- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
SmikOne #1986 üzenetére
Messenger chat fej probléma:
"Na megoldottam. Az app permissionoknál engedélyezni kellett neki az auto-launch-ot, most már tökéletesen működik.
Akinek hasonló gondja lenne, Settings>Applications>Messenger>Permissions>Auto Launch."Egyébként, 5-ön ki lehet kapcsolni a gyári appok értesítéseit? Baromira zavar, hogy naponta megkapom az aktuális kínai híreket, meg, hogy milyen nagyon kircsi témákat meg appokat tudnék letölteni a sztórjukból.
-
rjg
őstag
válasz
SmikOne #1821 üzenetére
A gyári root kezelő alkalmazást használod? Azzal nekem is volt hasonló tapasztalatom. Tedd fel a Playből a Supersu-t és abban engedélyezd a root jogot az azt igénylő alkalmazásoknál.
Szerk:
(#1822) dlaj
Ha nem frissül a bináris, akkor Flashfire-el dobd fel a SuperSU 2.52 beta-t. Nálam ez megoldotta ezt a valóban bosszantó hibát. -
dlaj
őstag
válasz
SmikOne #1821 üzenetére
Ez nálam is előfordul. Indítsd el a SuperSu-t és ha kell frissítsd a binárist. (Nekem az agyamra megy, mert mindig kéri, és szinte sohasem frissíti)
Ettől függetlenül índítsd újra az app-ot, ami kéri a root jogot. Néha macerás, de mindíg sikerül.
A telefon újraindításával is próbálkozhatsz. -
chriss23
tag
válasz
SmikOne #1640 üzenetére
Ezekben nezelodnek.
*#*#197328640#*#*This code can be used to enter into Service mode. You can run various tests and change settings in the service mode.
WLAN, GPS and Bluetooth Test Codes:
*#*#232339#*#* OR *#*#526#*#* OR *#*#528#*#* - WLAN test (Use "Menu" button to start various tests)
*#*#232338#*#* - Shows WiFi MAC address
*#*#1472365#*#* - GPS test
*#*#1575#*#* - Another GPS test
*#*#232331#*#* - Bluetooth test
*#*#232337#*# - Shows Bluetooth device address
*#*#8255#*#*
This code can be used to launch GTalk Service Monitor.
Codes to get Firmware version information:
*#*#4986*2650468#*#* - PDA, Phone, H/W, RFCallDate
*#*#1234#*#* - PDA and Phone
*#*#1111#*#* - FTA SW Version
*#*#2222#*#* - FTA HW Version
*#*#44336#*#* - PDA, Phone, CSC, Build Time, Changelist number
Codes to launch various Factory Tests:
*#*#0283#*#* - Packet Loopback
*#*#0*#*#* - LCD test
*#*#0673#*#* OR *#*#0289#*#* - Melody test
*#*#0842#*#* - Device test (Vibration test and BackLight test)
*#*#2663#*#* - Touch screen version
*#*#2664#*#* - Touch screen test
*#*#0588#*#* - Proximity sensor test
*#*#3264#*#* - RAM version
-
chriss23
tag
válasz
SmikOne #1623 üzenetére
Az A verzio ugy tudom kinai piacos telefonra valo igy annak valami mas modja van, hogy nemzetkozi firmwaret lehessen felrakni. Epp valaki erdeklodott errol itt a napokban es irtak ra valaszt valamivel visszabb, hogy le van irva valahol. Ha az emlekezetem nem csal ilyenkor nem csak annyi, hogy gyoker mappaba berakod az update zipet katt es telepit. De mivel nekem itthon vasarolt keszulekem van igy ezzel a reszevel nem foglalkoztam meg melyebb szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged