Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
válasz
pontyos #3197 üzenetére
A böngészőbe végre visszakerült a jobbra-balra mozdulattal a lapozás.
A Gépházban van fekvő nézet, változtak a beállítások, a függönyön is több információt jelenít meg, van sok változás na
Sebességre szerintem gyorsabb, de a böngésző mintha resetelte volna magát.
Reggel ment fel, sokat nem tudtam vele még játszani, de egyelőre jónak tűnik -
pontyos
senior tag
Hmmm...gyakorlatilag szerintem lassult a frissítés után, sőt Edge akad is néha. Menü átalakult, máshol vannak bizonyos dolgok, semmi különös. A böngészőt mikor betölti, néha megakad a képernyő, ilyet soha nem csinált előtte.
-
Pacee87
aktív tag
Valaki meg tudná nézni, hogy az évfordulós frissítés után hogy viselkedik a Disable screen program? Nálam sajnos a képernyő tetején az állapot sáv helyére egy fehér csíkot rak, ami Continuum használata mellett nem igazán frankó és hiába raktam újra a programot.
-
Az USB2-es, viszont annyiért így is bőven jó.
Itt van az USB3-as. Értelem szerűen kicsit drágábban, de még így is harmadára az itthoni áraknak.
Én rendeltem mindkettőből 1-1-et. -
pontyos
senior tag
Felment a frissítés, ok minden.
-
spidersoft
senior tag
Vajon tervben van a video in/webcam támogatás? Mármint USB-s kamerát, ha rádugok, akkor vigye, mint egy androidos teló.
-
hroberto
veterán
Megjött az Évfordulós frissítés.
-
martin66
senior tag
Nagyon jó telefon! Egy Lumia 930-at váltott, de ahhoz képest is sok újat tudott hozni.
Előny:
- Elképesztően szép képeket és videókat csinál a 20mpx Carl Zeiss optika. Érezhetően jobb, mint a 930.
- Gyors a készülék. Gyorsabb, mint a 930.
- Nagyon szép, élénk és színnel teli a kijelzője. A felbontás miatt SOKKAL szebb a kijelzője.
- Iris scanner nagyon jó pofa, sötétben is működik.
- USB C miatt hihetetlen gyorsan feltöltődik + tudja a vezeték nélküli töltést!
- Mozo piros hátlappal csodás. -
Hátrány:
- Iris scanner néha nem megy (Sajnos az utcán sétálás közben nagy napfényben, akkor nem tudja a szemedet leolvasni.)Csak ajánlani tudom a készüléket!
Üzemidőben jobb a 950, bár én insiderestem 930-on és 950-en is.
Tud elviselhetően, de meleg lenni a telefon, de szerintem fele olyan meleg a telefon. Mivel a 930 fémháza elképesztő forró tudott lenni. Én mondjuk Mozo bőr hátlapot használok, de szerintem a gyáritól nem tér el, hogy hidegebb vagy melegebb lenne. -
Clemi
veterán
Hali,
Aki 930-ról váltott azokat kérdezem, hogy mennyire érezhető az előrelépés hardveresen? A continiumtól tekintsünk el, mert nem hinném, hogy használni fogom, de egyéb más területen jobb annyival, hogy érdemes váltani, ha jelenleg semmi baja a 930-nak?
Az üzemidő hogy változott? A melegedés jelen van ennél is? -
-
whited
addikt
válasz
s7evcsenko #3169 üzenetére
Jó cucc, parancsolj
[link] -
Cooley18
aktív tag
https://github.com/ST-Apps/PoGo-UWP Ha valakit esetleg érdekelne a Pokemon GO.
Nem egy hivatalos app, de használható.
Előbb utóbb talán lesz iOS port is.
-
pontyos
senior tag
Srácok, a kedvenceket ki lehet rakni valahogy a főoldalra? Esetleg a mappát? Egyenként ki tudom rakni, de akkor tele lesz
-
jeni
félisten
válasz
Olajbogyesz #3168 üzenetére
A márkaszerviz ugyanis ebben az esetben a gari is megmarad.
-
-
Olajbogyesz
tag
Sziasztok!
Sikerült eldobnom a telefonom, a kijelző berepedt (tokban volt). Ha esetleg valaki tud megbízható szervízt ahova beadhatom cseréltetni akkor kérem jelezze privátban. Fájni fog, tudom, de a tanulópénzt meg kell fizetnem. :/
Köszönöm: Bogyesz -
whited
addikt
Ha valaki jóáron keres a telefonhoz type-c kábelt, akkor válaszoljon erre a hsz-re.
Vettem alin kábelt, kemény 3$-ért nagyon minőséginek tűnik, és pengén is üzemel vele a telefon -
Tomy Yayo
senior tag
Üdv Mindenki! Van valakinek tapasztalat, hogy működik a 950 pebble órákkal? A pebble oldala szerint hivatalosan Android és iOS támogatott, de több app is van a MS store-ban, és nagyon elvétve, egy-két külföldi cikkben olvastam, hogy korlátozottabban ugyan, mint a másik két rendszeren, de elvileg működik W10M-el is. De egyrészt jó lenne valami elsőkézből érkező tapasztalat, hogy részletesen mi működik, mi nem, hogyan, másrészt nem merek annyi info alapján rendelni, amit eddig olvastam
Köszönöm!
-
turbulencia8
őstag
Mai kellemes meglepetes, hogy az outlook.com mekkorat fejlodott, akar ki is valthatja a mostani levelezo klienst.
-
pontyos
senior tag
Hi A glans screeen és duplakoppos ébresztést nézte már valaki, hogy mennyivel eszik többet? Elvileg csak minimális lehet.
-
válasz
turbulencia8 #3156 üzenetére
Volt BB Z30-am igen
Azt kovette egy Nokia 930 most egy MS 550. Csak kinottem es droidot nem akarok,mas wp telo meg nincs csak a 950. Csak a tesztben a fenyerő(nit) nem volt meggyőző,ezert kerdezlek titeket
De ha azt mondjatok hogy napfeny alatt sincs gond akkor hetfon veszek egyet.
Mindenkinek koszonom a valaszokat! -
touchscreen
tag
válasz
touchscreen #3129 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek! Valószínűleg normális lesz a dolog.
Lecsekkoltam az MM-ben egy 950-est, amennyire láttam, azon szürke volt a szürke. Legálabb is az ottani fényviszonyok mellett. Aztán otthoni körülmények között, nappali fényben teszteltem a "hazait". Ugyanúgy szerepelt, mint a bolti. Igaz frissítettem a rendszert, nem tudom, hogy befolyásolt-e bármit, de azért sötétebb helyiségekben, automata fényerőnél, ahogy a képernyő is sötétült, a szürke színe is változott. Meg lehet szokni, csak 1020-as mellett nagyon szembetűnő volt.Mégegyszer köszi mindenkinek.
-
pontyos
senior tag
Na, hát pár óra használat után elégedett vagyok. Teló remek, W10 sem rossz. 930at majdnem két évig használtam elégedetten, amig nem jön nagyobb durranás ez is fasza lesz.
-
martin66
senior tag
válasz
kbyte1024 #3147 üzenetére
Ha kijelző fényerejére gondolsz, akkor igen. Napfényben napszemüveggel is szoktam látni full (automatikus) fényerőnél.
(#3136) egykori és (#3129) touchscreen
930-as lilásodás über idegesítő volt számomra. De 950-nél hál égnek nem tapasztalom.Mindenképpen frissítsd le a készüléket, mert elég régi a verziód. Hááát a lilásodás miatt nem biztos, hogy kijelzőt cserélnek neked.
-
Sziasztok. vennék egy ilyen kütyüt és azt szeretném tudni,hogy a fényerő elég? mert elég karcsú amit a tesztben írnak. Jól látható nappal is?
-
pikszel
addikt
válasz
turbulencia8 #3143 üzenetére
Be van kapcsolva a napfényben való olvashatóság az extrák alatt? Szerintem az okozza. Szinte kontúrozza a megjelenített tartalmat.
-
turbulencia8
őstag
Elhamarkodtam, az elobb a kezemben indult ujra a telefon. Amugy az nekem eddig nem tunt fol, hogy a fenyerzekelo szabalyozza a billentyuzet szurkeseget.
-
válasz
Sztyepadzso #3139 üzenetére
Elvileg logikusnak tűnt, hogy a képeket is megjeleníti, de mivel nem próbáltam, így nem mertem igent mondani. Köszi a tesztelési eredményt.
-
turbulencia8
őstag
Most mar fol tudom oldani utcan is, fenyes nappal a 950-et az iriszszkennerrel, nekem bejon a frissites.
Ha teljesen kikapcsolom a szojavaslatokat es a helyesirasellenorzest, az emaileknel akkor is atir ekezetesre par szot a Lumia. Ez regota ilyen?
-
pontyos
senior tag
Helló, megérkeztem 930 ról váltottam. Független készülék, így olcsóbb volt. Kérdésem az lenne, hogy a 930cal ha feltöltöm a driveba a full beállítást, az tudom rendesen használni a 950nel? Köszönöm
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Szia!
Ez bizonyos fokig normális lehet, de ahogy javasolták érdemes lenne összehasonlítani egy másikkal (akár valamelyik fórumtárséval ha megoldható)
Cooley18: Ez szerintem egyáltalán nem normális jelenség! Vak sötét szobában is csak az órát szabad látni glance esetén! (Nálam így is van!)
-
Cooley18
aktív tag
Engem az zavar, hogy miután OLED a feketének tényleg feketének kéne lennie, mert kikapcsolnak a ledek, ellenben sötétben egyértelműen látszik, hogy pl. amikor a glance screen bekapcsol, akkor a fekete valójában halvány vörösesen világít. Erre mondjuk érdekes módon korábban többen is azt mondták, hogy ők nem tapasztalják.
-
válasz
Ne már! Ez is lilásodik?
-
turbulencia8
őstag
válasz
En visszavinnem, a boltban ugyis ossze tudod hasonlitani mas Lumia 950-nel.
-
pikszel
addikt
válasz
Szia,
egy 735-ös után nekem is furcsa volt a képe. A tükrözésmentesítő bevonat miatt ráadásul elég hamar átfordul (sőt hullámzik) a képe, de ezt csak akkor látom, ha döntögetem a telefont, ami gyakorlatban nem igazán jellemző. Én a színkezelésnél beállítottam a számomra megfelelő színhőmérsékletet. Most már a 735-ösre fura ránézni -
touchscreen
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy egy vadiúj 950-esnek a kijelzőjén a szürke nem teljesen szürke színű?
Inkább sötét szobában lehet látni.Pl áruháznál, letöltések frissítéseknél az appokat úgy válasszák el, hogy az egyik alatt van egy szürke sáv, a másik alatt nincs. Na itt totál nem szürke a szürke. Inkább lilás.
Egy 1020-assal nézve pedig tényleg szürke a szürke.
De a beállítások háttere is inkább lilába hajlik, mint szürkébe.
A feketével és a fehér színnel nincs baj.
Nappali fényviszonyoknál nem látható ennyire.A telefon nem volt frissítve még. 10586.11-es op rendszer van még rajta.
Ez okozhatja ezt a problémát?Hibás lehet a készülék? Cseréltessem ki, amíg még lehet??? :/
Köszi a válaszokat!
-
válasz
Sztyepadzso #3126 üzenetére
Meg tudom erősíteni ans fórumtársat. A borító képét megjeleníti, és még sem olvastam olyan könyvet, amelyikben a szöveg között kép lett volna.
-
ans
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #3123 üzenetére
Fiction Book Reader. Sajnos képeket tartalmazó epubom nincsen, címlapot és logókat (kiadó) megjelenít.
-
válasz
Sztyepadzso #3123 üzenetére
Nekem a Bookviser Reader vált be, ezt használom megelégedéssel.
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok, egy kérdés:
Ti milyen könyvolvasót használtok? Epub kiterjesztésre kéne. -
pap
senior tag
Sziasztok!
A WP10 és a dektopon lévő 10-es oprendszert szeretném összekötni úgy, hogy lássam pl: nem fogadott hívásokat is a gépemen is.
Jól tudom hogy a Cortana kell hozzá?
Köszönöm!
-
pap
senior tag
Sziasztok!
Be lehet állítani a billentyűzeten ha lenyomok egy betűt vagy számot akkor rezegjen?
Illetve mikorra varhato 950-re az szulinapos update?
Köszönöm!
-
Sztyepadzso
őstag
Srácok,
Ha eddig fast ringen voltam, akkor továbbra is kapok majd updateket, vagy most várunk, hogy hogy tetszik a nem insidereseknek? -
hroberto
veterán
válasz
turbulencia8 #3115 üzenetére
Ez még nem az.
-
turbulencia8
őstag
Megjott a szulinapi update, szerintem jobb lett az iriszszkenner.
-
SoundX
tag
válasz
bazsika89 #3111 üzenetére
Én egy agyonhasznált Xperia SP-t használok, "cseretelefon"ként aminek a felső 1,5 cm-e egyáltalán nem érzékel. Mostmár pedig elkezdett teljesen random helyen, teljesen random mennyiségű ujjat "látni". Be van állítva az érintések megjelenítése és azon a kapacitiv kijelzőn összeszámolva 14 ujjat vett figyelembe ami hardveres szinten is lehetetlen lenne elvileg. De így sokkal jobban tudtam értékelni mikor megjött a szervizből a telóm.
-
bazsika89
tag
Vajon mi tart két hétig a telefon szervizelésnél? Leadtam kamera hibával, gyakori melegedéssel, ezáltal a kijelző mellett lévő lakk réteg lepergésével és még mindig semmi.
-
Gusztáv
addikt
válasz
turbulencia8 #3106 üzenetére
Nyilván nem segített a megjelenéskor erősen beta rendszer, szerintem most már jól használható. Nekem a legfrissebb Redstonnal nem sok problémám van.
-
válasz
Gusztáv #3100 üzenetére
Értem, köszi.
Akkor ezek közül bármelyik jó lehet?
iGear USB - USB-C
Gigapack USB TypeC - ezt gondoltam megvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest