Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rambolo #2121 üzenetére
Én meglepődtem btudos válaszán.
De lehet, hogy változott valami, vagy márkafüggő a dolog. Nekem még ilyen szitum nem volt, de akinek volt a környezetemben, meg amit olvastam az alapján írtam, hogy nekik nem változott semmi. Azaz a gari akkor járt le nekik, amikor az eredeti készüléké. De miért nem kérdezed meg a szolgáltatódat? Az a fix infó! -
hroberto
veterán
válasz
rambolo #2121 üzenetére
Az MS honlapján ez található:
A hatályos törvények által megengedett maximális mértékben a javítás vagy a csere nem újítja meg, illetve nem hosszabbítja meg az adott jótállási időtartamot. A jelen Jótállás hatálya alá tartozó eredeti vagy cserealkatrészek, illetve cserekészülék Termékek jótállási időszaka az eredeti Jótállásból még hátralévő időtartamra, vagy a javítástól, illetve a cserétől számított hatvan (60) napra, illetve a kettő közül a hosszabb időszakra terjed ki.
Szóval örökli a cserélt készülék garanciáját, vagy két hónap. Viszont a törvényi szabályozás szerint kötelesek 1 évet vállalni. Úgyhogy nem tudom... -
-
QwErTy42
addikt
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Animal Crossing: New Horizons
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest