- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Szia!
Ezt a 164-es build-et nem lehet valahonnan letölteni? Nekem még mindig nem jött meg.Szinte minden nap bekapcsolom, hogy keressen frissítést de semmi.Hogy tudnám előcsalogatni?
A legfrissebb fw. mi a száma? A W. Dervice R. Tool azt írja ki hogy a legfrissebb Sw. van a telefonomon de én már nem hiszek neki.
Köszi. -
thxer
aktív tag
Igen, ezt olvastam, viszont tapasztaltam régebben olyat, hogy egy program nem volt benne a feladatkezelőben, de ha megnyitottam, akkor nem töltött újra, vagy hogy már minden programot kilőttem, nyomtam egy visszát, és végig tudtam lépkedni 3-4 programon a vissza gombbal újratöltés nélkül. Ezt most nem tapasztaltam, ami ott van az tényleg memóriában van, ami pedig nincs ott, az újratölt indításnál.
A navigációs sáv eltüntetése elég bugos, sok programban ott marad egy fekete csík
-
Tomi84
aktív tag
Megvan a megoldás, tegnap elszüttyögtem vele éjszaka. Szóval valószínűleg az általam is említett "tanult" szövegjavaslatok akasztották ki szegényt. Sokadik HR és backup visszatöltés után megpróbáltam úgy, hogy nem töltök vissza backup-ot, hanem manuálisan minden szépen visszaaálítgatok és voilá... Szóval a visszafelé kompatibilitás itt sem százas, 8.1-es backup-ot rá lehet tölteni 10-esre, csak érdekes anomáliákat okozhat.
-
Tomeeka28
aktív tag
Az lehetett a baj, hogy megkaptam, majd bekapcsoltan frissítést kerestem, kiírta hogy nincs elérhető. Beköltöztem majd akkor láttam hogy hoppá tölti le szépen 29-es verziót. (egyébként a úgy szerettem volna ahogy te is leírtad, Microsoftos ismerős is úgy ajánlotta).
Na mindegy megvárom a következő packot és azt gyalulással telepítem.
Köszi a tippet! -
Gusztáv
addikt
A Band-el való szinkronizálást hol lehet állítani, mármint hogy időnként csinálja? Én azt vettem észre, hogy ez elég hektikusan működik, van amikor folyamatosan kapcsolatban van a telefonnal, van amikor csak addig kapcsolódik, amíg az MS Healt-el szinkronizálok, vagy jön valami értesítés
. Vezeték nélküli csatlakozásra mit használsz?
-
-
-
Gusztáv
addikt
Nekem is csak ez a újraindulós bug jött elő többször is, de mindegy, megint újból belaktam a telefont. Most már minden szupi, még a Band-el is hajlandó volt nagynehezen összebarátkozni. 8.1-alatt a visszaállítás a világ legjobb dolga, december vége óta kicseréltem a cégnél kb 30 telefont, a hajam kihullt volna, ha nem lenne ez.
-
Gusztáv
addikt
Valószínűleg így van, meg azóta már firmware-t is frissítettem a dokkolón. Viszont épp most csinálok egy HR-t a telefonon, nem volt jó ötlet a 930 biztonsági mentését visszaállítani, megint fagy Messenger meg Üzenetek alatt
. Ezzel azért csinálhatnának valamit, 8.1 alatt ez megbízhatóan működik.
A Hello viszont valami szuper, tegnap moziban voltam, úgy is működött tök sötétben, hogy rajtam volt a 3D-s szemüveg is. -
Matuka1968
csendes újonc
Köszönöm a választ.
Hátha valakit érdekel, és nem nézte az ebay-t. Egész jól csökken az ár, sajnos barna még mindig nincs...http://www.ebay.com/itm/Genuine-Mozo-for-Microsoft-Lumia-950-Leather-Back-Cover-Black-Silver-950BBSWN-/201497733845?hash=item2eea336ad5:g:f~QAAOSwa-dWjOC4
http://www.ebay.com/itm/Designed-for-Microsoft-Lumia-950-White-Silver-Leather-Back-Cover-/401052101358?hash=item5d60916aee:g:6vkAAOSwHaBWj6Vg
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Mozo-for-Microsoft-Lumia-950-Leather-Back-Cover-Black-Silver-950BBSWN-/201497733845?hash=item2eea336ad5:g:f~QAAOSwa-dWjOC4
Ha valakinek van barna és eladó, szívesen megveszem.
Laci
-
törölt tag
-
mrhitoshi
veterán
Áh szar, ne vegyél.
(#379) Burt1793: Mondjuk az a legfurább számomra, hogy a display dockot házát baromi jól megcsinálták. Fém cucc az egész, és marha jól néz ki. Érthetetlen, hogy miért nem lett ugyan az a dizájn. Szerencsére cserélhető a hátlap.
A Display dockkal hülyéskedtem kicsit, és egész jól lehet használni online sorozatok nézésére. A Family Guyt néztem. Viszont beágyazott videóknál valami miatt nem teszi ki teljes képernyőre.
A sebességen lehetne mit finomítani. -
Pjotr
senior tag
Igen. Április óta rengeteget javult, akkor kvázi használhatatlan volt. Most már szinte végleges is lehetne, néha még villog a képernyő, de a kettovel ezelottihez kepest semmi. Nem is értem a fanyalgókat, mindegy mikor adják ki a véglegest, le kell az insidert tölteni, ez is tökéletesen használható, hagy teszteljünk csak a cégnek és annál hamarabb lesz tökéletes. Aztán appokat remélem elkezdenek fejleszteni, mert a rendszer nagyon ígéretes. Csak el ne menjenek az apple iranyaba, hogy a 2 eves telefonon mar direkt akadozik az oprendszer és negyedmilláért kell ujat venni. Bár a 950 ára már közelít...
-
Pjotr
senior tag
Tegnap reggel jott frissites, azelotti 2 verziot is hasznaltam. 10586.36 build van most. Simán fut, mint az iphone 5s anno, nem kell ujrainditani lassulas miatt, böngésző se darabos, nagyon jól halad a dolog. Pl. eddig ha az ertesites redonyt lehuztam es futott egy alkalmazas, nagyon darabosan ment. Most az is folyamatos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged