- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
longwild
aktív tag
válasz
tpeter77 #1807 üzenetére
Szia!
Mert a Google megvette 2013-2014 elején és azóta semmilyen update nincs hozzá... Szóval kérdezd a Google-t, hogy miért nem megy az appjuk.
(Amúgy válaszolni nem fognak, mert 1. Google megmondta a felvásárlás bejelentésével egyidőben, hogy WP mostantól nem támogatott. 2. A Google in general nem válaszol semmilyen megkeresésre) -
longwild
aktív tag
válasz
tpeter77 #1775 üzenetére
Szia!
Nehéz kérdések ezek!
Gyaníthatóan management nyomás volt, hogy karácsonyi szezonban ott kell lenni. Akárhogy is, de ott kell lenni. (Ahogy augusztus-szeptember kornyeken ott kell lenni tablet/laptopon iskolakezdésre...)
Másrészt a Microsoftot még mindig olyan nagy mamutnak tekintik, ami 3-4 évente böffent egy windowst és ennyi. A MS struktúrája e szerint épült fel és a mai napig azon dolgoznak, hogy a 3-4 évet lefaragják 1-re vagy az alá. Épp ezért is jelentették ki, hogy a W10 lesz az utolsó, mert (szerintem) terveik szerint innen mindig csak update és upgrade lesz. Az, hogy ennek első, ilyen-olyan okok miatt kereskedelmi forgalomba engedett verziója éppenséggel scsetlik-botlik az egy dolog. De ha megnézzük, hogy Dec1 dátummal milyen W10M került a 950-esekre és most milyen fut rajtuk, szerintem a javítások sűrűsége már elég jól vízionálja az új módszertanok szerinti fejlesztést. (Amit tudok, hogy a 107 és 164 már uppdate volt a 950-re. Ha nem, akkor szóljatok én csak 1 hete vagyok tulaja egynek)Azért emlékezzünk arra is, hogy Ballmer bácsi csak 2014-ben hagyta el a céget és alig két éve Satya a vezér. Márpedig az ő terveinek megvalósításához is idő kell...
A sok pesszimizmus mellet azért ne felejtsük el, hogy a Microsoft az, aki a világon a legtöbb _minőségi_ fejlesztőt alkalmazza. (Direkt kiemeltem a minőségit, mert létszámban az indiai óriások már mindenkit lenyomnak, de az onnan kölcsönözhető fejlesztők... hjaj....)
-
Gusztáv
addikt
válasz
tpeter77 #1775 üzenetére
2012 októberében jelent meg az első WP8.0-s telefon, a 8.1 meg 2014 júniusában. Közte volt GDR1, GDR2, GDR3 update, meg ennél sokkal több hibajavítás. Szóval valószínűleg a Win10M-nak is kell pár update, hogy kiforrja magát. Ettől eltekintve én komolyabb hibával 586.164-en már nem találkoztam, a 950 és a 650 is teljesen használható.
-
válasz
tpeter77 #1775 üzenetére
"tényleg megszűnik a mostani Microsoft Lumia név és helyette Surface lesz?"
Igen. De ez lényegtelen.
A W10 egyébként már teljesen használható... néhány hónapos vergődés után a megmaradt Windows-os kisebbségnek.Lassan a 8.1-es stabilitású lesz. Ettől nem tartanék.
Az elmúlt 4-5 hónap sokat ártott a márkának és a jelenlegi készülékkínálattal együtt ez tovább csökkenti majd a részesedést. Ez a nagyobb baj...
-
Gusztáv
addikt
válasz
tpeter77 #1253 üzenetére
Ritkán a tárcsázó képernyő bezárja magát, nálam kb ennyi ami jelentkezett. Nem árt egy plusz töltő az irodába, mert azért tud merülni. Én minden vezető irodájába raktam a DT-910-es Qi töltőt, nagyon szeretik. Viszont a 950 azzal nem igazán akar működni, de pl a DT-601-el nincs gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged