- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
válasz
busman_ #2475 üzenetére
Nekem a 1520-amat még az elején egy WiFi bug miatt kellett 3-4 alkalommal újraindítanom, de kb 2 hét után jött a javítás, onnantól kezdve a frissítéseket, 1 lemerülést, és a 2 kijelzőcserét leszámítva az a telefon szünetmentesen ment másfél éven (!) keresztül. A 950 meg minden frissítéssel javult, egészen odáig, hogy már 1 hónapja csak a frissítések miatt indult újra a telefon.
Én szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy appok okozzák a restartokat, mert mi más komolyabb eltérés lenne? És a legvalószínűbb, hogy valamiféle háttérben futó mutatvány akasztja meg. Ami mondjuk önmagában is elég nagy probléma, mert akkor az OS lője le az appot... Nem tudom én már...
Minden esetre most már az üzemidő is elfogadható, nem is indul újra, meg mostanában jött pár frissítés a kamera apphoz, amivel próbálták javítani az autofókuszt kevesebb sikerrel, de legalább foglalkoznak vele, és ha ezt is sikerül orvosolni, én személy szerint maximálisan elégedett leszek. Mondjuk ennyi pénzért illett volna gyárilag ebben a formában kézhez kapnom, de ezt inkább lenyelem, mint droid vagy alma. Áprilisban meg úgyis jön a Surface Phone, ha minden igaz, azzal várok egy hónapot, és ha jók a visszajelzések, akkor csere. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest