- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, igertem, hogy irok a fejlemenyekrol. Ma erkezett az email, hogy holnap kapom a telefont, az emailben elkuldtek az imei szamot is. Felhivtam a nokia care-t, leellenoriztek, meg nincs aktivalva a keszulek, angliabol erkezik es el ra a 2 eves gyarto garancia. Szoval ugy nez ki rendben van a telefon. amugy ezt adja az imei.info:
Serial Number: Warranty: YES Care Services: Warranty Class: 24 MONTHS Product Type: RM-1104 Sales Model: Microsoft Lumia 950 Product Code: 059X4S9 Start of Warranty: 16-01-2016 End of Warranty: 16-01-2018 Activation Date: Ship-to Customer #: 126596 Ship-to Country: United Kingdom Sold-to Customer #: 126596 Sold-to Country: United Kingdom Context Date: 10-11-2016 Factory Simlock: NO Software Version: 01078.00027.15506.02015
Teljesen rendben van eszerint is.
-
Petester
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4487 üzenetére
Sziasztok, mától én is L950 tulaj lettem, egy L830-at váltottam le, kényszerből, a vízzel nem került jó barátságba...
Ha rendeltek cognac színű Mozo hátlapot, akkor én is betársulok.Megy emiatt nemsokára PM.
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Bugyuta kérdés, de azért reménykedem: ha belülről megroppant az érintő azt garanciában javítjáj? A zsebemben roppant meg, azaz így vettem elő.
-
Mr_Brn
újonc
Sziasztok!
A Lumia 950 "tudja" az OTG-t?
-
turbulencia8
őstag
Wow, nagyon orulok, hogy van Instant Heart Rate pulzusmero WP10-re is! (Blackberry-n is sokszor hasznos volt.)
-
hroberto
veterán
Új build (.448) elérhető.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4477 üzenetére
Linkeld, aztán meglátjuk
-
törölt tag
Sziasztok!
Budapesten melyik szervizt ajánlanátok?
-
Zoli133
addikt
Most vettem észre, hogy nekem is kicsit kezd beégni a home gomb. Ilyenkor garisan cserélik a kijelzőt?
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #4479 üzenetére
Dehogy ez felsem merült benne, a posta költség lehet szétdobni. Mondjuk az a 15€ posta költség elég magas. Angliából royal mail-el £2 es itt a boros £35 a fa £40
-
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #4477 üzenetére
Nekem a sötétebb fa tetszik, vagy a fekete/ezüst.
-
ZavaBalazs
őstag
valakinek nem kell még rajtam kívül barna bőr hátlap? találtam egy oldalt, ahol ha szétdobjuk a postaköltséget, akkor 2 darabra kb 14400 ft, 3 darab esetén kb 13700, 4 darabra kb 13200 ft lenne.
-
KrAt
veterán
Kérdés: nincs valakinek egy gyári adatkábele eladó?
-
Sorge
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek: 2 éves Lumia 830 leváltása előtt állok, így a kérdésem az lenne érdemes-e maradni ezen a platformon, illetve a 950-re váltanom. Az utóbbi időkig elégedett voltam a WP-al és különösebben alkalmazások sem hiányoztak, csak mostanában egyre többször leáll/újraindul a telefonom és nem tudom, hogy ez a készülék, vagy a WP10 hibája lehet-e. Köszi előre is a segítséget!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #4463 üzenetére
dng és belenyúltam...
-
DNG fájlokat mivel szoktátok szerkeszteni? Jó lenne, ha nem kellene hozzá Photoshop/Lightroom, van valami free alternatíva?
Néha agyrákot kapok attól, hogy bizonyos körülmények között milyen szinten belenyúl a színekbe/világosításba a 950, úgyhogy bekapcsoltam én is, hogy mentse a nyers képeket.(Telefonra megvettem a Rawer nevű cuccot, egész jó, csak elég lassúcska, sok kép esetén nem jó.)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #4460 üzenetére
S7edge
-
válasz
Sawyer_ #4451 üzenetére
1. Dual standby, azonban van benne egy smart dual sim poció. Ha beállítod, akkor ahogy indítod a hívást az egyik kártyáról, azonnal átirányítja a másik kártya hívószámát rá, tehát nem kikpacsolt telefont kap a hívó fél, hanem látod, hogy hívnak a másik számon, miközben beszélsz. Ugyanez történik, ha bejövő hívásod van az egyik számra, akkor is rögtön irányítja át a másik számot arra. Próbálkoztunk vele, nagyon gyors, kb. 2-3 másodpercen belül átirányít, tehát eléggé egyszerre kell jönnie a két hívásnak a két számra, hogy ne működjön. Szerintem szuper, szinte olyan mintha dual active sim-es lenne. Persze az már a te döntésed, hogy felveszed és akkor fizetsz az átirányításért. Én a saját két számomat ingyen hívom, ezért nincs költségem ebből.
2. Szerintem nagyon gyors. Eddig egyszer kassult be, amikor sorozatban, egymás után adtam hozzá a kapcsolatokhoz fényképeket. Gyorsan nyitogattam meg egymás után és tettem be a képeket. Amikor a .jpg + .dng fotózást használom, a 30 megás .dng képek megnyitása sem mindig gyors, de nem hinném, hogy lenne olyan telefon, ahol az lenne.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #4456 üzenetére
Eladóak akkor lesznek, ha kukázom a 950-et. :-)
----------Lauda
Már pü-ben megírtam, de ne aggódj, jól becsomagolják.
Talán így jobban látszik, hogy milyen ez a hátlap. ;-) -
ZavaBalazs
őstag
na, ha a pirossal túl színes, akkor a barnával is, úgyhogy azt el is adhatod nekem.
amúgy ha valakit érdekel, a fa hátlapok le vannak akciózva a windowscentralon, de már csak a világosból maradt 2 db. 49 dollár postával.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #4447 üzenetére
Szia!
Cserélgetni szoktam, kivéve a pirosat, mert azt egyszer felraktam, de nekem túl színes volt már.
De egyébként a fekete - ezüst nálam a nyerő, utána bőr- ezüst, majd a fehér.-------------
(#4453) Lauda
Én a MOZO honlapról rendeltem még anno mindegyiket. pontosan azért, nehogy valami silány hamisítványba belefussak.
-
Sawyer_
tag
Sziasztok!
Szükségem van egy dual simes készülékre, és bár eredetileg egy Honor 8 vagy valami jobb Androidra gondoltam, mégiscsak megfordult a fejemben, hogy egy Lumia 950DS-t szerezzek be.
Két kérdésem lenne a használókhoz:
1. A készülék dual active sim-es vagy dual standby?
2. Milyen most a rendszer a 950-en? Elég gyors, nem gondolkodik sokat? Stabil? Alkalmazások milyen gyorsan indulnak? A kamera a mostani szoftverrel mennyire készít jó képeket?A 735-öm elég lassú most, egy Lumia 640 egy fokkal jobban muzsikál...
Köszi előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tud ebben segíteni?
-
ZavaBalazs
őstag
na, a barna bőrösből meg kifogyott a világ? pont mostanság akartam beruházni egyre tizenaljaezer pénzért, erre sehol nem találom.
igen tudom, a mozo oldalán van, 48 euróért, +10 euró postadíjjal. kösz nem, az már majdnem 20...
-
Pacee87
aktív tag
válasz
pikszel #4436 üzenetére
Ebay azzal van tele,
ráadásul magához képest olcsón.Én félek tőle, mert csupaszon zsebben hordom a telefont, az ezüst keretest tartósabbnak vélem. [link] Hétvégén még ingyen postával volt, nincs szerencséd, de szerintem érdemes lehet a black friday akciókat figyelni.... -
spider23
senior tag
válasz
Sztyepadzso #4426 üzenetére
A múltkor néztem F1 közvetítést és ott is az egyik csapatnál egy 950xl volt csatlakoztatva a monitorhoz és a versenyző azon nézte az adatokat. Azt már nem tudom ki volt a pilóta, mert csak a mobil maradt meg hogy jééé nézd már....
-
válasz
ZavaBalazs #4431 üzenetére
Sajnos nem tudom.
Rendeltem egy feketet a turbadorol, penteken erkezik. Majd referalok rola. Megnezetem az imeit is hivatalos szerzzel, hogy rendben van-e.
-
Meg annyi, hogy nektek a telefon milyen foliaban volt? Aminek nyitva a teteje es kihuzhato belole a telo, vagy amelyik teljesen be van foliazva es ugy kell rola lehamozni?
Olvastam a topikban, hogy nincs duplakoppintasos ebresztes. Vagy azota mar belekerult? A 650-ben is van.
-
Skacok, segitenetek egy kerdesben?:
Nezegetem egyik oldalon a telokat es nem ertem a megjelolest es az arakat sem:
Microsoft Lumia 950 Dual White EU Ez a legolcsobb, pedig dual simes.
Microsoft Lumia 950 LTE White EU Ez dragabb, pedig egy simes.
Microsoft Lumia 950 LTE Black EU Majd ez kovetkezik.
Ha jol tudom mindegyik tudja az LTE-t ugye? A sima es a dual sim is. Ezert nem ertem, miert a megjeloles, bar ez ha ugy vesszuk nem jelent semmit. Egyaltalan hogy lehet a dual simes olcsobb?
szerk:
Na kozben annyit talaltam a microsoftnal, hogy LTE-ben nem egyformak. Lefelezodik a letoltesi sebesseg a dual simnel, gondolom 300-at tud max a kartya es ez van elosztva a ket sim foglalatra.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nálatok is néha reccsen egy kicsit a hangszóró?
-
klz80
tag
Lotfi Begi és Mező Misi - Csak egy szó klipben kb 2:30-nál Misi egy fehér Lumia 950-nel fotóz bele a kameraba 😀 Zene is jó, és meg értelmesen is választ telefont, meglepődtem 😀
-
-
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #4416 üzenetére
Ez lenne a követendő példa, de sok helyen nem így megy sajnos.
-
bcl
senior tag
Bocsi, most a szervizelős témához picit off...
HR nélkül lehet valahogy fiókot cserélni a telefonon?
A családban adnám tovább, és az illető egy 520-ról költözik majd.Tudtommal nem, de mintha valahol olvastam volna valami utalást, hogy lehet fiókot törölni HR nélkül is.
-
hroberto
veterán
-
Nekem is az tetszett, de sehol sem találtam. A Mozo honlapján is azt írták, hogy nincs éppen csak 950XL-re. Itt a link:
http://www.supergamer.hu/mozo-premium-bor-hatlap-microsoft-lumia-950-blacksilver-p-344153.html
Itt a barna. 1-2 hét és jó drága, amíg ideér:
http://mozoaccessories.com/product/back-cover-for-lumia-950-brown/
-
Fekete marhabőr mozo hátlapot vettem hozzá. Soha nem nézegettem telefonomat annyit, mint ezt azóta, hogy milyen szép. Egy magyar (azaz inkább szlovák asszem) boltban is lehet kapni, keress rá. Bárhogy is nézegettem, kb. ugyanannyi, mintha messziről jönne, csak ez 3 nap alatt nálam volt.
-
válasz
hroberto #4409 üzenetére
Csak es kizarolag a garanciajegyet kerhetik. A szamla megkovetelese jogszabalyba utkozik:
Jótállási igény érvényesítése kizárólag a számla/blokk ellenében lehetséges
Lévén, nem csak és kizárólag a számla/blokk felmutatásával bizonyítható, hogy a terméket a fogyasztó az adott forgalmazótól vásárolta, úgy amennyiben a jótállási jegyen szereplő adatokból megállapítható az eladó fél személye, és a fogyasztó ennél jelenti be igényét, úgy jogellenes egy ilyen kikötés.
-
Nem mukodik mar sajnos. Egyik mobilos uzlettel leveleztem csutortokon, ok irtak, hogy barmelyik nokia care fogadja a keszulekeket 2 evig. Es most jon a lenyeg: penteken felhivtam a kozeli nokia szervizt es ok erre csak annyit tudtak mondani, hogy ha megvan a keszulek, vagy meg vetel elott hivjam fel oket es megmondjak az imei alapjan, hogy rendben van-e. Ha eu-s a keszulek, akkor barhova te magad is beviheted szervizelni. Ha nem eu-s, akkor csak oda, ahol vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest