- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1685 üzenetére
hardwareikusan én nem nagyon vettem észre gyenge pontokat. Amúgy ha most csúcs készüléket akarsz akkor inkább a HP X3
Nem vagyok HP fan de az nagyon bitangul néz ki.
Gondok inkább szoftver oldalon vannak. Működik minden de van egy két bug még amit javítani kell. Bár az RS1-t én még nem láttam. Elvileg majd holnap. Én munka eszközként használom. Az egyedüli nagy problémám, hogy a postában kikapcsolom a Group nézetet akkor válasz vagy továbbitásnál nem jelenik meg az eredeti üzenet. Minden más rendben működik és hiba nélkül. A 4 hónap alatt az edge volt még ami be beragadt és újraindítottá a készüléket. Kb 2 szer jött elő. Jó ideje nem volt ilyen gond sem.
Video rögzítést még nem próbáltam, a fényképek nagyon szépek. Nyilván automatában van amikor hibázik ez is és újra kel fotozni. -
-
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1682 üzenetére
A hangszóró szerintem bőven jó. Hangosabb mint a lumia 920 volt. Néha még zenét is hallgatok róla kihangosítva. Nyilván nem egy erősítős hangszett de szerintem teljesen jó. Után a csörgést simán meghallani. Fényképezéshez és zseblámpának is használom a vakut. Eddig még nem tévedtem el
-
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1680 üzenetére
Nekem jól működik. Minden oké. Nem égett be a kijelző. Az RS elvileg jövő héten jön. Mire vagy még kíváncsi?
Az előlapi kamerával szintén nincs probléma. Én a melegedéstől féltem a 810 SOC miatt, de szerencsére nem vészes. Sokkal rosszabbra számítottam. Napi munkavégzésre kiválóan használható. -
nbware
senior tag
válasz
Madcsaba #1668 üzenetére
Nálam tökéletesen bevált a continuum meg kiváltotta a laptopomat, melohelyen már csak ezt használom.
Fényképezö része kiválo, elolapi elmegy, hátlap kiválo.
Videoknál en fhd 60fpst használom és teljesen jo.
Képernyöje kiválo még erös napsütésben is.
Nálam használattol függ milyen gyorsan merül.
Ha egész nap fényképezek, akkor kb fél napig birja
Normál használat ami 2-3 ora telefonálás és néha netezés, de folyamatosan fent van a neten, akkor 2 nap simán megvan.
Ha nyuzom és többet netezek, akkor csak 1 nap.Majd most akarok venni még egy plusz akksit, hogy ha nagyon lemerülni, csak kicserélem és már használom is tovább
-
válasz
Madcsaba #1668 üzenetére
Szerintem / tapasztalataim szerint (3 hónapja van meg):
- fényképezője kiváló
- előlapi kamera nem annyira, pl S6-é jobb
- terhelés alatt melegszik. durván. Asphalt 8 alatt égeti a jobb hüvelykujjam 10 perc után, amivel a gázt nyomom. Ez gáz. Hideg téli napokon mondjuk jól jöhet ez a fícsör
- 60 fps-t tud felvenni, de csak fullHD-ben. 4k-ban csak 30 megy neki. 120-at is tud, de azt asszem csak 720p-ben talán. Ezeket nyilván le is játssza.
- kijelző eddig tökéletes, semmi fakulás, semmi sárgulásTerhelés alatt az akkut is durván szívja, de erre orvosság a 3 amperes gyári gyorstöltő, ami 1,5 óra alatt 100%-ra tölti. Egyébként nekem kibírja estig, egy töltéssel. Ha nem játszol rajta, akkor ez lazán megvan.
Én úgy használom hogy 25%-nél vált automatikusan energaiatakarékos üzemmódba, úgy ha nem piszkálja az ember simán elérhető tudsz maradni abból a 25% akksiból akár 1 napig is.Frissítés majd meg fog jönni egyszercsak.
szubjektív: csak unalmas fekete és fehérben kapható. Ha más szín kell, akkor vagy veszel egy kétes minőségű hátlapot ebayről, amivel bukod az NFC-t és a vezetéknélküli töltést, vagy veszel kb 15k-ért mozo-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest