- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2087 üzenetére
azért az durva
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2085 üzenetére
128 giga?
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2081 üzenetére
miért nem teszel bele egy SD kártyát és arra teszed a filmeket? Wlanon simán rá tudod másolni vagy USB kábelen.
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2079 üzenetére
nem tudom sajna. Még nem kellett cserélnem. Magyar webshopokban nem nézted?
-
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2076 üzenetére
Szia,
A második az USB 3-s az első úgy láttom, hogy csak kettes. Valószínűleg ezért drágább is.
https://www.youtube.com/watch?v=-LbjgB-oZP4
Azt írja, hogy tud tölteni. Tehát az áramot is átviszi.
Ha a TV-n hdmi van akkor más megoldás nem lesz.Mondjuk én sima kábellel nem próbáltam csak miracasttal. Lehet venni hdmi-miracast adaptert.
Az autós töltő egy érdekes kérdés. Az, hogy a csati átengedi az áramot egy dolog. De ha pl a beépített szivargyújtó nem bírja akkor nem fog tudni átvinni nagyobbat. Szóval ettől még a gyors töltő nem lesz gyors töltő. Igen, rá csatlakoztatható. Csak annyi áramot vesz fel az eszköz amennyit enged a rendszer. Rég rossz lenne ha többet akarna felvenni mert akkor levágná a biztit állandóan :
-
szabo.csabi
tag
válasz
szabo.csabi #2071 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszaitokat! Igazából több dolgot szeretnék összehozni csak nem vagyok biztos benne, hogy melyikhez melyik kiegészítő lenne a legjobb.
Pendriveot szeretnék csatlakoztatni a készülékhez (például ez jó választás lenne?) mondjuk ezzel vagy ezzel. Utóbbi miért lehet drágább? Gondolomaz is ugyanúgy OTG, nem?
Illetve ha épp nem lenne kéznél a saját gyári töltőm, adatkábelem akkor ez jó lehet töltésre/adatátvitelre is? Ha a töltőfej gyorstöltésre is képes akkor ezzel az átalakítóval kb. ugyanazt az eredményt érem el, mint a készülék saját gyári töltőjével?
Ha vezeték nélküli opció híján szeretném egy 4K tévéhez csatlakoztatni a telefonomat akkor azt milyen kábellel lenne érdemes, hogy a fotókat, videókat kivetíthessem? USB C + HDMI?
Ja és autós dupla USB gyorstöltőből milyet lenne érdemes választani? Gyorstöltőre csatlakoztatható olyan készülék egy sima microUSB kábellel, ami nem tudja a gyorstöltés funkciót? Nem tenne kárt benne egy ilyen töltő?
Bocs a sok kérdésért ... :-)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
válasz
Átalakítót én is használtam, de a gyorstöltés a töltőtől függ.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Szia,
Szerintem eredetiek. Egyébként kár mindenhogy érhet. Simán lehet az eredeti és az után gyártott aksi is cella, gyári vagy anyaghibás.
Lásd a Samsung teloit amig kiégtek eredeti aksival...
A csi töltés tudtommal a hátlaptól függ és nem az aksitól. A hátlapba szokták építeni a csi töltést fogadó felületet.
Igen. Van átalakító. Legalább is adat kábelt átalakítja az tuti. De, hogy a töltést is azt nem tudom neked megmondani.
A penes kérdésre itt a válasz:
https://www.youtube.com/watch?v=-LbjgB-oZP4Vinyo tekintetében szerintem csak az fog meni ami külső tápos.
-
válasz
szabo.csabi #2054 üzenetére
töltőnek én a blitzwolf termékeit javaslom, nálam beváltak. Ami tud quickcharge 3.0-át az mind jó. Nekem tőlük van 2 féle autós töltőm, és egy hálózati töltő is, mindkettő jó, és asszony S6-ját is rendesen tölti.
[Qualcomm Certified] BlitzWolf® QC3.0+2.4A 30W Dual USB Fast Charger EU Adapter With Power3S Tech
Power banknek sztem bármi megteszi, nekem valami 4 éves van, az is vígan töltögeti az én telóm, persze ez nem gyorstöltős.
Állvány, az passz. Csak annyit tudok mondani hogy a xiaomi tripod selfie botját kerüld ehhez a telóhoz.
-
válasz
szabo.csabi #2024 üzenetére
vinné.
Nekem is uhs1-es van benne, csak 64GB, de speckó szerint 200GB-ig szabad a pálya. -
zsamiatt
őstag
válasz
szabo.csabi #2019 üzenetére
Első indításnál lassú. Ha nem bezárod akkor elfogadhatóbb a sebességé.
-
jeni
félisten
válasz
szabo.csabi #2017 üzenetére
Hol tudtál venni 950 XL mobilt
-
jeni
félisten
válasz
szabo.csabi #2008 üzenetére
pedig a HP sokkal erősebb és újabb kütyü ,jobb asztali felhasználást kínál a jobb,a fejlesztett,a tovább javított dokkolóval.
azt jelenti,hogy ha használtan veszed a telót akkor a valós előfizetővel tudod csak függetleníteni vagyis akihez szól az eredeti számla
-
jeni
félisten
válasz
szabo.csabi #2006 üzenetére
Microsoft már nem gyárt Microsoft 950 sima és 950XL telefonokat!
Magyarán már csak a készlet erejéig kapsz telókat!
Ezért írtam mert ha elromlik és javíthatatlan lesz akkor mire is cserél majd a gyártó?????
Elvileg van másik megoldás a HP terméke,az nem rég lett forgalmazva de csak kintről lehet beszerezni!
Telenoros vagy? Akkor azt vedd és ha lejár a 2év gari arról akkor meg az eldóval függetleníted majd! Esetleg a Telekomosat vedd!
-
jeni
félisten
válasz
szabo.csabi #2004 üzenetére
Kirakatban vagyis a vitrinben ott van még az Alle plázában
Olcsón 100000Ft igen van azok többnyire 1év garisak!
Vagy az aprón körbe nézel azok hivatalosak de használtak!
Telenoros vagy Telekomos kivitelben.
Gyári függetlenként már nehéz hozzájutni főleg,hogy olyan forrásból nem nagyon vettek,amik voltak már elkeltek pár hónappal ezelőtt. Elvétve még lehetnek fent.Valószínű érdemesebb számlával venni,mert nem is tudom,hogy ha elromlana és cserére kapnál másikat NA AZ AKKOR milyen teló lenne az?
Vaterát,Jófogásot nézd meg még.
-
jeni
félisten
válasz
szabo.csabi #2002 üzenetére
Hello
árgép
A BestByte ott van még készleten 150000Ft áron. -
gabor85
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged