- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Gábor-KJ #7429 üzenetére
Én is darabokra szedtem(950XL), a hőcső és a chip között lecseréltem 0,5mm-es 14,5 W/mK-s thermal padra, a fekete, fém belső vázat lecsiszoltam, és arra pedig egy "nagy" hűtőborda került, a hátlap meg ki lett vágva(Qi elszállt).
A 950 meg direktbe a chipekre kapott bordákat, annál ez megoldható volt, de az XL-en azok a kijelző felé néztek. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Gábor-KJ #7422 üzenetére
Én meg csak gyűjtöm
A dokkot és a töltőt nem adtam volna, azok mással is mennek, a Dock pl Samuval, ha jól tudom.
Miért nem lehetett meghagyni ezt a platformot mint asztali rendszer meghosszabbított kezeként - nem is értem.(?) :W
Ezerszer tettem fel én is ezt a kérdést, hogy a telefont pl a géphez fixen csatlakoztatva, ott a rendszer értékei(hőmérséklet, ventik), vagy értesítések nem lehetnének-e megjeleníthetőek... -
Blue Eagle
őstag
válasz
Gábor-KJ #7422 üzenetére
Hidd el, bennem is ugyanezek a gondolatok, érzések keveregnek! Sajnos nem mi, akik kedvelik ezt a platformot döntöttünk erről, mások döntöttek, és ők többen vannak/voltak.
A politikai, marketing, szakmai hátterét és okokat én is csak elgondolom, de tudni igazából nem tudom, hogy vajon mi is volt a fő ok amiért annyi lett a WP-nek. -
gthomma
senior tag
válasz
Gábor-KJ #7371 üzenetére
HTC HD óta van windows telefonom, a HD2 -nél váltottam androidra, amikor megláttam a WM7 -es bénázását. A HD2 -őn lehetett 3 oprendszert kipróbálni, WM6.5 HTC Sense -el, WM7 (hulladék) és Android 2.3.3. Ekkor váltottam androidra.
A Lumia 625-el tettem egy újabb próbát a Microsoft világában, tetszett, 950 lett a következő.
Ma 2019.12.21-én a 950 csupán egy feature telefon -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Gábor-KJ #7371 üzenetére
Ne haragudj, de ez badarság.
Ez a telefon egy flagship volt, összehasonlítani "nem ér" egy utolsó, 8-16GB-os tárhelyű(nem RAM), szirszarkategóriás Snapdragonprocesszoros Androiddal.
Ezért akinek perkálnia kellett, otthagyott 150.00+Ft+ot.
Abból a kategóriából tessék "ellenfelet" állítani.
Az hogy valakinek telefonálni kell, meg fotózni, az pusztán az elb@szott forintok utáni kései rimánkodás takarását szolgáló mellébeszélés.Ez pontosan azt a #7370-ben írt szatyrot éri, már most is.
Nekem is volt, meg azóta két flagshipem, Androidtól(XZ1 és P30 Pro) Tudod mit csinálnak? Mennek. Lehet, hogy 3 havonta összeszedtem velük egy fagyást, de annyi.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Gábor-KJ #7353 üzenetére
" Kérdés már csak az, hogy vannak appok amiket nem találok a marketben - lehet, hogy másik régiót vagy nyelvet állítottam be annó évekkel ezelőtt és úgy tettem rá?"
A live fiókodban megtalálod az összes telelpítésedet, illetve vásárolt termékedet, szerintem még telelpítheted is onnen, távolról. Ott jelezve van, ha az régió miatt nem érhető el, vagy mer már törölték. -
Joe215
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #7351 üzenetére
Én most újból használom ideiglenesen.
A spotify nekem megy rajta csak már nem teljes értékűként.(pl. nem tudsz keresni rajta
előadó vagy számcím szerint, az albumok képeit nem jeleníti meg ha teljes képernyőre húzod stb.)
Chrome, Google sehogy.
Nekem még mindig ez lenne az ideális teló, ha droid futna rajta vagy lenne még app támogatotsága.
(2 sim + sd kártya, NFC, Qi töltés, jó kijelző, cserélhető aksi, jó kamera még mai viszonylatokban is, 3,5 jack ezt keresném droidban is, de nem akarok Samsungot, Huaweit, Xiaomit. tucat telefont)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest