- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Métely
csendes újonc
válasz
Tomeeka28 #7179 üzenetére
"mikor támogatta a Microsoft, akkor sem volt használható ez a teló..."
Hogyhogy nem használható? Mi vele a probléma?
Illetve ha ez nem jó, akkor melyik készülék ajánlott inkább?
Tényleg kíváncsi vagyok rá, nem szeretnék belenyúlni valamibe, ami névleg jó, gyakorlatilag meg kínlódás. -
Janó1999
tag
válasz
Tomeeka28 #6631 üzenetére
Így van. Nekem mondjuk nem hiányzik semmilyen spéci személyre szabhatóság. Úgy jó ahogy van, ráadásul qrvajól működik. Nagyon bejön. Ilyen rég volt már.
Én az utolsó pillanat után szálltam ki.
Néhány hete adtam el a 930-at, és a 950-et.
Karácsonykor nem kellett volna adnom egy zsák pénzt a 950-ért. Akkor elmondhattam volna, hogy utolsó pillanatban szálltam ki.Mostanában azon filózok, hogy ki kellene basznom a win10-es laptopot is, mert kezdek agyfaszt kapni a sok elbaszott frissítéstől és a kiszámíthatatlan működéstől.
Sajnos van 2 használatban lévő program ami nem létezik iOS-re.
Pedig biztos felüdülés lenne, mint ahogy a win10 tablet után az iPad.
Majd1x. -
törölt tag
válasz
Tomeeka28 #6631 üzenetére
"szóval aki nem vágyik android féle összevisszaságra annak ideális váltás az iOS"
Ez azért így nettó baromság.
Mindegyik rendszert konfigurálni kell a saját szájíz miatt. Nyilván a Windows Mobile mindegyik verziója pont nem a konfigról volt híres, de az androidot elég jól be lehet állítani.
Vagy ami nem fapados csempe vagy iOS az már összevisszaság? -
Trevize1987
aktív tag
válasz
Tomeeka28 #3224 üzenetére
A használható facebook app az melyik?
Amúgy a frissítés nekem minden program indulásnál érezhető (20-30%) gyorsulást hozott.
És ez még nem biztos, de elsőre mintha az akksi is jobb lenne...Ó és nem elkiabálni szeretném, de mintha megszűnt volna az a bug is amikor lezárt telót nyitnál, de nem reagál az érintésre csak ha mégegyszer home gomb és újra nyitod. Vagyis eddig nem jött még vissza (előtte azért 2 naponta volt).
-
Pjotr
senior tag
válasz
Tomeeka28 #2796 üzenetére
Pontosan. Semmi másrol nincs szó, mint a 2 több, mint az egy. És csak akkor lesz az is 2, ha hozzaadnak egyet. De addigra a többiek már kettőt adtak hozzá a másikhoz. Lehet védeni, hogy jó, lesz az is 2 meg 3, csak nem mindenki így áll hozzá és nem ugyanannyi áldozatot vállal erte. (Hogy ne írjunk konkrét appokat meg oprendszereket)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest