Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
"
EnderIO: Found the following problem(s) with your installation:
* Optifine is installed. This is NOT supported.
* An unknown AE2 API is installed (rv3 from appliedenergistics2-rv3-beta-6.jar).
Ender IO was build against API version rv2 and may or may not work with a newer version.
This may have caused the error. Try reproducing the crash WITHOUT this/these mod(s) before reporting it."
-
csoki
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
lehet a legújabb java miatt, próbáld a modpackba építettel, vagy még lehet videókártyadriver a sok tesszalálós, renderelős hiba üzi miatt, amúgy 64 bites javad van az látszik.
ez azért vicces

JVM Flags: 4 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_
minecraft.exe.heapdump -
apatyas
Korrektor
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Általában megnézem mi a belépő az endgame cuccokhoz, és azt próbálom elérni. Itt lehet sőt helyenként érdemes is a könyvet követni, sok fölösleges lépcső van abban persze, ami később nem kell majd, de szerintem egészen mókás azokat is gyűjtögetni.
Főleg azért nem álltam rá a hqm-re, mert az elejétől szinte logi pipe-al csináltam sok dolgot, és a request table-ben hiába csinálom meg az adott gépet, nem detektálja kraftolásnak semmi... Úgyhogy hagytam is inkább.
-
apatyas
Korrektor
válasz
kmisi99
üzenetére
Az ok eléggé egyértelműen ki van írva szerintem, 7. sor:
java.lang.IllegalArgumentException: Erebus can not use biome ID 48 because it's being used by biomesoplenty.common.biome.overworld.BiomeGenCanyon@6f625c61. Please choose a different one.
at erebus.ModBiomes.init(ModBiomes.java:55)Rúgd le a BoP-t a 48-as biomról, inkább legyen az eredeti Erebusé. Sok sikert a további ütközésekhez... Az elhárítás menetét viszont nem tudom.
P.s: a Naturával nem fog összeakadni/kiütni amúgy? Mert az is generál tájelemeket. -
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Ebben a pakkban a Solar flux tier12 napelemek a legerősebbek, soktízezer RF/t egy darab. De szerintem alap pakkoknál is az lehet a legerősebb, azt hiszem 4096RF/t jön belőle alapból darabonként.
Van 5 slotja, lehet tenni bele upgradeket is amivel még többet termel, meg többet termel hajnalban és alkonyatkor.Lunar upgrade sajnos nincs, pedig az Extra Utilsból az tetszett, hogy van hold panel ami éjjel ugyanúgy tölt.
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Ex nihilo féle sieve a gép hozzá és dustot pörgetsz benne. A dust meg hammerelt sand, ami hammerelt gravel, ami hammerelt cobble. Van vein miner, ill apró trükk, hogy a compressed verziókat is lehet hammerelni, durában jobban jössz ki jelentősen, és gyorsabban is haladsz. sieve-ben is lehet párszor compressedet tolni, de mást fog hozni más aránnyal, u-val nézz rá mielőtt sok nyersanyagot átszitálsz.

Mindennél érdemes megnézegetni, ha nem skyon vagy akkor is, egy jó sieve setuppal gyorsabb vagy mint az ásással jellemzően

A lávás megoldás ezer éves vanilla trükk, jó akkor is, ha a ghast kilövi netherben a kaput és nincs flint nálad

-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Glowstone-t tudsz szitálni szerintem.
A kaput nem csak flint and steellel lehet begyújtani, hanem lávával is.
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Szerintem lehet azt is craftolni plate-ekből, amit meg immersive hammerrel meg lehet oldani. Legalábbis amikor mi játszottunk akkor lehetett

Nálam ott szakadt el a cérna, amikor annyira megakadtam, hogy a teljes mfr géppakrot ki kellett volna maxolni, és lézerrel szedni olyan érceket amiket csak más bolygón kapsz -ahova nem tudsz eljutni még-. Ott azt mondtam hogy gg és akkor induljon lazábban
így is szívás pl az infinity ingot és társai, de sokkal kezelhetőbb talán. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Az a Project Ozone jósága, csak 90% az alapbeállítása asszem, szóval lesz mikor tudsz aludni is.
Sokra nem megyünk a gyémánttal, nem is tudom én használtam-e valamire. Alapcuccokhoz kell csak kraftolni. Signalum, enderium jóvilág nincs Tinkersben, le van véve alapra a tudásuk, azért is kezdtem el én a Botaniat.
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Nálunk nincs ilyen bug. Melyik crossbow és melyik bolt hozzá?
Sötét erdőben lent mit kell még csinálni? Nem enged fel az Ur-Ghast toronyba, lementem a Naga fejjel a földalatti erődbe, ott azokat a lebegő zöld fejszedobáló valamiket leszedtem és semmi. Itt kellett volna egy achit kapnom nem? Vagy mit kell még csinálnom?
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Jaja. Mikor csak Tinkerses kapa van aztán nem tudsz vele gyorskapálni, mert kettővel vizesgödröt csinál. Abba is hagytam a nagyobb farmerkodást, franc kattintgat annyit.
Ezt egy bődületes marhaságnak tartom, hogy a vanilla cuccokat kivették. Akkor adnának hozzá valami cuccot amihez gép kell, de ne legyen full kiszedve.
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Mikor a világot generálod át kell állítani az alapértelmezettet a legvégén van a Biomes o plenty. Először én se találtam meg és sima biomokat adott. Úgy látom vegyesen generálja a vanillással, mert közben találtam azt is, csak annyi új biomot ad hogy alig találni meg a simákat.
Meg ha jól tudom ore generálásba is nyúl, smaragd csak Extreme hills+ van.Viszont most hogy megint beléptem nincs fehérség úgyhogy ez valami bug és úgy néz ki újra belépés után megszűnik.
A Chiselt is lehet be kéne rakni, mert az ad márványt pl. gondolom akkor ez egy blokkos mod, mivel 1.7.10-be nincs diorit, gránit, andezit így ezzel pótolni lehetne pár dolgot. Alvilági kvarc blokk hasonlít rá de azért az sokkal macerásabb. Mondjuk fa házat képzeltem el, de sose tudni, jobb ha bent van mert utólag már nem generál be.
Akkor még annyi infó kéne, hogy felül mikor ránézek egy blokkra kiírja a nevét. Azt hogy írja ki mennyire erős mivel üthető ki és melyik mod adja be? Mint Corvette videóiban is. Meg pl kiírja ránézésre mennyit termel a generátor stb. Ezt csak be kell kapcsolni valahol vagy egy külön mod teszi be?
És a rózsaszín fákat meg lebegő szigeteket? Talán a Twilight forest? Mert ezekről nem volt szó a videóban mi micsoda. -
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Jobban szeretem magam összeválogatni. Amúgy így külön leszedegetve egy csomó mod tud magyarul is, nem tudom Direwolfos megoldás egyben tud-e.
Van ami eleinte kresselt, de szerencsére könnyen megoldódott egy kis kutakodással.Ez a Biomes o plenty amúgy mit csinál? Mert generálásnál átállítom erre, és eddig ahogy járkálok csak az ő biomaiba futok bele, alap vanilla biomokat nem is generál így?
És amúgy mibe nyúl ez még bele? Érc generálásba, falu, vár, bánya ilyenek megmaradnak? Azt a szénaembert is ami alatt zombispawner van, ez teszi bele? -
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
"a modokat meg leszarják a készítők sajnos."
sok esetben a másikra mutogatnak...
igazából már majdnem megtették azzal, hogy van a mobilos verzió és az abból készült Windows10 edisün. az például mocskosul jól fut mindenen, epic látótávon is, RAMot se zabálja. az PC-s verziónak jó lenne a modokat és az alap kontent beli elmaradást leszámítva.
"Pedig egy natív modtámogatást is elbírna sajnos"
évek óta ígérik és semmi nem lett belőle, nem is lesz.
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
az 1.7 renderkódja egy borzalom, ezért fut rosszul mindenkinek. egyébként is a Minecraft kódbázisának nagy része még mindig a a konkrét design nélküli hétvégisufnihekkelésbarkács szintjén áll... kellene rá egy erős refaktor. a Java annyira nem gond. C-re is lehet szar kódot írni...
-
Amur
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Nem minden konfignál jobb a 7-es, sőt általában a 8-assal futnak jobban. Kipróbálhatod vesztenivalód nincs.
Multi MC-ban amúgy is legördülőből tudod állítani melyik java-t használja.
Csak előtte enged hogy ő detektálja mi van fenn.
Itt is megkérdezem hogy az általános beállításoknál állítottad be a RAM használatot, vagy az instance beállításainál? MIndenképpen az utóbbinál is állításd be!
Nekem egyébként 4,5 minimum 5,5 maximum beállítással fut(szépen-legfrissebb 8-as java-val) -
Amur
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Úgy csináld hogy az adott instance beállításainál lődd be a legújabb forge-ot, mert ha az általános beállításokban csinálod akkor csak az utána létrehozott instance-okra lesz kihatással!
Válaszd ki az instance-odat,és akkor menj az instance settigns-re.
A version fülnél tudod a forge-ot telepíteni.Én úgy csináltam mikor a gyerek gépén nem volt net, hogy az én gépemen megcsináltam Multi MC-ben, majd a komplett multi mc mappát átmásoltam a gyerek gépére. Minden gond nélkül ment, csak pár instance beállítást kellett átlőni az ő konfigjához(memóriabeállítások, java verzió)
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
és olyan op csákányt lehet vele csinálni hogy sírás a vége
a szerveren valami repair 9 van a csákányomon, meg auto smelt, fortune 3, 1200 redstone a sebességért (egy darabot nem tettem rá mind dobta magától) egy csomó quartz, durability is az egekben (nem mintha számítana mert ugye gyakorlatilag nem megy le a repair miatt egyet se) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha rám hallgatsz az elején felmászol egy slime szigetre, hozol le egy marék zöld slime-ot a fák törzséből pl, abból slimy mud-kiéget a kristályból csinálsz crossbow limb-et, a többi mehet amiből épp tudod ha fa akkor fa, összetolsz gyorsba egy mekanismos infusert, a tinkerses kemence úgyis kell, és valami slime toolrod-arra acél és toll fletching szerű crossbow bolt (nem, a timerkses arrow nem lesz jó
), aztán hajrá. az is gyorsan fejlődik, és durva sebzése van egy idő után 
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
IC2 használja az OreDictionaryt (ami meglepő azok után, hogy mennyire szétkefélték a modot 1.6.4 exp óta
), vagyis igen használni fogja a többi ércet.
Második: lehetséges, hogy van IguanaTinkerTweaks, az nerfelheti a toolokat, szintekre bontva őket, ilyen esetben Stone -> Tin/Copper -> Bronze -> Iron -> Steel/Alumite -> Ardite -> Cobalt -> Manyullyn -> Enderium (ha van ExtraTIC is) -
apatyas
Korrektor
válasz
kmisi99
üzenetére
"FTB Resurrection is a 1.7.10 modpack based on the classic FTB Ultimate. With many of your favorite mods, this heavily customised modpack is designed to give you a complete modded experience with something for everyone. ***Warning*** This pack is not for the light-hearted.
This pack contains the following mods by default:
Advanced Solar Panels by SeNtiMeL
...
GregTech by GregoriusT
..."Tedd bele kézzel a Fastcraftot is, nekem single playerben elviselte eddig.
-
apatyas
Korrektor
válasz
kmisi99
üzenetére
Inkább a Karma-t javasolnám. Magát a ramhasználatot nem néztem, viszont Karmához képest a NotEnoughTech nálam jóval lassabb egy gyengécske gépen.
Karma ha jól emlékszem, akkor minden graf beállítással együtt volt 50 fps, emez meg graf levéve 20 körül van.
Single playerben. -
Amur
addikt
válasz
kmisi99
üzenetére
Karma modpackra nézz rá.
AT Launcherből tölthető. Mind a kalandozás mind a tech vonal része nagyon fullos!
(AE2,mekanism,thermal exp,bigreactors stb.. minden benne van ami kellhet)
Teljes modlista:
Karma modpack -
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
akár így is lehet, de mondom: telepítesz egy Evolve-t, regisztráltok mindketten az oldalon, beléptek a kliensben, felveszitek egymást friendnek, egyikőtök létrehoz egy partyt (ez maga a VPN), amibe beléptek és kész az ad-hoc VPN.
az Evolve meg kiírja kinek mi az VPN-beli IP-je. akár ezt adod meg Minecrafton belül, vagy hagyod hogy MC maga derítse fel hol van LAN játék és meg is találja az Evolve VPN-en keresztül elérhetőt. nem kell proxyzni, port forwardolni, egyebek.
később bármi más játékhoz is be lehet vetni. -
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
igen, Open to LAN-nál mindig az aktuálisan kiírt portot kéne megnyitnod, ami random. egyébként ugyanúgy működik a kliens, mint a szerver (1.3.2 óta gyakorlatilag a kliens egyben szerver is - külön folyamatban -, amire csatlakozik, ezért is írja, hogy "Downloading terrain", mert a belső szerverről "tölti le" a pályát). ha a szervernél megy a portforward a te géped felé, akkor Open to LAN-nál is mennie kéne.
én a hajamat tépném már a második portforward után, ezért célszerűbb a VPN. a Minecraft tudni fog arról, hogy van egy új hálózati adapter és afelé is hirdeti magát ugyanazon random porton. a másik játékos kliense pedig fel tudja deríteni van-e hosztolt játék LAN-on belül (és a VPN gyakorlatilag egy LAN). ezért mennie kell VPN-nel is.
szakmailag erősen össze-vissza magyarázat
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
előtte kellett volna megnézni mit tud

ballanszolás volt a lényege a solarnak is, elég jól termel egy is, a 14 darabbal már el lehetne lenni szépen minden további beruházás nélkül azért az úgy elég olcsó

de ezt is lehet automatizálni, a daylight sensor olcsó és nappal ad rs jelet... ha azt véletlenül invertálod akkor este adja bele a cellbe azt amit nappal termelt. innentől már csak annyi cell kell amennyit ezek termelnek összesen és át tudnak adni, azzal kész is.
-
föccer
nagyúr
válasz
kmisi99
üzenetére
Kispályás vagy.

Az öreg motorosoknak 1-2 régi kép:

A rendszer igazán szervergyilkos részéről nem találtam képet.
Ha jól emlékszem, akkor a teljes rendszer nem is épült meg végül teljesen, mert a szerver nem bírta. Amikor leálltunk, akkor a 20 tick-nek jó ha a fele megvolt másodpercenként, úgy, hogy egyszerre nem is kapcsoltunk be mindent.üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
azért népszerű mert az hozza a legtöbbet
ha valami kihívás kell akkor ott amit írtam. nether starral hajtott generátorok... kihívás hogy hogyan farmold automatán (hint megoldható) hogy hogy szedd ki a brutális mennyiségű energiát, tárold, monitorozd, és annak függvényében spawnoltasd a witherteket, stb...kisebb termelésre vannak solarok kicsik nagyok mekanism oldalon vagy hidrogén generátor, az új tppi-ben nem tudom van e gregtech de akkor fúziós reaktor.
minden attól függ hogy kezdésnek vagy a végére akarod, és tudod e farmolni ami kell hozzá... pl extra utilities ad egy tonna generátort. endertől lefele minden, és elég könnyen össze tudsz hozni egy spawnert alá és a loottal etetni a generátort, ami eteti a spawnert ami...
azon túl
-
törölt tag
válasz
kmisi99
üzenetére
sok cucc lehet ilyen, ami a leghatékonyabb szerintem a faszénnel hajtott hp boiler- turbina kombó... mffr fafarm aztán hajrá. ha csinálsz spawnert akkor nether star generator is lehet

bármi lehet megújuló, amit tudsz farmoltatni. potion generátor a boszikkal meg potion gyártósorral is akár, stb
-
törölt tag
-
Serricon
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Ha ilyen buherált pakk akkor talán egyszerűbb legyalulni az egészet, feltenni tisztán a legújabbat és behúzni újra a mapot, aztán ha kell extra cucc akkor újra hozzáadni.
Én ezért is ragaszkodtam anno a kész pakkokhoz, mert azt valamennyire azért összefésülik, és frissítéskor sem száll el. -
Serricon
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Rotarycraft..

Próbáltad már kikapcsolni bekapcsolni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tiltsd le a rotarycraftot, nézd meg anélkül megye, aztán úgy nyomd vissza.
Ha az EntityFreezeGunShot esetleg valami inventorydban lévő fegyver cucca lenne, akkor töröld a player data-t, és nézd meg úgy.
Koordinátát nem ír, így feltehetőleg nem egy blokkal van baja, ha mégis akkor meg editorban törlés.
És mielőtt bármihez hozzákezdenél, backup!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós topik
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Macska topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Állítólag 800+ quest van benne, kb az összes fontos magic és tech modokkal...

Ha gondolod megnezem kesobb![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha jól emlékszem, akkor a teljes rendszer nem is épült meg végül teljesen, mert a szerver nem bírta. Amikor leálltunk, akkor a 20 tick-nek jó ha a fele megvolt másodpercenként, úgy, hogy egyszerre nem is kapcsoltunk be mindent.