Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• APippo

tag

Lehet, hogy volt már de akit érdekel annak írok egy kisebb összefoglalót arról, hogyan csinálja, mókoljon egy kicsit. :D

Akinek problémája van esetleg egy pár dologgal, és szeretne Xposed modult feltenni de nem talált egyszerű megoldást annak itt lesz ez. Természetesen saját felelősségre!

0, Mielőtt nekikezdesz győződj meg róla, hogy 4.5.4.2I ROM-od van. (Erre tettem fel, ezen működik, de elvileg a többivel sem kell hogy gondja legyen.)

1, Root. Ez gondolom menni fog, de a flyme fióknál tudod engedélyezni.

2, Tedd fel a busybox-ot meg az SuperSU-t, mind a kettő kér root hozzáférést, ezeket add meg neki.

3, Töltsd le itt az említett Xposed installer APK-t. (Magában a posztban is le van írva a folyamat maga, de elég célirányos.)

4, Ha ez megvan, tedd fel a telefonra. Megint kér root-jogot add meg neki, ezt követően az alkalmazásból indítsd újra a telefont. (A SuperSU is írni fogja a magáét.)

5, Sokáig tarthat az újraindítás. (Nálam vagy 15 perc volt, folyamatosan az alkalmazásokat optimalizálta de végül csak elindult a teló. Türelem.)

6, Töltsd le a legfrissebb XposedInstallert innen vagy közvetlen az xposed topikájból XDA-n. Eztán Restart.

7, Ha megvagy mindennel mehetnek fel az Xposed modulok, amiket szeretnél. Innen eléggé egyértelmű. :)

8, Profitálj. :)

Ha esetleg érdekel a FlymeTools legfrissebb 1.8.6-os verziója elérhető innen.
    Ebben különféle modokat találsz magához az OS-hez, pár trükköt a launcherhez és így tovább.

Amennyire én látom, egyelőre minden flottul működik, bár kisebb lag, bugok előferdülnek.

Talán mostmár vagyunk annyian, hogy egy összefoglalót összedobhatnánk a fontosabb dolgokkal, én szívesen besegítek :D

Új hozzászólás Aktív témák