- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
cbatesz #3189 üzenetére
nekem mondjuk a multitask nem annyira kényelmes, 5-ös alatt gyorsabban tudtam váltani, valamint az értesitési részlegesen hogy kisebbek lettek a kapcsolók se jön be annyira, nagyobb gombok jobban láthatóak voltak
más, mig a tálca jobb sarkában a wifit, térerőt, aksit félkövérré tették, addig bal oldalon a pontos idő nem lett félkövér
tök jó amúgy, látszik, hogy figyelik a visszajelzéseket
-
Susana
tag
válasz
cbatesz #3155 üzenetére
Reggel én is felraktam. Hol az angol hol magyar váltja egymást. Kicsit zavaró. Lassulást nem tapasztaltam se melegedést ami jó. Egy rakás alkalmazást felrakott kb 15db amiből 5 eltávolitható. Viszont hogy mondjak valami pozitivat is nagyon jok a témák(!!!) meg az effektek.
-
-
Helpner
csendes tag
válasz
cbatesz #3053 üzenetére
Hello!
A bétákat nem próbáltam, így csak az 5-ös Flymehoz tudok hasonlítani.
A rendszert sebességre gyorsabbnak érzem, mint az 5-öst.
Akksi időre szerintem kicsivel rosszabb, mint mondjuk az 5.1.12.0G. Talán a Biztonság/Áramellátásban az Alacsony energia üzemmód bekapcsolásával valamivel jobban bírja. Néha úgy érzem jobban melegszik, mint kéne, pl.: wifin keresztüli youtube nézés, mobilnetezés, egyszerűbb játék közben ami az 5.1.12.0 alatt nem produkálta ezt. De az 5-ös széria legelején is volt olyan verzió ami rosszul bánt az akksival és hasonló tüneteket produkált, amit aztán később javítottak. Remélem a mostani is csak ez lesz és javítják.A változtatások egész jók lettek, megjelenítés és beállítások terén is. Az alkalmazásváltó átszabása talán a legszembetűnőbb. Néhány beállítást mintha ki is vettek volna, nekem hiányzik az Áramellátásból az ahol meg lehet adni melyik app fusson tovább a háttérben x perc után is. Persze lehet csak elsiklottam felette.
Eddig olyan kisebb hibákkal találkoztam, mint pl. picivel lassabban (8-10mp) csatlakozik a wifire és néha a routertől pár méteres távolságban is csak 3 sávot jelez; újraindítás után egy közös mappából kipakolja az asztalra az appok ikonjait; ha az alkalmazásváltóból akarom megnyitni a messengert, akkor az bevillan és kilép; az időjárás modul nem mindig frissít magától, néha rá kell segíteni. De ezek elviselhető hibák, szerintem.
-
-
-
kmarkk22
aktív tag
-
-
makszi
aktív tag
válasz
cbatesz #2594 üzenetére
Letöltöttem újra.
Felmásoltam a telefon gyökerébe.
Fájlkezelővel kitallóztam az update.zip-et.
Szól hogy akkor a rendszer frissítéshez újraindítás kell. Mondom hogy OK.
Reboot után jön egy cheking firmware progress bar végigmegy és fejön egy sárga felkiáltójel, hogy firmware corrupt. Két választásom van
1. System upgrade ez be is van pipálva.
2. Clear Data ez üres de beikszelhetem.Van két gomb egy restart és egy retry. Minde szöveg előbb kínaiul aztán angolul van a képernyőn..
Gondolom ha a System upgrade be van pipálva és restartot nyomok akkor elkezdené upgradelni, csak félek hogy akkor még jobban kinyírom a telót...
-
Norb€€€
aktív tag
-
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #2145 üzenetére
Köszi a tippet, már azt is próbáltam pár napig. Az sem ment jól, viszont akkor is az Alkalmazás központból telepített google installer volt fent.
Viszont az elõbb felraktam a gapps-ot, és azóta rendben jönnek a gmail-es levelek.
Űgy látszik nálam a gapps a nyerõ. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kintrõl behozott a telefonom, és lehet, hogy azért.
Egyébként meg köszönöm az érdeklõdest. -
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #2143 üzenetére
Három nap után visszaraktam a Flyme5-öt. Nagyon rosszúl működött, és értesíték se voltak.
Most a az 5-ös mint mindíg jól megy, de értesítések nincsenek. Igaz, megint a google installert telepítettem, és nem a gapps-t.
Ha ma lesz kedvem, lecserélem, és majd kiderűl, hogy ez miatt nincsenek értesítések, vagy valami más miatt. -
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #2119 üzenetére
Én most végeztem a frissítéssel, és a kamera slow motion nálam is ugyan olyan mint volt. Sötét..ar.
(#2117) esgabee, Ez hihetettlen. Igaz, hogy még mindíg beta a neve, de azt akkor is már régen meg kellett volna oldani. Alapvető dolog lenne, nem hiszem, hogy más nem panaszkodik rá, csak a magyarok panaszkodnak itt egymásnak?
Én még most frissítettem csak, nagyon kíváncsi vagyok. Apropó: beállítottad azt az öt dolgot amit kell ahhoz, hogy ezen a szeszélyes Flyme-n jöjjenek a frissítések? -
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #2108 üzenetére
Nálam a 5.6.3.1-en sem a Gmail, sem az utólag felrakott levelező app nem jelzi az új levelet. Csak akkor szinkronizál, ha megnyitom az appot. Sőt, a Gmail akkor sem, csak kézi frissítés után jönnek le a levelek.
A Viberrel semmi gondom, viszont az időjárás widget ugyancsak vacakol.
Szóval, remélem a holnap reggeli update hoz valami (pozitív) változást.Szerk. Már fent van a meizufans-on az 5.6.3.8
-
natë
nagyúr
válasz
cbatesz #1923 üzenetére
Changelog:
Search
•Recent applications: increase the search page “Recent Applications”, click open the app directly.
•SMS search: New SMS search feature, disabled by default.
•Search Settings: access setup search, direct search settings.
•Search term: set - Accessibility - desktop search, custom search allows items.
•Smart: Sorting according to usage of intelligent local results.
•Hot words: Home hot word was adjusted to 3 * 2, an increase of hot words for a change function.
•Card: Add Instant card guide.
•Words recommendation: Increase the screen word suggestion feature.System
•Optimization: Optimization of brightness adjustment.
•New: floating plans to increase mute function on incoming call notification.Communication
•Optimization: Modify visual contact details page.
•Optimization: Optimization of call records list the support TalkBack.
•Fix: Use after certain themes, dial indicator is incorrect.Lock screen
•Fix: song and the next song can not be displayed on QQ Music.Mobile butler
•FIX: due to rights management led to third-party input method can not be recalled.Landscaping theme
•Fix: browse certain details relating to the title bar when you can not see. -
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #1895 üzenetére
Ez is szép eredmény.
A dual sim topikban (ahol érdeklődtem) is többeknek tetszett.
Egy újabb dolog, ami miatt becsülöm ezt a telefont.(#1900) padre8 Nálam rendben vannak ezek a dolgok. Akkor lettekk kisebbek az ikonok, amikor felraktam az xposedet. (Mondjuk az pont a 4-esre ment fel.)
-
padre8
csendes tag
-
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #1770 üzenetére
Szerk, Értesítések akkor lesznek, ha megcsinálod ezt.
Például innen.
A Google Play Services alatt a COLLAPSE-re kell kattintani, és lenyílik.És a telefonodon is le tudod közvetlenül tölteni.
Van rajta egy gyári app, az Alkalmazás központ. Megnyitás után a keresőjébe beírod, hogy "google", és az első találat lesz az.Viszont én mindkettőt kipróbáltam, és egyikkel sem tudtam a Play-ről alkalmazást telepíteni. (Magába a Play-be még engedett bejelentkezni.) Pedig végigcsináltam mind a hét hibajavítást, amit a Google javasolt.
Vagy azt kellett volna, csinálni, mint beneszilo, akinek egy reboot után sikerült, vagy még a Play Installer előtt meg kellett volna csinálni a lokalizációt egy morelocale2 akp-val.Ami tuti jó (sajnos már 3x meg kellett csinálni egyéb okok miatt), az a FlasfFire-rel a gapps.zip telepítése.
-
dlaj
őstag
válasz
cbatesz #1703 üzenetére
Felraktam az 5-öst.
Úgy néz ki nálam jönnek az értesítések, bár még Viber üzenetet nem kaptam senkitől.
Olvastam az Meizufans topikjában hogy másnak is volt ezzel problémája, aztán belenézett a Notification Managermant-be és nem voltak bejelölve az értesítések. Nem tudom, hogy ezt nézted-e?Illetve lehet még (szerintem) az is, hogy a Google Play Services nem megfelelően lett telepítve. Először én is a Meizufans FAQ-jából telepítettem az apk-t, de hiába fogadta el a bejelentkezésemet, utána nem tudtam telepíteni semmit. Így kénytelen voltam felrakni a mi topikunkban is linkelt gapps-ot.
-
qamu74
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest