Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
válasz
Norb€€€ #2957 üzenetére
Az én telómat vágta haza a béta, rezdül és a kijelző feketén világít de ahhoz, hogy spflastoolal újra tudjam húzni bizonyos lépéseknél ki kell venni az akut, most rendeltem hozzá szerszámot, hogy szét tudjam szedni. Szerintem várd meg a stabil ota verziót, ne kockáztass.
-
rjg
őstag
válasz
Norb€€€ #2954 üzenetére
A lányomnak tavasszal az ágyáról esett le, szintén tokban. Utána egy-két nappal a kijelző alsó fele nem érzékelt. Menteni is csak úgy tudtam, hogy OTG kábelt tettem rá és azon az USB-s egérrel kattintgattam. Szerencsére még garanciális volt, az edigitaltól vásárolva. A Condor volt a márkaszerviz, ettől kicsit fáztam, de három hét alatt megvolt a kijelző csere, azóta is hibátlan.
-
shift+ő
senior tag
válasz
Norb€€€ #2486 üzenetére
Én kerestem a Hotspotot, de ez mér nem úgy működik mint régen. Most mindig WiFi megosztást indít, régen az utolsót kapcsolta vissza, én általában az USB tehteringet használom, de így kényelmetlen.
A user center nyelve elég vegyes, a nyitó oldal magyar, beljebb eredetileg volt angol, de egy ideje valamelyik kínai nyelvjárást erőlteti. -
shift+ő
senior tag
-
D@niel
addikt
válasz
Norb€€€ #2388 üzenetére
ez amit linkeltem nem fake spigen, hanem egyszerűen csak egy tok, mivel a spigen az m2n-hez ugye nem gyárt tokot. habár amit mondok nem tudom, hogy változtat-e a lényegen, 1-2 hét a és kiderül.
az ipaky nem igazán tetszik, le vettem múltkor kb 2 hét használat után és a tok belseje szépen meg fogta a telefon hátlapját - bár ebben a telefon hátlapja is közre játszhat - továbbá azért tud mozogni a tokban a telefon ...
nekem olyan tetszik amiben kicsit leejtősen is a pultra tehetem a telót, mert ad egy masszívitást a tok, hogy nem féltem a gépet.
-
darthdenes
tag
válasz
Norb€€€ #2291 üzenetére
Nekem azt a második képen lévő opciót nem hajlandó feldobni.
A telefont reggel gyári beálllítások visszán már átesett. Tegnap este tettem fel frissítésként a flymi 5 stable módját. Nem akart frissiteni ezért resetelltem. Már frissít, de belefutottam ebbe. Ezek szerint nálad jó? A környékét érzékeli mert fókuszál ha rányomok 16:9 módban. De a többi beálllítást ritkán adja be. Azóta clear data a kamera appnál és újraindítás már volt. -
dlaj
őstag
válasz
Norb€€€ #2115 üzenetére
Ezt én is olvastam jóelőbb, de nem esett le, hogy mit jelent.
És tényleg: elég gáz, hogy a lassított felvétel olyan sötét árnyalatú, mert amúgy meg jó móka. Jókat röhögtünk rajta a napokban. Persze, segített benne pár doboz sör is.
Ha nem felejtem el, holnap csinálok egy próbafelvételt a frissítés előtt,majd utána is. -
dlaj
őstag
válasz
Norb€€€ #2041 üzenetére
Köszi, azt ismerem, régebben próbálgattam is. Jó benne, hogy magyar nyelvű, meg van hozzá tutorial, de nekem még így is "művészet" volt.
Viszont most újra kedvet kaptam hozzá, szerintem a napokban újra ránézek.(#2040) Joey6, Az értesítseket szerintem a 4-esen is megoldja az itt linkelt "tudomány"
A másik problémára pedig megoldás lehet egy launcher, vagy ha használsz, akkor egy másik launcher.
-
dlaj
őstag
válasz
Norb€€€ #2023 üzenetére
Ez nem is rossz ötlet, ki is kapcsoltam egyet.
Biztonság (Security Center) - Jogosultság (Permissions) - App managerment - majd a kiválasztott alkalmazás Notification kapcsolóját kikapcsolni.
De talán egyszerűbb ha a Biztonság (Security Center) - Jogosultság (Permissions) - Notifications of apps - és az értesítés oszlopból a pipát kivesszük.
Az egy amit találtam az a AlilmageEngine. Ennek a kék ikonja ismerős, mintha láttam volna már kínai írásjelekkel párosítva az értesítési területen.
Többet lehet azért nem találok, mert a Flyme 5 telepítése után én nyolcat egyből kukáztam. Minden esetre ez az egy így is naponta több értesítést küld.Az viszont aggaszt, hogy az Alkalmazás központ-nak nincs kikapcsolási lehetősége. Ez is kék. (Lehet, hogy keverem az előbb említettel?) Valószínűleg az lenne a legbiztosabb, ha megvárom mi értesít, és utána próbálom meg kikapcsolni.
Jut eszembe a Greenify, de annak a listájában sem találtam az Alkalmazás központ-ot. De az eltávolító felhozza. Legfeljebb ha nagyon bosszant eltávolítom.
-
-
APippo
tag
válasz
Norb€€€ #1850 üzenetére
Simán megy a vodás mobilnet, semmi problémám nincs vele az ég egy adta világon. Igaz ez Szegeden van, nem kizárt hogy máshol nem jó. Nem lehet, hogy a beállításoknál felejtett el valamit a teló és át tette magát a tesco.mobilnet.hu-s akármire mint gyárilag?
@Mozzarella 4.5 alatt nekem is ilyen, bármilyen képet teszek be háttérnek mindegyik kicsit homályos, nem "tiszta" mint a galériában valóban. Igaz engem nem zavar, egyszínű sötétszürke hátterem van
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
Norb€€€ #1498 üzenetére
Na megoldottam. Az app permissionoknál engedélyezni kellett neki az auto-launch-ot, most már tökéletesen működik.
Akinek hasonló gondja lenne, Settings>Applications>Messenger>Permissions>Auto Launch.
És most már a chat fejek sem lógnak bele a status barba.Magával a Flyme 5-tel egyébként eddig nagyon meg vagyok elégedve. Igaz a hívószámkijelzést viszont még mindig nem tudom állítani, ugyan úgy inaktív a Caller ID menü.
Az új alkalmazáskezelő már nagyon kellett, és baromi jól teszi a dolgát, és van egy gombos memóriatisztítás.
A notification barból már rögtön elérhető a beállítások, és a fényerőállítás.
Apróbb dizájnváltoztatások is tetszenek. Pl. kis dolog, de az Óra alkalmazásban ha füleket váltasz, animálódnak a kis ikonok, elég pofás. Ja és eltűnt a kínai "OK" gomb, meg kilehet törölni Pekinget a világórák közül
A számológép is frissült, most már van tudományos is, és az átváltó része is bővült.
Galéria már hetenként szelektál, és tud rögtön felhőbe tölteni.
A fájlkezelő is átláthatóbb, okosabb, és jól használható designt kapott.
A vonalkód leolvasó kikerült a kamerából, és külön alkalmazást kapott kreatív "Scanner" néven. Ez elvileg tud posztereket és borítókat is észlelni, de amiket így itthon találtam, semmit nem ismert fel.
A zene alkalmazásba bekerült streaming szolgáltatás is.
Került bele E-Book olvasó teli kínai csodákkal, SmartVoice, amely nem tudom mennyire okos, mert szintén kínaiul próbál velem kommunikálni.
Life alkalmazás, ami igazából nem tudom mit akar, mert nálam csak loadingol, de annyira igazából nem is hat meg.
Game Center, kínai, Újságos, kínai, Maps, ami félig angol félig kínai, Weather, ami biztos hasznos lenne, ha nem kínaiul lenne az összes városnév, és emberi nyelven is rá lehetne keresni Budapestre.
Videózásnál még mindig nincs folyamatos fókusz, viszont tudunk gif-et csinálni, ami biztos jó valamire.Ja igen persze, jönnek szépen az értesítések a zárolt képernyőre :>
Így egyelőre ennyi, amit észrevettem.
-
Tewe013
őstag
válasz
Norb€€€ #1452 üzenetére
Nem töröltem, de miután felraktam akadt, így utána töröltem mindent. (Goole appok is eltűntek, de azokat is flasheltem, így már minden működik). Szerintem jobb megoldás, ha már előtte törölsz mindent és, ha úgy se lenne jó akkor utána is.
(#1454) uszipajtas: Nekem SuperSU-val sincs problémám, még.
-
Tybe3e
tag
válasz
Norb€€€ #1448 üzenetére
Én is agyaltam rajta hogy felrakjam-e, de végül hozzád hasonlóan annál maradtam hogy kivárom a hivatalos releaset. Nekem egyébként az a feature hiányzik (ami a flyme 5-ben már benne van elviekben), hogy kiírja az értesítéseket a telefon a lockscreenre. Akármelyik 3rd party lockscreent próbáltam a playstoreból, egyik se volt az igazi... De annyi baj legyen, szerintem nemsokára lesz hivatalos verzió
-
bagkri01
őstag
válasz
Norb€€€ #1445 üzenetére
Sajna igaz, remélem a steble verzióban benne lesz. Ez béta félig magyar, félig angol, én már visszatettem az legutóbbi stabil romot. Amúgy lényegesen gyorsabnak tűnik a flyme 5, sms-t küldtem vele, azzal minden rendben, a hanghívás is ok, a net is megy (vodafone). Két órát volt fent összesen, de a fordításon kívül egyi idő alatt nem találtam hibát.
-
oba
addikt
válasz
Norb€€€ #1220 üzenetére
Épp most hozta meg a postás ezt a tokot: [link]
Nem a "clear" -t hanem a "black" -et rendeltem, ami picit sötétebb. Elég hamar ideért. Maga a tok pedig szépen illeszkedik, tényleg vékony és a célnak teljesen megfelel. Olyat kerestem ami nem ad hozzá túl sokat a telefon vastagságához. Elégedett vagyok, főleg ennyi pénzért ugye -
csaba920404
csendes tag
válasz
Norb€€€ #1182 üzenetére
igen azt olvastam hogy ennek jobb az üzemideje,hát végülis ha vki vesz 300 ért Iphone-t és nem fél mi lesz ha tőnkremegy az akksi,akkor nekem se illene.a rádió ,infra nem érdekel,mondjuk jobb lenne ha teljesen fekete lenne a teló de mindegy.Úgysincs most az Eu Stocknál Xiaomi raktáron (^_^)
abból a plusz 10 bol úgyis kijőn egy tok,meg egy füles. -
f.i.s.h.
csendes tag
Igen, jól jött az összefoglaló, köszi!
A RAM-kezelésre én a tesztvideók alapján, amiket néztem, azt mondanám, hogy biztosan NAGYON JÓ. Ez nálad is beigazolódott.
Kiválóan gazdálkodik vele és sokmindent tud a RAM-ban marasztalni újratöltés nélkül.
Legyen szó böngészőről, játékról vagy egyéb alkalmazásokról.Azt esetleg nézted kamera milyen gyorsan fókuszál jó fényviszonyok mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest