- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helpner
csendes tag
Szintúgy, letörölt telora ment fel a 6-os.
-
Helpner
csendes tag
Korábban én is írtam a melegedést és a merülést. Előbbi nem tudom miért lehet, az utóbbin lehet kicsit javítani az Alacsony energia üzemmód bekapcsolásával. Valamivel tovább bírja, de még így is neccesen bírja az 1 napos üzemidőt normál használat mellett.
És igen, az intelligens futtatás is felemásan működik. Példának okán a Chrome-mal működik minden alkalommal, de a Messenger-nél nem, többségében kilövi és jó pár percig tart mire feléled megnyitás után -aztán vagy jön értesítés üzenetről vagy nem- hiába van beállítva, hogy fusson. De ez igaz, a hívásokra és az sms-ekre is, hol jelzi hol nem, hogy bármi is volt. Az Áramellátás/fogaskerék Intelligens alvás Ki-/Bekapcsolása se segít ezen. -
Helpner
csendes tag
válasz
cbatesz #3053 üzenetére
Hello!
A bétákat nem próbáltam, így csak az 5-ös Flymehoz tudok hasonlítani.
A rendszert sebességre gyorsabbnak érzem, mint az 5-öst.
Akksi időre szerintem kicsivel rosszabb, mint mondjuk az 5.1.12.0G. Talán a Biztonság/Áramellátásban az Alacsony energia üzemmód bekapcsolásával valamivel jobban bírja. Néha úgy érzem jobban melegszik, mint kéne, pl.: wifin keresztüli youtube nézés, mobilnetezés, egyszerűbb játék közben ami az 5.1.12.0 alatt nem produkálta ezt. De az 5-ös széria legelején is volt olyan verzió ami rosszul bánt az akksival és hasonló tüneteket produkált, amit aztán később javítottak. Remélem a mostani is csak ez lesz és javítják.A változtatások egész jók lettek, megjelenítés és beállítások terén is. Az alkalmazásváltó átszabása talán a legszembetűnőbb. Néhány beállítást mintha ki is vettek volna, nekem hiányzik az Áramellátásból az ahol meg lehet adni melyik app fusson tovább a háttérben x perc után is. Persze lehet csak elsiklottam felette.
Eddig olyan kisebb hibákkal találkoztam, mint pl. picivel lassabban (8-10mp) csatlakozik a wifire és néha a routertől pár méteres távolságban is csak 3 sávot jelez; újraindítás után egy közös mappából kipakolja az asztalra az appok ikonjait; ha az alkalmazásváltóból akarom megnyitni a messengert, akkor az bevillan és kilép; az időjárás modul nem mindig frissít magától, néha rá kell segíteni. De ezek elviselhető hibák, szerintem.
-
Helpner
csendes tag
-
Helpner
csendes tag
Üdv!
Kb. 2 hete feltettem az 5.1.11.0-t. Talán 1 napig rendesen működött, majd a semmiből egyszer csak "megkergült" a wifije. Mindent -Youtube videót, böngészőben bármilyen oldalt, de még a Play-ben is bármit- csak jó fél-1 perces várakozás és töltés után hozott be. Mobilnettel ilyen nincs és a router beállításait is átnéztem, azok is jók.
Valamint az akksija, érzésre kicsit mintha gyorsabban merülne, mint eddig és amikor jelez 10%-nál, akkor utána másodpercek alatt lemerül. (Ezt a jelenséget már korábban is írták páran, de nem írtak rá megoldást vagy magyarázatot, h miért van..)Próbálkoztam gyári beállítások visszaállításával, egy korábbi jól működő verzió visszarakásával, különböző app és rendszer beállításokkal. Még az 5.1.5-östől az 5.1.10-esig sorban felpakoltam újra az összes verziót, de a problémák továbbra is megmaradtak.
Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a hiba oka és hogyan lehetne megoldani? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged