Új hozzászólás Aktív témák
-
[DDAY]F4C3
tag
válasz
mihalko.gsi #2192 üzenetére
http://flyme.cn/firmwarelist-10.html
Valamiért nem engedte linkelni...
-
[DDAY]F4C3
tag
Új frissítés van - Flyme OS 5.6.3.22 beta
Lehet ezt is kihagyom.
A screenshot képet nem tudja üzenetbe illeszteni egyből a messenger. /nem tudja feldolgozni a file-t/. Ha ezt megoldja valamelyik frissítés (valamint a magyar nyelvet), akkor feldobom. Amúgy fölöslegesnek érzem, mert most minden jó. -
[DDAY]F4C3
tag
Én ezt a frissítést kihagyom, mert minden jól működik, és amúgy sem sokat változtat.
Frissítés után ellenőrizzétek a beállításokat, mert van amiről a kis lakatot leszedi. Fölöslegesen ne tartsatok a memóriában más alkalmazást, mint ami szükséges. Amióta a kommunikációhoz szükséges beállításokat használom - 300 megával több memóriával fut a rendszer. -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
lowcallbus #2043 üzenetére
Én Timely - t használok.
-
[DDAY]F4C3
tag
Ha minden rendesen be van állítva...
- értesítések engedélyezve
- lakat az alkalmazás ablakán
- nem zárod be az alkalmazást (memóriában marad)
- ki van jelölve, 3 perc inaktivitás után se blokkolja a netkapcsolatot -
akkor tényleg minden értesítést megkapok.
Tudom, más telefonoknál ez nem teljesen így van, de azóta vannak messenger chat fejek is! Tegnap délután óta tesztelem így. -
[DDAY]F4C3
tag
Érdekes, hogy néha folyamatosan stabilan jönnek az értesítések és van mikor nem. Próbálom megtalálni a különbséget, de úgy látom, hogy az alkalmazások akkor kapcsolódnak, mikor átváltok rá. Pedig rajta van a lakat, stabil a net és nem törlöm őket a memóriából. Engedélyezve van, hogy automatikusan induljon..
-
[DDAY]F4C3
tag
Az animációt a 4ben is kikapcsoltam. Ezen a téren (fürgeség) nem is volt vele bajom. A fapados futó programok közti váltás (muktitask) is jobban bejön. (olyan mint a Crome lapok közti választás).
Ha nem futtatsz semmit, - csak telefonálsz és SMS, akkor megértem, hogy semmi lagod nincs.
Én azért vettem ezt, mert használni is akarom és nem csak a zsebemben cipelem egész nap. -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
dr.dre bike #1957 üzenetére
A 4-esben nekem sokszor voltak erőteljes lagok, de az 5-ben ez nagyon ritka. A frissen telepített programok ikonjait nem rakta ki rendesen, statusz bar viccesen változtatta a színét és a memóriakezelése jobb az 5-nek. (sokszor marad szabadon 1 gigánál több. (a Flyme4 1,3-at elfoglalt ugyanabban az esetben)
Kitérhetnék az 5 kellemesebb és szebb megoldásaira, de azt plusz memóriáért cserébe leválthatod egy launcherra, vagy a playről töltesz le alkalmazásokat.
Egyedül a hiányzó magyar nyelv ami negatívum, de az engem pont nem zavar. -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
lowcallbus #1912 üzenetére
Nekem csak 4.x alatt volt gondom a hangerővel. A legördülő menüket hagyd, mert ha változtatsz, akkor a gyárilag beállított fokozatosságot cseszed el. Úgy járhatsz, mint valamelyik kolléga, aki minimális hangerőről egy nyomással maximumon találta magát.
Én csak a "Headset Mode" alatti 128-at javítottam át 160-ra és mást nem. Teljesen jó lesz. -
[DDAY]F4C3
tag
A simán eltávolítható cuccokat én is töröltem. Mellette Titanium Backup - al még a böngésző, zenelejátszó, video player, ebook, map, smartvoice, news, life progikat.
De sebességnövekedés nem lesz tőle. Számottevően nagyobb tárhely sem, így ezek a jövőben maradnak egy közös mappában. -
[DDAY]F4C3
tag
Ezzel a Titanium Backup törölgetéssel vigyázni kell. Inkább fagyasztás és kiengedés, mert itt az egyik kolléga írta, hogy letörölte a "tyúklábas alkalmazásokat", erre én is megtettem néhány programmal egyetemben.
Utána az általam használt progik (messenger, Crome, stb) néha kiléptek maguktól.
Mondom factory reset. Miután megcsinálta már nem volt képes a kezdőképernyőről tovább lépni és a szervíz menü (indításnál power + volune up) sem működött, mivel a telón még rajta van a 900 megás telepítő így gondoltam simán frissítem a telót. Nem lépett be. Fekete képernyő. Semmi...
Szóval itt szívtam három órát (95% akksi) mire sikerült belépni és elindítani a frissítést. Most teljesen rendben van a telefon, de ilyet többé nem csinálok. Már temettem a készüléket...
Úgyhogy vigyázva "játszotok" és tanuljatok a hibámból.Ui. A Google telepítő simán működik és azzal is minden ok.
-
[DDAY]F4C3
tag
Valamiért nem engedte elindítani a frissítést. Factory reset - gyári állapot visszaállítás nem segített. Indításnál beléptem a szervíz menübe és onnan telepítettem, ami tökéletesen sikerült. Google play egyből flashfire - el ment fel és minden jól működik. Tényleg kösz mindenkinek a segítségért. Egészen más rendszer lett. Nagyon megérte.
-
[DDAY]F4C3
tag
Kíváncsi vagyok milyen az 5.x verzió, de eléggé félek, hogy tégla lesz a telom és az is aggaszt, hogy ha valamiért nem tetszik, akkor hogy rakom vissza a régit. (végigolvastam a fórumot, de gyakorlatban más). Egyébként a kis hibáktól eltekintve meg vagyok elégedve a rendszerrel. - lehet meg kéne várni a hivatalos stabil verziót...
Esetleg tud személyesen segíteni valaki, aki tapasztalt ebben az 5.x telepítésben? -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
chriss23 #1680 üzenetére
Igazából jogos volt a kérdés, hogy van valami más rom hozzá?
Úgy kapásból 5-6 hibát simán fel tudnék sorolni, amit javítani kéne...
A hangszóró hangja tényleg rossz minőségű még halkan is. Főleg a folyamatos hangoknál, mint a hegedű (mondjuk szerintem ez épp hardveres gond lehet)Várom az 5-ös flyme - t...
-
[DDAY]F4C3
tag
Rootoltam a telót és néhány dolgot töröltem a rendszerből. Ha vissza akarom állítani az eredeti állapotot, akkor a flyme oldalról letöltött frissítéssel tudom?
Nem lesz tégla a cucc? -
[DDAY]F4C3
tag
Az ikon ott van és rá is tudsz tapizni. Sajnos újra kell indítani a telót, ha látni is akarod.
-
[DDAY]F4C3
tag
Első nap picit lomhának tűnt a telefon. Aztán rájöttem, hogy animációt fűz minden alkalmazás futtatása elé, vagy mikor multitaskingnál váltok köztük.
Én a fejlesztői lehetőségek menüben az animáció idejét 0-ra állítottam - kikapcsoltam. Gyakorlatilag villámgyors lett.
A Xiaomi Redmi Note 2 vs Meizu m2 note témához annyit fűznék hozzá, hogy a legtöbb programot a Xiaomi picivel gyorsabban megnyitja. (1 sec) Azért a 45e antutu pontszám érződik. A meizu rendszere gyorsabban tölt be. Az összehasonlító videókból is kiderül, hogy a meizu benn tartja a memóriában a megnyitott programot - a Xiaomi nem! Minden váltásnál újra tölti azt. A rendszer használatban nem érezhető különbség (mindkettő ugrik és gyors). De maradjunk annyiban, hogy a Meizu olcsóbb. Nem bántam meg, hogy ezt választottam. -
[DDAY]F4C3
tag
Üdv.
A videókat megosztó oldalon van néhány módszer overlockolni a teló prociját. Próbálta már valaki 1300mhz felett hajtani? Egyébként teljesen elegendő a sebessége 1300-on is. Ez csak egy kérdés, mert igazából meg vagyok elégedve. Ritka a lag (és akkor is valamit szinkronizál, vagy a háttérben dolgozik. Napi 1-2 alkalom és néhány másodperc)Általam észlelt hibák:
- a telefon által készített képernyőmentést a Facebook messengerrel nem tudom megosztani. (viber, mail, vagy más alkalmazással tökéletes) - hibát ír ki.
- Néha a fenti sávot az alkalmazás fejlécével egymásra helyezi. (olvashatatlan és csúnya). Nem használok launchert.
"Sajnos a Messengernek nem sikerült feldolgoznia a fájlt "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest