- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
válasz
#31816946 #6575 üzenetére
Én személy szerint Nokia 8-ra váltottam. Viszont ugyan az a bajom, mint a Lumiával. A telefon hardveresen kifogástalan, max annyi, hogy lehetne teljesen vízálló, de szoftveresen teljesen érthetetlen módon alja ez a stock droid. Tized annyi beállítási lehetőség, és azok is teljesen logikátlanul össze-vissza mindenhova becseszve. A fényképező appról meg inkább ne is beszéljünk. Kritikán aluli. Legalább egyéb appok vannak, és azok többnyire működnek is rendesen.
Arra tökéletes ez a telefon, hogy tudjam, hogy a következő kanyarban ebből iOS lesz (kivéve, ha valami csoda folytán használható lesz majd a Surface Phone), hátha...
Bár majd bepróbálkozom még egy custom rom-mal is, aztán meglátjuk. -
Francia91
veterán
válasz
#31816946 #5455 üzenetére
Sygic-re +1
1,5 éve használom, a Lumia 1020-assal kezdtem, most a 950-esen használom, itthon és külföldön is remekül navigál. Anno megvettem az Európa csomagot 70% leárazással, jó vétel volt. A Microsoft Térképeket rég nem vettem már elő, a Sygic tulajdonképpen mindenre jó, ezzel voltam erdélyi motoros túrán is, a Sygic volt a navigációm -
Petester
senior tag
válasz
#31816946 #5006 üzenetére
Bordót akartam venni, de a telefon kotyogott benne, ahogy a flip részét nyitottam. Visszavittem és lett belőle fehér. De a kedves feleségem csak 1 hétig használta. Lejtette, a belső oldalon lévő két fül letört és már nem fogta a telefont.
Ha nem ejted le, akkor jó, de akkor meg minek a tok?
Most úton van egy flipes, piros mozo hátlap, addig ezt használja. Nem olyan rossz, bár a Nillkin jobb lett volna. -
bnoe
tag
válasz
#31816946 #5006 üzenetére
Szia a mozo saját honlapján most akciós a fehér tok 25€, én személyszerint nem szeretem a flip tokokat, mozo piros hátlappal használom és egy nillkin üvegfóliával, a piros tok felső bal sarkán minimális kopás látható közel egy éves használat mellett. Imádni fogod a telód egy mozo tokkal, szép is meg nem csúszik, jó a fogása nem recseg nem ropog.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
#31816946 #4878 üzenetére
Akkor ott a telefonnal lesz valami bibi. A 950-nek durván jó a hangminősége meg a zajszűrése. Egyszer egy technobuliban gond nélkül telefonáltam haverral, aki még meg is lepődött, amikor megkérdezte, hogy miért kiabálok, én meg válaszoltam, hogy épp döng mellettem a zene...
-
klz80
tag
-
turbulencia8
őstag
válasz
#31816946 #4386 üzenetére
En ma fotoztam "vegig" egyszeru 8 MP-s beallitassal Kairot es a gizai piramisokat a Lumia 950-esemmel. A zoom nelkuli kepek kivaloak (gyakorlatilag kenterbe verte a kollegam iphone 6s plus kamerajat), es tajkepeknel teljesen elfogadhato a zoomolt fotok minosege is. Nagyon jo vetel volt ez a telefon...
-
Cooley18
aktív tag
válasz
#31816946 #4375 üzenetére
A szín minőségén túl sokat nem tudsz állítani. HDR illetve egyes esetekben a fehéregyensúly saját kezű beállítása segíthet, de ha igazán szép képeket akarsz, akkor DNG-ben kell fényképezni, és photoshop.
Az pedig teljesen normális, ha egy digitális fényképbe belenagyítasz, és pixelesedik... -
Ste
addikt
válasz
#31816946 #4282 üzenetére
Nekem vmi dzsunka üvegfólia van rajta, ami nagyon szépen fed, s sehol nem akar elválni.
Cserébe van rajta egy homályos folt alul, valszeg kapott vmikor szállítás alatt egyet.
Hátránya, hogy némileg ront a kijelző jobb alsó fertályi érzékenységén.
Hátlapnak ha teheted vegyél ez bőr Mozo-t, hihetetlen érzést ad a plasztik után -
-
turbulencia8
őstag
válasz
#31816946 #3820 üzenetére
Ha dokkoloval hasznalom, akkor azert langyos lesz, ezert en ra szoktam rakni egy ventilatoros notebook hutopadra, ugy nem szabalyozta meg vissza soha az orajelet. Egyebkent meg szerintem tok atlagos ilyen teren a 950, neha langyos lesz (pl. ha toltes kozben netezel, jatszol, stb).
-
martin66
senior tag
válasz
#31816946 #3717 üzenetére
950-em van. 930-at váltott, az egy kazán volt. A 950 egy mozo hátláppal eddig még nem volt egyszer sem a tűző napon kellemetlenül forró (nyilván meleg volt, de égető nem, ellenben a 930-al).
950 vagy 950 XL szerintem itt csak a méret számít, hogy neked melyik kell. Túl nagy különbség nincs a kettő között.A Windows 10 Mobile él és virul, MS minimum 19-ig támogatja szoftveresen (ezt olvastam múlt ősszel) .
Pletykák: A lumiákat nyírja ki az MS és helyette a 3. féltől származó készülékeket fogja előnybe helyezni, mint az android és valószínűleg abban is követi a google-t, hogy kevés MS esetében valszeg 3 készüléket fog kihozni a surface phoneokat 17 ősszel.
Alkalmazások: folyamatosan jönnek rá az UWP (Univerzális Windows Platform: PC, telefon, laptop, tablet, xbox, holo lens) miatt.Viszont a régi Windows Phone-ra írt appok meg szakaszosan törlődnek, mert nem támogatják és / vagy sz*r volt.
Nekem 950-em van és nem aggódom a jövő miatt szoftver területén. Az Ms az utóbbi hónapokban többször is megerősített, hogy nem fogja abba hagyni a Mobile szoftver fejlesztését. Logikátlan is lenne, mert abból kifolyólag, hogy OneCore rendszerként hirdeti a Windows 10-et, ami azt jelenti, hogy elvileg az oprendszer magja ugyan az a mobilnak, a pcnek, az xboxnak stb. és a fejlesztéseket munka nélkül / nagyon kicsi átalakítással azonnal Mobileon is használható, mert nem kell újra leprogramozni, hiszen ugyanaz a két rendszer magja (Pc és mobile stb.).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#31816946 #3494 üzenetére
Hát nem sokban, majd 1 évig használtam, de a tepsissége már nagyon idegesített, az XL képminősége a kijelzőnek egy hangyányival szebb, mint a simának, talán kontrasztosabb és színesebb, ami nekem jobban bejön.
Fotók minősége szinte ugyanaz, vagyis nagyon jók a mobilok közt, egyenrangú az s7 edge-vel, a hangminőség mind a kettőnél trágya.Mint írtam a tepsisség, ami zavart. Az 5.7 -es kijelző, túl durung házban van, ha teljesen kihasználják egy 6.4-est belepréselhettek volna, de egy hat collost simán.
De ami a lényeg, a kisebb 950, ami szintén jóval nagyobb házban van, mint kellene, de még elviselhető nekem, egyszerűen gyorsabb rendszersebességben és teljesen stabil. (tiszta recovery telepítés után), amit az XL-el sosem tudtam elérni, sokszor panaszkodtam is erre mindig, de a 950 egyszerűen frankó, na. Continuum is teljesen jó és gyors, szinte alig van különbség. 4K videót ez is azonnal viszi meg minden mást is.A kijelző felbontás ellenére, sajnos egy s7edge-től sehol sincsenek, mert annál szinte lemászik minden a kijelzőről, de egyébként mind a kettő frankó készülék, de csak mozo hátlappal, mert az alap
.
Nagy vonalakban ennyi...
--------------------------------------
(#3495) ZavaBalazs
ja, talán abban nincs szívás az FM rádióval,
Ez csak azoknak szívás, akikek szüksége van rá, nekem nincs, de az is igaz, ha már flagship, alap, hogy benne legyen és jól is működjön.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#31816946 #3494 üzenetére
300 mAh-rel nagyobb akku, szebb kamerapukli,, +2 mag a SoC-ben. a fél collal nagyobb átlót gondolom nem kell mondani, de ez kinek előny, kinek hátrány.
ja, talán abban nincs szívás az FM rádióval, de ebben én nem vagyok illetékes, sosem használtam.
én most csak a használt árakat ismerem, az XL kb 1,5-2* annyiba kerül az apróhirdetésekben, mint a sima, nekem így nem volt kérdés. pedig amúgy gondolkodtam, hogy kipróbáljam, annyival nem is nagyobb a 930-nál, mint vártam volna.
-
jeni
félisten
válasz
#31816946 #2763 üzenetére
Hello!
Mind a 3 különbözik egymástól. Más-más kategória!
Nem lehet egybe vonni őket.
A saját kategóriában belül hasonlítsd össze egymással.
Az adott kategóriájában a Microsoft 950XL a nagyobb a Windows plattformban a 950-nél.
A Galaxy S7 Edge nagyobb a sima S7-nél. Az almásnál nem tudom a 6S hova tehető,az a plafon?
Ugyanis a szimpatizánsok megoszlanak,ki erre ki arra esküszik.Árban a Microsoft 950 az olcsóbban beszerezhető teló!
-
MK VII
veterán
válasz
#31816946 #1998 üzenetére
Üdv..
Én már csak az üzemidő miatt is az S7 mellett döntenék.. 7-8 órás SOT-okról írnak... OS is jelenleg jobb a W10M-nél. Kamerában sincs szinte semmi különbség, vízálló. Többet nyújt az S7 viszont drágább is.. Dönts az igényeidhez mérten. Megéri a felár az S7-nél vagy elegek a 950 által nyújtott dolgok. -
Gusztáv
addikt
válasz
Azért árban sem egy kategória a két készülék. Az S7 Edge-t mindenki dicséri, az árát is jobban tartja, app is több lesz rá, szerintem a kamerája is jobb (a 950-nek kevés fényben vannak problémái a fókuszálással), üzemidőben is sokkal jobb. Viszont 90e Ft-vel drágább. Azt neked kell eldünteni, hogy megér e másfélszeres árat a Samsung. Szerintem jelen pillanatban a Sansung az egyik leginnovatívabb gyártó, pl most mutatták be, hogy a Win 10-es táblagépüket Windows Hello-val fel lehet oldani az S6-S7 ujjlenyomat olvasóját használva, vagy hogy a értesítéseket szinkronizálják az Androidos telefon és Win 10 között (amit ugye az MS csak nyárra ígér).
-
Pacee87
aktív tag
válasz
#31816946 #2000 üzenetére
Egyéni preferenciától függ! Viszolygok akárhányszor droid kerül a kezembe, nagyon nem tetszik az egész felépítése a rendszernek, de ha a kettő közül kell választani még mindig inkább droid mint iphone! Hülyét kapnék, ha csak valami idétlen programon keresztül tudnék fájlokat másolgatni a telefonra/ról, ha nem lenne nfc, bővíthető tárhely, cserélhető akksi, rádió és még sorolhatnám... Nekem nagyon jól megfelel a 950, előtte volt droid és BB10. Szerintem is vedd kézbe, próbáld ki és dönts belátásod szerint !
-
-
válasz
A fotók alapján nagyon hasonlók a képek. Én arra jutottam (pedig 925-öm van), hogy a 950 képei jobbak... kiegyensúlyozottabbak. Másrészről ezek nagyító alatti hasonlítgatások. Véleményem szerint normál távolságból nézve nem látható érdemi különbség, de rosszabb fényviszonyok közt talán már az L950 jobbnak tűnik.
Egy androidos flagship és egy Windows-os flagship közül melyik a jobb?
Ez nagyon vicces.Alma és körte....
De most komolyan!!
Ha az OS-t kellene összehasonlítani, akkor majd mindenben jobb már a mostani 6-os droid, mint a mostani W10M. Ez ellen keveset lehet tenni. Így jobb ha nem hasonlítod azzal össze.A linux és windows közül melyik a jobb neked? És melyik egy rendszergazdának? ááááhhhh.
Ez így nem megy!
Egy IOS-t még talán össze lehet hasonlítani egy droiddal, de a Windows annyira le van szakadva, hogy külön kasztot képez. Ez van.Fogtad már kézbe mindkettőt? Mert akkor megvan a válasz... és dönts az alapján inkább. Úgyis többet van a kezünkben a telefon, mint a f@rkunk. Tehát fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest