Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz #90933760 #17834 üzenetére

    Még ami fontos az Immersive vezetékezéssel kapcsolatban, a konnektor is csak 256-ot tud átvinni. Tehát az akkuból ha három fele osztom akkor három konnektor kell rá. Így már frankó az energiaellátás. Vagyis volt, mert minden gépemet felfejlesztettem reinforcedre és az több árammal jár együtt, amit már sehogy se bír. :DDD De majd csinálok energiaspóroló augmentet, meg belső buffer növelő augmentet és akkor azokkal jó lesz.

    Csináltam egy BC szivatyút is lávához, meg az egyik aquomus vagy mi a szar accumulatort felfejlesztetem reinforcedre úgyszintén, azzal meg vizet tudok szivattyúzni, 512-es tartályba. Aztán mehet az obszigépre, az is reinforced. Igaz ezek nem gyorsulnak, amihez nem kell áram abba nem jó a speed upgrade. Annyiban jobb, hogy a belső tároló 4 helyett 16 vödörnyi lett.
    Ja hogy miért reinforced minden? Mert eddig lehet az alapgépeket felfejleszteni, a resonant szinthez újra kéne kraftolni őket, ahhoz meg semmi türelmem, másrészt sokkal drágábbak is. És már ezek is bőven elegek nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák