- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1685 üzenetére
hardwareikusan én nem nagyon vettem észre gyenge pontokat. Amúgy ha most csúcs készüléket akarsz akkor inkább a HP X3
Nem vagyok HP fan de az nagyon bitangul néz ki.
Gondok inkább szoftver oldalon vannak. Működik minden de van egy két bug még amit javítani kell. Bár az RS1-t én még nem láttam. Elvileg majd holnap. Én munka eszközként használom. Az egyedüli nagy problémám, hogy a postában kikapcsolom a Group nézetet akkor válasz vagy továbbitásnál nem jelenik meg az eredeti üzenet. Minden más rendben működik és hiba nélkül. A 4 hónap alatt az edge volt még ami be beragadt és újraindítottá a készüléket. Kb 2 szer jött elő. Jó ideje nem volt ilyen gond sem.
Video rögzítést még nem próbáltam, a fényképek nagyon szépek. Nyilván automatában van amikor hibázik ez is és újra kel fotozni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest