Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
válasz
busman_
üzenetére
Nekem a 1520-amat még az elején egy WiFi bug miatt kellett 3-4 alkalommal újraindítanom, de kb 2 hét után jött a javítás, onnantól kezdve a frissítéseket, 1 lemerülést, és a 2 kijelzőcserét leszámítva az a telefon szünetmentesen ment másfél éven (!) keresztül. A 950 meg minden frissítéssel javult, egészen odáig, hogy már 1 hónapja csak a frissítések miatt indult újra a telefon.
Én szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy appok okozzák a restartokat, mert mi más komolyabb eltérés lenne? És a legvalószínűbb, hogy valamiféle háttérben futó mutatvány akasztja meg. Ami mondjuk önmagában is elég nagy probléma, mert akkor az OS lője le az appot... Nem tudom én már...
Minden esetre most már az üzemidő is elfogadható, nem is indul újra, meg mostanában jött pár frissítés a kamera apphoz, amivel próbálták javítani az autofókuszt kevesebb sikerrel, de legalább foglalkoznak vele, és ha ezt is sikerül orvosolni, én személy szerint maximálisan elégedett leszek. Mondjuk ennyi pénzért illett volna gyárilag ebben a formában kézhez kapnom, de ezt inkább lenyelem, mint droid vagy alma. Áprilisban meg úgyis jön a Surface Phone, ha minden igaz, azzal várok egy hónapot, és ha jók a visszajelzések, akkor csere. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)