Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz #56573440 #17844 üzenetére

    2000RF-et termelek azzal nincs gond. És van egy 50 millás akku is bent puffernek. A vezetékkel van a baj, hogy csak 512-t visz át. Immersive MV coilok vannak. Nem akarom lecserélni, mert tetszenek és elég ez mindegyik gépnek, csak ennek az egynek nem. IC gép amúgy se megy akármivel, EnderIO conduitra akartam cserélni, de persze kiröhögött a gép hogy az mi.

    Arra gondoltam, hogy neki külön az akkuból kihúzok egy HV coilt, az működne? Mert az 4096RF-et tud átvinni és mivel ott van közel, csak sima pont-pont összekötés kéne, amúgy se tudna mást a drót. Bár már így is sok a drót, nem hogy még egy pluszban.

    A másik megoldás, hogy upgradeljük a gépet. Energy saverre azért gondoltam, mert Thermalos gépekre van, azt hittem itt is létezik. De a storage upgrade is jó. Mennyit tárol a gép alapból? Az is 10k EU? Mert egy stack fa bottá alakítása, az 32 művelet. Másfelet tud megcsinálni és le is merül. Akkor kb. 20db storage upgrade kell bele, hogy az egy stack fát végigpörgesse. Feltéve ha alapból is 10k-t tárol.

    Amúgy semmi értelme az egésznek, de gondoltam megcsinálom hogy akkor már botom legyen gyorsban. Játék végül is. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák