- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
válasz
busman_ #2475 üzenetére
Nekem a 1520-amat még az elején egy WiFi bug miatt kellett 3-4 alkalommal újraindítanom, de kb 2 hét után jött a javítás, onnantól kezdve a frissítéseket, 1 lemerülést, és a 2 kijelzőcserét leszámítva az a telefon szünetmentesen ment másfél éven (!) keresztül. A 950 meg minden frissítéssel javult, egészen odáig, hogy már 1 hónapja csak a frissítések miatt indult újra a telefon.
Én szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy appok okozzák a restartokat, mert mi más komolyabb eltérés lenne? És a legvalószínűbb, hogy valamiféle háttérben futó mutatvány akasztja meg. Ami mondjuk önmagában is elég nagy probléma, mert akkor az OS lője le az appot... Nem tudom én már...
Minden esetre most már az üzemidő is elfogadható, nem is indul újra, meg mostanában jött pár frissítés a kamera apphoz, amivel próbálták javítani az autofókuszt kevesebb sikerrel, de legalább foglalkoznak vele, és ha ezt is sikerül orvosolni, én személy szerint maximálisan elégedett leszek. Mondjuk ennyi pénzért illett volna gyárilag ebben a formában kézhez kapnom, de ezt inkább lenyelem, mint droid vagy alma. Áprilisban meg úgyis jön a Surface Phone, ha minden igaz, azzal várok egy hónapot, és ha jók a visszajelzések, akkor csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest