- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trevize1987
aktív tag
Na szóval, .420-as build...
Ugye nekem eddig hibátlan volt minden, egyedül az a 2-3 naponta egyszer nehéz feloldani a telót mert nem kapcsol be a képernyő csak az érintő dolog volt. Amúgy az enyém atomstabil.
Nekem az új build annyit csinált, hogy továbbra is atomstabil a teló, de ez a jelenség most már naponta van (bár hozzáteszem, előző frissítés után is naponta volt, aztán egyszer csak jobb lett). Szóval kíváncsi leszek.
Másnál? Újraindulásosak? Rájuk vagyok igazán kíváncsi.
-
Drag77
senior tag
Akciós hátlapok[link].
A zöld és kék egész pofás. -
sum-blink
aktív tag
-
Trevize1987
aktív tag
Kíváncsian várom, hogy a .420 javított e valamit a problémásoknál.
-
busman_
tag
Lehet valami app van a dologban... de wp8.1 óta? A 8.1 rendszeren talán 12-13 nap volt a rekordom restart nélkül. win 10m-on 1:18:26...
-
Ulaci
tag
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne a wifi sztorihoz. Van, hogy elveszíti a jelet, és ha wifi ki-bekapcsolása sem segít, a telefont kell újraindítani. Ez sem vészes, van, hogy két hétig tökéletes, utána 3 napig napi 3-4 alkalommal kell újraindítanom.
Van erre frissítés, javítás, vagy tippetek? Jelenleg a 10586.318-as builed van fent, minden más tökéletesen működik, nem lép ki, magától sem indul újra.
UI: Most felajánlja a .420-as buildet. Érdemes? Köszönöm
-
hroberto
veterán
Elérhető új build (.420) nem Isideres telefonokra.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #2483 üzenetére
Ja, a kép;
-
meszipeti
aktív tag
-
Zoliee
senior tag
Nektek megy az áruház?
Reggel óta azt írja próbálkozz később. -
pprod94
aktív tag
Kezdem már unni ezt.. Ma is, 1 nap 16 óra futásidő után nyitok egy weboldalt, csontra fagy, majd újraindul. 6-7 HR volt, hivatalos rendszeren is, most RS is ezt csinálja. Pedig bíztam benne...
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
Ismét egy porblémával fordulok hozzátok:
Már többször elfordult bár csak néhány percre, hogy megnyomtam a mobil adatátvitel gombot, bezöldült, de nem kapcsolódtam a hálózathoz, a jelerősség mellett nem jelent meg a hálózat típusa(hogy E, 3G vagy LTE).
Ma reggel is előjött, de órákon át tartott. Kikapcsoltam, a Sim-et is kivettem, semmi.Kártyafüggetlen, egy Sim-es, insidern fenn lévő, de asszem csak slow ringes L950. Netem, előfizetésem van, LTE hálózaton voltam(próbáltam 3G és 2G-t is). Nem volt semmi installálva, tegnap jól működött. A csatolt képen ott vannak az infók. Van ötletetek?(Már észhez tért közben)
-
Cooley18
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2480 üzenetére
Lehet, már megoldották, hogy ne az egész telefont akassza meg.
-
hroberto
veterán
válasz
Trevize1987 #2479 üzenetére
Én is használom a Vibert és nincsenek újraindulásaim.
-
válasz
Trevize1987 #2479 üzenetére
Én rendszeres viberező vagyok.
A telefon nem indul újra, viszont a nemrég frissített viber gyakran bezárul csak úgy. -
Cooley18
aktív tag
válasz
busman_ #2475 üzenetére
Nekem a 1520-amat még az elején egy WiFi bug miatt kellett 3-4 alkalommal újraindítanom, de kb 2 hét után jött a javítás, onnantól kezdve a frissítéseket, 1 lemerülést, és a 2 kijelzőcserét leszámítva az a telefon szünetmentesen ment másfél éven (!) keresztül. A 950 meg minden frissítéssel javult, egészen odáig, hogy már 1 hónapja csak a frissítések miatt indult újra a telefon.
Én szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy appok okozzák a restartokat, mert mi más komolyabb eltérés lenne? És a legvalószínűbb, hogy valamiféle háttérben futó mutatvány akasztja meg. Ami mondjuk önmagában is elég nagy probléma, mert akkor az OS lője le az appot... Nem tudom én már...
Minden esetre most már az üzemidő is elfogadható, nem is indul újra, meg mostanában jött pár frissítés a kamera apphoz, amivel próbálták javítani az autofókuszt kevesebb sikerrel, de legalább foglalkoznak vele, és ha ezt is sikerül orvosolni, én személy szerint maximálisan elégedett leszek. Mondjuk ennyi pénzért illett volna gyárilag ebben a formában kézhez kapnom, de ezt inkább lenyelem, mint droid vagy alma. Áprilisban meg úgyis jön a Surface Phone, ha minden igaz, azzal várok egy hónapot, és ha jók a visszajelzések, akkor csere. -
-
busman_
tag
-
meszipeti
aktív tag
-
-
Zoliee
senior tag
válasz
sum-blink #2464 üzenetére
Szomorú ez egy "csúcs" készüléktől. Én májusban adtam tovább 70ért.
Sok mindent elnéztem neki, de amikor whatsapp-on és gsm-en is keresett az asszony, és nálam semmi jele nem volt ennek, akkor betelt a pohár.
Most a régi 830-am használom w10m-el, és érdekes módon az nem restartol, elérhető vagyok, nincs sd, vagy háttérben futó programok, gyors merülés stb. problémák...
Ja persze utolsó hivatalos build-el,visszatöltés nélkül produkált hülyeségeket a 950. -
Cooley18
aktív tag
válasz
sum-blink #2461 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés, és én már nem értem.
Az informatika "csodás" világa. Nekem a gyári szoftverrel katasztrófa volt, csak mire eljutottam addig, hogy lefrissítsem 3x indult újra. Utána főként mobilnetet használó appoknál jelentkezett a dolog napi 1-2x, de a 14342-es verzió óta nem volt újraindulásom, szóval nálam egyértelműen szoftveres jellegű probléma volt (DS most már 1 SIM-mel, SD nélkül, Insider Fast ring frissítésekkel, appokból csak ezeket használom: Facebook/Messenger Beta, Skype, Viber, CCPlayer, Metro Tube, Core Player, Torrex Pro, illetve aktívan használom az alap időjárás appot, az Edge-t, a OneDrive-ot, és az Outlookot egy hotmail és egy gmail fiókkal - csak, hogy teljes legyen a kép).
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Cooley18 #2450 üzenetére
Igen, megegyezik a számsor. Insider buildekkel még nem mahináltam, nem nagyon merem piszkálni. Igen a képek kártyán vannak, de kipróbáltam telefonon is, ott is jelentkezett a hiba. Igen, én is ezt olvastam külföldi fórumon. De eleve sok a reset a készüléknél. Megpróbálom a háttérben futást kiiktatni, hátha segít, köszi.
Szerinted, akik itt azt írják, nekik nem resetel, hogy érték el?
-
jeni
félisten
válasz
Trevize1987 #2459 üzenetére
hivatalosan elvileg nem ,esetleg áfa nélkül lehet,de vannak boltok amik 0 percesek és garival adják.
pedig olvastam az aprón új S7 mobilokat hirdetni garival. -
klz80
tag
válasz
T0rnad0 #2455 üzenetére
Nemrég frissült a Viber, már W10-re készült, nekem tökéletesen megy, ugyanolyan gyors, mint a Lg G4-en, ugyanúgy a Messenger béta is, szintén pár hetes kiadás. Egy hátránya van mindkettőnek, első indításkor lassabban tölt be, de ha nem zárod be külön, csak simán a vissza gombbal lépsz ki, pillanatok alatt visszatölti a beszélgetéseket.
-
-
T0rnad0
addikt
Ha már felmerült, hogy ne Microsoft telót vegyél, akkor szerintem nincs kérdés...Nekem hiányzik a Viber és a Messenger gyorsasága, illetve pár program, ami nem elérhető még ( vagy nem is lesz ).
Végleges UWP alkalmazásokkal ez még változhat, de tekintve a jelenlegi fejlődést ,ez még pár hónapig eltart. -
cerb
tag
válasz
Cooley18 #2452 üzenetére
én be merem, már vettem hozzá szerszámoat is, de egyrészt attól félek, hogy ezek a kijelzők nem eredtiek, másrészt nagyon telefon formájuk van, ezért megfognák a vámon, így rögtön sokkal drágább lenne. :S esetleg valami már próbálta ezeket az alkatsézeket( az első betörés óta, tehát egy éve nézegetem őket)
nagyon feltünő, hogy az összes képről le van photoshoppozva a nokia logó, hogy ne lehessen belekötni, hogy eredetinek van hirdetve... -
cerb
tag
Köszi a válaszokat. Sajnos a 930 nem opció, mert a digitizer, és a kijelző is tönkre ment ezúttal( egy éve használtam a kereső gombnál betört üveggel, de úgy hogy minden működött rajta. Szerintem rendelek egy nexust, vagy veszek egyet használtan, és ha nem jön be még vehetek lumiát két hét után. Igazából ez a 930 már a 920 és 800 után jött, szóval nekem semmilyen problémát nem jelentett a rendszer, és a w10 is tetszik igazából. Kérdés, hogy mennyire dolgozik rajta az MS.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
sum-blink #2443 üzenetére
1132.11 után a zárójelben úgy kezdődik, hogy 01078.00038?
A Slow ring az Insider buildek azon változata, amivel kicsit késve kapod meg a frissítést, így elkerülheted a komoly hibákat.
A képek az SD kártyán vannak? Ahogy elnézem a külföldi fórumokat, nagyon sokan panaszkodnak random újraindulásokra SD kártyával.
A gyorsműveletek közt, ha hosszan nyomod a takarékos üzemmódot, bedob az akkumulátor beállításokhoz, és ott akkumulátorhasználat alkalmazásonként, ott pedig ki fogja listázni az appokat, amikre ha rányomsz, kiválaszthatod, hogyan futhassanak a háttérben. -
hroberto
veterán
Én 930-ról váltottam 950-re. Sokkal jobban szeretem a 950-et, főleg a kamerát. Kellemesebb kézbe fogni (vékonyabb) mint a 930, és szerintem egyáltalán nem hat olcsónak, igénytelennek a telefon.
A rendszer gyorsan és hibátlanul fut rajta mint a 8.1 a 930-on. Az üzemideje és a kijelzője is jobb mint a 930.
Én meg vagyok vele elégedve. -
Ha mindkettőt (930/950) árulnák és ugyanannyiba kerülne mindegyik, akkor is a 930-at venném. Az utolsó igényes telefon amit még csináltak. Elkeseredésemben sok csúnyát tudnék most írni a platformról, annak jövőjéről, meg erről a túlárazott szappantartóról. De majd beszél a helyettem minden egyes negyedév ami még hátra van.
+1. Szerintem is kezdj el nézelődni a 2 másik rendszeren, de nem kell elsietned, mert a 930 még mindig jó telefon. Várhatsz vele egészen addig amikor már a mindennapjaid része lesz a Windows haláltusája... Az is lehet, hogy ez a Te esetedben nem az idén lesz. Ha nagyon unatkozol, akkor rakhatsz W10M-et a 930-ra, de csak tiszta telepítéssel, azaz mindent törölve. Később egy gyári recovery-vel úgyis vissza tudod rakni a 8.1-et, ha kibánnád magad a W10M-ből
-
cerb
tag
Sziasztok!
Összetört a lumia 930asom kijelzője, de szerintem nem éri meg megjavítani
Ez volt a harmadik lumiám 4 év alatt. Most nagyjából két lehetőségem van. Nexus 5x, vagy Lumia 950.
Nagyon szeretem a WPt, fájna elhagyni. Fura lenne a gagyi gombos felülete az androidnak.
A kérdésem, hogy hogy megy a W10 a 950en? 930on sajnos fele annyira sem volt megbízható mint a WM8.1. Mindenféle bajai voltak.Tudjátok ajánlani ez a telefont 930 után, vagy inkább kissé szomorúan váltsak végreolyan platformra amivel foglakozni a nagy cégek is
-
Cooley18
aktív tag
válasz
sum-blink #2441 üzenetére
A modell alatt csak arra gondoltam, hogy 1 v 2 SIM-es. Amúgy az extrák menüpont alatt a speciális infó menüpontban mindent megtalálsz (ott van a firmware is Core Build ID néven - ha a második rész 00038, akkor a legfrissebb). Legújabb frissítés alatt hivatalos frissítés vagy Insider értendő? Ha hivatalos, akkor lehet érdemes lenne kipróbálnod az Insider slow ringjét. Random helyzetekben fagy le vagy inkább appok használata közben? Érdemes lehet még kipróbálni, hogy mi van ha letiltod a programokat, hogy a háttérben fussanak.
Nekem a 14342-es frissítés óta egyetlen újraindulásom sem volt. Kop-kop! -
sum-blink
aktív tag
válasz
Cooley18 #2438 üzenetére
Másik kártyával is ki tudnám, de nem a kártya hibája, ebben biztos vagyok. Inkább árulom. Azt, hogy 950-en belül milyen modell hol látom? 1 simes. Firmware-t nem tudom, legyalultam HR-rel, minden progit egyenként leszedtem és telefonra telepítettem, aztán legújabb frissítést, de nem javult meg. Böngészőt és social app-okat használok: messenger, twitter, instagram... Köszi előre is a válaszod. (Remélem azért el tudom adni.
)
-
jeni
félisten
válasz
Trevize1987 #2424 üzenetére
Sokat mond,hogy 99%-a az Telekomos kivitel.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
sum-blink #2437 üzenetére
Hosszabb ideig kell ezzel tesztelni, hogy biztosat lehessen mondani, de azért a 3 nap alatt egyszer vagy 1 nap alatt kétszer elég szembetűnő különbség. Esetleg másik memóriakártyával nem tudod kipróbálni?
Bocs ha már írtad ezeket, de milyen modell? DS? Ha igen, 2 SIM-mel használod? Melyik firmware illetve build van rajta? Volt HR, és utána visszaállítottad az adatokat? Milyen programokat használsz sűrűn? Van olyan program, amit a memókártyára telepítettél? -
pokol ura
senior tag
válasz
Trevize1987 #2435 üzenetére
Köszönöm. Sikerült megoldani, igaz a microsoft lumia bootmgr megszivatot, míg sikerült összejátszani, letöltötte a firmwaret 2,81GB, aztán megint összekellett játszani, mert folyamatosan újraindult a telefon. Csináltam egy hard resetet is. Most úgy néz ki, h működik.
-
Trevize1987
aktív tag
Itt van a Windows Device Recovery Tool
Nagyjából leírja, hogy mit kell csinálnod. Elindítod a programot, rádugod a telefont és ha simán felismer mindent akkor újrarakod. Ha működik, kissé bosszankodva, de örülsz, ha nem, akkor szervíz.
-
pokol ura
senior tag
Sziasztok!
Firmware frissítés közben áramszünet volt, a wifin keresztül történt frissítés megszakadt, azóta nem működik a telefon ( Lumia 950 ). Amikor elindítom akkor a kis fogaskerék jön be, tölt egy darabig, meg egy szomorú smile. Ilyenkor wtf?!
Segítségeket előre is köszönöm
Pokol ura -
gonosz79
csendes tag
Rendben köszönöm a válaszokat!!!
És ezek működnek offline módban is kvázi nekem Prágában kell a térkép?? -
-
gonosz79
csendes tag
Sziasztok!!
Vettem egy Lumia 950-est, a gondom,hogy nem tudom,vagy nem találom rá a HERE térképet!
kérdéseim: hol és hogyan tölthetném le????Lumia win10. alatt működik az Igo önállóan?????
A hasznos válaszokat előre is köszönöm!!!!!
További szép napot!
-
Trevize1987
aktív tag
Sajnos tényleg ropiért mennek el használtan jó állapotban. Ha csak abba belegondolok, hogy az 1020-ast (igaz jó állapotban és ugye különlegesség) 50ért adtam el 3 hónapja, most meg 950-et (amit 180ért vettem) dokkolóval mindennel patika állapotban 100 körül lehet elpasszolni. Szóval a szokásos tendenciáktól eltekintve, az MS hatalmasat tett hozzá, hogy az ára még irreálisan csökkenjen. Grat nekik.
-
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Klaus Duran #2417 üzenetére
Ezt nem értem.
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/microsoft/lumia-950-single-lte-p326297599/
-
-
sum-blink
aktív tag
Ha 140 körül tokkal, ütésálló plexivel, tényleg zsírúj állapotban eltudom adni már jó. Microsoft fórumon sokan szenvednek random resettel. Annyiból megcsináltatnám a 820-am...
-
Új fjúcsör. (nem insider)
Mikor le akarom zárni a hívást nem reagál a készülék. Mikor újra a fülemhez emelem és ismét le akarom rakni akkor működik.
Délben meg képernyő aktiválása után lefagyott.
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #2412 üzenetére
igen, én onnan szoktam törölgetni, de néha az sem oldja meg. pölö kedvencek barátnőnél jelenleg örökre beragadtak.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Trevize1987 #2404 üzenetére
Törlés után nézd meg, hogy a fájlkezelő képek mappájában is ott van-e még? A fényképek csempén ottragadó kitörölt fényképek esetén vettem észre, hogy a fentebb említett mappában ott vannak még a törölt képek.
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
Gusztáv #2410 üzenetére
1. nem törli, tök random, hogy mit csinál vele, pont erről van szó a fórumokon.
2. nem szeretem odaadni senkinek a telefonom, mert mi van ha maradt ott egy "olyan" kép.3. kultúrált vita itt lezárva, mivel csak felidegesíteném magam. értem, hogy szerinted ez semmiség, de szerintem meg létfontosságú hiba. múltkor az orromat fényképeztem, hogy mekkora pattanás van benne, természetesen töröltem utána, de más ember meglátta amikor más képet nézegetett vissza. a tökömet is fényképezhettem volna.
u.i: ne érts félre, nem sértegetni akarlak, csak itt már totál más az álláspontunk.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Trevize1987 #2409 üzenetére
Ha te úgy adsz túl a telefonodon, hogy nem csinálsz fatory resetet, meg nem használsz telefon zárat, akkor tényleg súlyos probléma lehetne. De pár perc múlva törli őket a rendszer, csak valamiért ez még lassan megy, a fájlkezeléssel még valami probléma van.
Kipróbáltam a production branch-es 650-el, ott sokkal gyorsabban törli a fájlokat. -
Gusztáv
addikt
válasz
Trevize1987 #2406 üzenetére
Az megvan, hogy csak a Bug Bash 1 hete alatt 375.000 visszajelzést kaptak? Azért ezt fel is kell dolgozni. A hibák javítása mindenhol fontossági sorrendben történik, amit te írtál az max zavaró, így gondolom nem e lista elején van. De ez nincs máshogy a Google-nél sem, le sem merem írni, hogy a Lolipop-nak kellett kb fél év, a hivatalos kiadás után, mire használható lett, addig meg nagyon sokan szívtak.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Trevize1987 #2406 üzenetére
Mondjuk olyannal találkoztam, hogy a fényképek app csempéjén törölt képek jelentek meg. Gondolom azonos a probléma forrása, de egy újraindítás azokat mindig megoldotta, ha annyira fontos volt eltüntetni, viszont most már a kedvencnek jelölt képek jelennek meg, úgyhogy nem tudom, hogy még csinálja e. Máshol érdekes módon nem rémlik, hogy belefutottam volna.
A WP8 is a 8.1 után lett normálisan használható, bár ott azért nem voltak ekkora gondok, mint 10-nél eleinte. Az új vezetés érdekes irányt vett fel, de rettenetes a kivitelezés. A mai üzleti IT világban a vezetők valamiért nem képesek felfogni, hogy többet buknak azzal, ha kiadnak egy félkész programot, mintha halasztanának.
Bár ahogy már itt is felmerült a dolog, mi valószínűsíthetően a Surface Phone-ok bétateszterei vagyunk. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy azt az irányt akarják felvenni, mint az Apple, csak esetleg alsó kategóriás készülékkel kiegészítve, látván a Lumia 500-asok sikerét.
Meglátjuk... -
Trevize1987
aktív tag
válasz
Cooley18 #2405 üzenetére
Lényegében ha sokat fotózol és utána törölsz egy párat, néhány másik alkalmazásban rámész (vagy file explorerben) és ott vannak a régi fotók (talán cacheben, de mégsem lehet törölni). Ez globális probléma, nálad is van, csak nem láttad még. Rengeteg topic van róla a fórumokon. És ég a pofám amikor ilyesmit látok és barátnő kérdezi, hogy ez miért van... Az MS nem nagyon ismerte eddig el és tudomást sem nagyon vettek róla, ha jól tudom. Pedig jelzem, mindenkinél van ez, nem egyedi vagy szeparált eset.
u.i.: és az, hogy ezt nem másnap egyből javították amikor az első fórumposzt megjelent, rohadt ciki. erről a hozzáállásról beszéltem amúgy. kiadnak egy rendszert a 8.1 után és megint 1 évet kell várni minimum mire eltűnnek az ilyesmik. nem kételkedem, hogy előbb-utóbb javítják, csak nem értem, hogy miért nincs már hivatalos orvoslat erre.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Trevize1987 #2404 üzenetére
Ilyennel eddig sem találkoztam, úgyhogy ezt passzolom.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Trevize1987 #2398 üzenetére
Ezt meg kell cáfolnom. Insideren hetente jönnek a frissítések, és az appokkal is most kezd alakulni a helyzet. A 14342-es frissítés óta nálam közel problémamentes a telefon. A legutóbbi frissítés óta az üzemidő is egész elfogadható, és végre megint magyar minden. A Viber is nemrég kapott egy nagyobb frissítést, kijött az Instagram app, pár napja került fel az új Messenger bétája és hamarosan jön az új Facebook is. Az iOS bridge szintúgy folyamat kapja a frissítéseket, és így az UWP biztos érdekesebb lesz a fejlesztők számára is, ha egyszer hivatalosan is megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest