- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SmikOne
tag
Eddigi tapasztalataim alapján:
Facebook: kb. fél perc késéssel
Messenger: Néha késeget pár másodpercet, de nem vészes. Az a probléma vele, hogy nincsenek chat-fejek (be van kapcsolva) és amikor felugrik egy új üzi, és te rányomsz akkor sem hozza be... Szépen meg kell mindig nyitogatni az alkalmazást...
Flickr: Soha semmi nem jön megHa néha eszembe jut belépni akkor viszont percekig csak rezeg
Tinder: Soha semmi értesítés
Whatsapp: Egy nap késés. (ugyan mi az ugyebár...)
Snapchat: Nem gyakori vendég onnan sem az értesítés... Nagy ritkán ha valaki felvesz arról küld egyet, de üzenetekről soha...Egyébként ha lenne értesítés akkor nagyon megfelelne... Üzemidőben is sokkal jobb lett a négyes verzától... De ezek a befagyások nagyon rávisznek a cserére... :/
Mod: A memóriában tartás sem tudom minek van (be vannak lakatolva) ha egy Facebook-->Snapchat-->Facebook váltás után újrakell töltenie mindkét alkalmazásnak -
SmikOne
tag
válasz
LantosBerry8 #1981 üzenetére
Ja bocsi mindig elfelejtem, hogy melyik topikban vagyok... Ez mx4pro
Amugy az is szep, hogy tegnap delutan 5-kor kapott whatsapp uzenet most jott meg 2perce...
-
SmikOne
tag
Na tegnap este szépen felidegesített a teló... Egészen pontosan annyi volt, hogy az érintő nem reagált semmire... Azthittem lefagyott vagy valami, de az aktuális időt frissítgette... Nagyjábol háromnegyed órával később kipróbáltam a hangfel+bekapcsgomb kombót, és azóta működik... Nagyon jó volt, h este miközben fagyoskodtam a városban és még volt egy bő órám a buszig még ez is cserben hagy
Tudja valaki mitől lehetett ez? Új fjúcsőr az 5-ös Flyme-ban? Mióta ez a telóm van azóta nagyon úgy érzem magam mint aki egy béta teszt részese...
-
SmikOne
tag
válasz
lowcallbus #1910 üzenetére
Itt talán...
Elvileg a max érték amire állíthatod az 160. Kísérletezgess neked melyik a legmegfelelőbb, de ha be is lövöd 160-ra akkor maximum nem hangosítod fel teljesen. -
SmikOne
tag
Valamiért nem működik most nekem ez a root dolog... Elvileg ki van root-olva de ha valami programhoz kéne (titanium backup, root checker) akkor azoknál már hiba van... :/
-
SmikOne
tag
válasz
LantosBerry8 #1809 üzenetére
Én is paráztam de felesleges...
Kijelentkeztem szépen a flyme acc-ból, biztonsági mentés az adatokról, amit jegeltem titanium backup-ban azokat felolvasztottam, és ráböktem a .zip-re.
Ha 25%-felett vagy és még töltőn is akkor semmi baj nem lehet...
Amúgy sokkal jobb lett az energiagazdálkodás a 4-eshez képest
25%-on volt frissítéskor, azóta eltelt már 2-3 óra, és most vagyok 12%-on úgy, hogy folyamat jönnek a le az alkalmazások + nyomkodás. És kiegyenlített módban van ráadásul...
-
SmikOne
tag
-
SmikOne
tag
válasz
LantosBerry8 #1805 üzenetére
Én meizufans forum-ról szedtem le az mx4pro-ra, szerintem ott megtalálod te is a megfelelőt.
Egy update.zip az egész amit a gyári fájlkezelőböl ha elindítasz akkor elkezd telepíteni a rendszer. (Én azért előtte csináltam minden adatról mentést -bár mindenem megmaradt rajta...)Az alap kínai áruházba kerestem egy google installert, majd telepítettem onnan. Újraindítás után és azóta is teljesen jól működik...
Napi használat kapcsán még nem tudok válaszolni, még csak pár órája van rajta, de szerintem nem lehet probléma... Egy jó magyarosítást kéne rá varázsolni és akkor nagyon fullos lenne!
Kicsit jobban bejön ez a stock droid kinézetű Beállítások menü
-
SmikOne
tag
Sziasztok!Uj flyme 5 rendszer az mx4pro-n. Hogyan tudnam magyarositani?
-
SmikOne
tag
Az egyebkent, hogy az ertesitesi led folyamatosan villog az arcomba normalis?? Erdekes a HTC-m ilyen hulyesegeket nem csinalt... Emellett a hangzasa irtozatosan undorito... Eddig azthittem h a beats adta meg magat de haver telojaban nagyon szepen szolt (mint mindig) ezen meg olyan basszus hianyos h az hihetetlen... Poweramp is gusztustalankodik rajta szoval mindenkepp a gyarira vagyok utalva... Ja igen, a kozepso gombra mindenkepp kell valamit allitani? Se lezarni nem szeretnem azzal se hnagutasitast nem szeretnek...
-
SmikOne
tag
* MX4pro Flyme 4.2.2.1A *
Tovabbra is fenntall a problema mi szerint nagyon halk a fejhallgatom... A szerviz menut sehogy nemtudom megnyitni... Otletek?
Emellett lenne egy olyan kerdesem is, hogy az ertesitesi ledet lehet valahol konfiguralni? (Fenyerosseg, esetleg szin stb.) -
SmikOne
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #1620 üzenetére
Szoktam olvasgatni, meg fogom is csak gondoltam kapok azonnali valaszt.
Mint latom a kepet amit mellekeltem nem kuldte el a lassitott net...
Flyme 4.2.2.1A van rajta. Lehet ennel frissebbet tenni ra? Magatol nem talal ujabbat...
-
SmikOne
tag
Nemtudjatok, hogy ezt a szoftvert lehet e frissiteni? Emellett a billentyuzet lecserelheto?
Plusz nekem az is nagy problemam, hogy nem hajtaj meg a telefon nagyon a fejhallgatomat, a HTC M8 sokkal jobban kihajtotta... -
SmikOne
tag
Aktiv a topik? Lenne par kerdesem egy mx4pro-val kapcsolatban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest