- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbatesz
tag
Enyém is 3 éves, bár már a kereszt fiamnak adtam ő használja nagy megelégedéssel. Xiaomi Redmi 5 plust vettem helyette, először fura volt, hiányzott a gomb, de a gesztusvezérlés helyettesíti. A meizu m6 note akciós az Eustocknál azt hiszem 35 ezer nagyon jó ár érte, vagy valamelyik újabb xiaomi a Redmi szériából.
-
D@niel
addikt
-
APippo
tag
Ha jól sejtem ugyan abba a cipőben jársz mint itt mások. Kicsit visszaolvasva láthatod... Valószínűleg a Google Service a probléma ami kikerült a 8-as romtól kezdve a global verzióból. Tiszta telepítéssel - amennyiben felteszed a teló kicsi kínai áruházából - menni kell gond nélkül. Én 8-asat használok itt jön minden értesítés mint a kisangyal.
-
cbatesz
tag
Nem tudom, én próbáltam frissítve, tiszta telepítéssel is A és G újabb romokat is, de nekem az 5.1.5.0.G vált be, pl a facebookon itt külső alkalmazással való megnyitáskor tudsz választani, hogy mivel akarod megnyitni, az 5.1.6.0.G től pedig már nincs választási lehetőség és a naptár is jól megy meg az értesítések is
-
oba
addikt
Ugyanígy jártam én is... ha hamarabb olvasom a hozzászólásodat...
Épp töröltem az adatokat a telefonról és vinni akartam eladni. De nem jött ki a tálca... A vicces az egészben az, hogy 2 nappal ezelőtt raktam bele egy 16 gb -os kingston sd kártyát amit itt nyertem a pH -n...
Egyelőre próbálkozom még, nem adtam fel... de nemtom mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest