- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Felmerült még pár kérdésem ... :-)
Filmeznék (VLC), zenét hallgatnék erről ezzel csatlakoztatva egy 950 XL Dual SIM-hez azonban azt tapasztaltam, hogy 20-30 perc után eléggé felmelegszik a pendrive is és a készülék is, illetve a készülék random ledobja azt, mintha le-fel csatlakoztatnám gyors egymásutánban a pendriveot. Nyílván nem lóbálom filmezés közben de elég zavaró, hogy egy ültő helyemben viszonylag fixen kézben tartva nem tudok egy fél-egy órás epizódot végignézni anélkül, hogy 15 percenként ne dobná le a kütyü a pendriveot.
Lehet hogy maga a kábel csatlakozói pontosan illeszkedő csatlakoztatás mellett is ennyire érzékenyek?
Illetve a Filmek + TV alkalmazásban a hangot nem játsza le a készülék, kodek hiba lehet (Video: AVC High@L4.1 ,Audio: 2ch AC3 48000 Hz)?
Valamint a gyári adatok szerint a videó lejátszás max 11 órára van kalibrálva, ez mennyire reális? Normál körülmények között 100 %-os akksit feltételezve mennyi lehet ez? Mondjuk egy 1,5 órás film hány százalékot visz el az akksiból?
15063.483
-
szabo.csabi
tag
válasz
szabo.csabi #2071 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszaitokat! Igazából több dolgot szeretnék összehozni csak nem vagyok biztos benne, hogy melyikhez melyik kiegészítő lenne a legjobb.
Pendriveot szeretnék csatlakoztatni a készülékhez (például ez jó választás lenne?) mondjuk ezzel vagy ezzel. Utóbbi miért lehet drágább? Gondolomaz is ugyanúgy OTG, nem?
Illetve ha épp nem lenne kéznél a saját gyári töltőm, adatkábelem akkor ez jó lehet töltésre/adatátvitelre is? Ha a töltőfej gyorstöltésre is képes akkor ezzel az átalakítóval kb. ugyanazt az eredményt érem el, mint a készülék saját gyári töltőjével?
Ha vezeték nélküli opció híján szeretném egy 4K tévéhez csatlakoztatni a telefonomat akkor azt milyen kábellel lenne érdemes, hogy a fotókat, videókat kivetíthessem? USB C + HDMI?
Ja és autós dupla USB gyorstöltőből milyet lenne érdemes választani? Gyorstöltőre csatlakoztatható olyan készülék egy sima microUSB kábellel, ami nem tudja a gyorstöltés funkciót? Nem tenne kárt benne egy ilyen töltő?
Bocs a sok kérdésért ... :-)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok! Vásárolnék egy pótakksit, például ezt vagy ezt. Egyrészt ezek valóban eredetiek lehetnek-e, másrészt érhet-e bármilyen kár ha mondjuk utángyártottat használok?
Lehet hogy banális lesz a kérdés de azért felteszem ezt is: Qi töltőre rátehetem közvetlenül az akksit vagy csakis a készülékbe helyezve a hátlappal együtt veszi fel a töltést?
Illetve létezik-e olyan átalakító, amelyik egy szokványos microUSB töltőfejet/kábelt átalakítja C-re, hogy tölthessem vele a készülékemet? Gondolom ilyen esetben nincs gyors töltés.
Valamint külső merevlemez csatlakoztatható közvetlenül a készülékhez fájlátvitel céljából? Netán egy sima Pendrive?
-
szabo.csabi
tag
Üdv Szakik! Dupla USB-s gyorstöltőt (gyári kábel megvan, így gondolom csak fej kellene hozzá) és megbízható minőségű akkut keresnék tartalék gyanánt a készülékemhez. Előbbi esetében azért lenne szükség a duplázásra, hogy szükség esetén a barátnőm is tölthesse a Xiaomi Redmi Note 4-ét ugyanakkor. Elektronikához sajnos nem sokat konyítok, ezért tartottam fontosnak megemlíteni az ő készülékét is, hogy elkerüljem egy olyan kütyü vásárlását, ami a gyorstöltés miatt tönkretenné az ő készülékét (ha egyáltalán lehetséges az, mondván hogy az nem tudja a gyorstöltés funkciót?)
Plusz power bank és fotózáshoz állvány is érdekelne.
Ki mit ajánlana? Merre felé és milyen paraméterek mentén keresgéljek?
Előre is köszönöm a segítséget! :-)
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok, 4K és Full HD videókat szeretnék memóriakártyára rögzíteni. A kérdésem az lenne, hogy milyen technológiákat ismer a készülék (Class 2-10 / UHS I-III / V6-90), azaz mivel kompatibilis illetve hogy milyen paraméterekkel rendelkező kártya lenne a legjobb választás, mivel érhető el a legjobb eredmény?
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok! MicroSD kártyát keresek a készülékhez, milyen technológiákat ismer?
Az alábbit bírná?
Product Type: microSDHC Memory Card
Class: Grade 1, Class 10
Series: EVO Plus
Interface: UHS-I, compatible to HS interface
Capacities: 128GB
Performance:
Read : up to 80MB/s with UHS-1 interface
Write : up to 20MB/s with UHS-1 interface -
szabo.csabi
tag
Én még csak most kezdem belakni a vadonatúj készülékemet de néhány dolog már feltűnt. A messenger és facebook alkalmazások miért olyan szánalmasan lassan töltődnek be, mint más készülékeken? 930-am volt ezidáig de erre a kettőre szinte kivétel nélkül 8-10 mp-et kell várni mire használható.
Illetve YouTube videók nézése közben, hogy lehet eltüntetni a vezérlőgombok sávját?
-
szabo.csabi
tag
Nem tudtam, hogy már nem gyártják.
HP Elite X3 nem igazán jön be. Vodafoneos vagyok de független kellene mert a céges kártyám Telekomos.
"... és ha lejár a 2év gari arról akkor meg az eldóval függetleníted majd!"
Ez ugyancsak nem értem. Szolgáltatótól vásárolt készüléket a szolgáltató tud / szokott függetleníteni?
-
szabo.csabi
tag
"Valószínű érdemesebb számlával venni,mert nem is tudom,hogy ha elromlana és cserére kapnál másikat NA AZ AKKOR milyen teló lenne az?"
Ezt hogy érted?
Igen, gyári függetlent szeretnék. Használtakat is néztem már de szinte csak szolgáltatófüggőket kínálnak. Bár nem vagyok szaki de én jelenleg max. 100-120 eFt-ot tartanék reálisnak egy vadonatúj készülék esetében.
Hogy lehet, hogy ennyire kifogytak a készletek? Vagy senki nem rendel mert alig van rá kereslet?
-
szabo.csabi
tag
BestByte!? Ezt hol látod? :-)
Árgépet néztem én is de többnyire vagy fehér színű vagy nem Dual SIM-es vagy simán csak megbízhatatlannak tűnik a bolt. Illetve 150-16 eFt-ot nem adnék érte, olcsóbban kapható valahol?
2 év gyártói garancia minden Microsoft készülékre jár, ugye? Ezek is ellenőrizhetők még IMEI check-kel?
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Honnan rendelhetnék maholnap raktárról, megbízható forrásból eredeti, bontatlan, minden gyári tartozékkal együtt egy 950 XL Dual SIM készüléket fekete színben?
-
szabo.csabi
tag
950 XL DS-nél a második SIM valóban csak 2G-t tud? Itt-ott olvastam ezt is, azt is. Kapható olyan változat, amelyiknél mindkét SIM tudja a 3G-t / LTE-t? Illetve hol lehet manapság megbízható forrásból, garanciával, a legjobb áron újan kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest