Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hroberto

veterán

válasz turbulencia8 #5175 üzenetére

Eleinte nálam is ritkán fordult elő, de a héten már minden nap többször is. Nem tudtam hívásokat felvenni, letenni, nem győztem újraindítani a telefont.
    Viber hívásoknál garantált volt, hogy csak soft resettel tudom letenni a hívást, és életet lehelni a telefonba.
    Meguntam, belefáradtam, és belegondoltam abba, hogy ha egy nyomorult hívásvárakoztatás bugot nem javítottak fél év alatt, akkor mit várhatok?!
    Hozzáteszem, hogy kb. 6 év többnyire elégedett Windows használat után sajnálom, hogy odébb kell állnom, mert nem szívesen váltottam droidra, de tényleg használhatatlan lett a 950. És tényleg nem látom a mobil Windows jövőjét.
    Remélem és bízom benne, hogy összekapja magát az MS mobil fronton, mert kár lenne, ha mindez süllyesztőbe kerülne. De ehhez elég nagy változásokra lenne szükség.
    Idővel talán lesz még használható mobil rendszerük jó telefonokkal, amit öröm lesz használni.

Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy az általam használt alkalmazások jóval fejlettebbek, használhatóbbak droidon sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák