrockium drummal stb
már csak azt kéne kitalálni hogy legyen automata 1 auto spawner és cserélgesse a safari neteket benne! -
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
itt igazából neked, amurnak, meg nekem terem szórakozás az ae-vel pl
viszont vannak mindig újak meg lelkesek, nekik is kell néha néha egy pack 
persze csak amíg kijön egy következő hcbrutálmegakemény cucc, mert akkor mapreset és megmutatjuk hogy mulat a nép
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem túl drága lenne és nem fog beférni a postaládába, plusz lehet, hogy az állam bácsinak is lenne pár szava hozzá. Az pedig másik kérdés, hogy honnan kerítek neked elő 15 kilométernyi sínt. Vedd úgy, hogyha benne leszek a hírekben akkor sikerült megszerezni.
Ja és PÜben kérném a címedet.
-
törölt tag
Kéne még 1500 darab vanilla sín, akinek van dobáljon majd a postába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve flux upgradet terveztem rá, csak itt nem olyan hamar jön
Igy most csinalhatok egy potcsakanyt amig nem talalok meg ardite-ot (ami pedig nem tunik tul gyakorinak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kicsit gányolás, de működni fog.