- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sawyer_ #4451 üzenetére
1. Dual standby, azonban van benne egy smart dual sim poció. Ha beállítod, akkor ahogy indítod a hívást az egyik kártyáról, azonnal átirányítja a másik kártya hívószámát rá, tehát nem kikpacsolt telefont kap a hívó fél, hanem látod, hogy hívnak a másik számon, miközben beszélsz. Ugyanez történik, ha bejövő hívásod van az egyik számra, akkor is rögtön irányítja át a másik számot arra. Próbálkoztunk vele, nagyon gyors, kb. 2-3 másodpercen belül átirányít, tehát eléggé egyszerre kell jönnie a két hívásnak a két számra, hogy ne működjön. Szerintem szuper, szinte olyan mintha dual active sim-es lenne. Persze az már a te döntésed, hogy felveszed és akkor fizetsz az átirányításért. Én a saját két számomat ingyen hívom, ezért nincs költségem ebből.
2. Szerintem nagyon gyors. Eddig egyszer kassult be, amikor sorozatban, egymás után adtam hozzá a kapcsolatokhoz fényképeket. Gyorsan nyitogattam meg egymás után és tettem be a képeket. Amikor a .jpg + .dng fotózást használom, a 30 megás .dng képek megnyitása sem mindig gyors, de nem hinném, hogy lenne olyan telefon, ahol az lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest