Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• APippo

tag

Egyre kevesebben vagyunk szerintem, akik még nyúzzák a kis készüléket, de szeretném veletek megosztani tapasztalataimat.

Ugyan a Flyme-t már vagy 10 hónapja nem látott a telefon, a kezdetben CM 12re cseréltem de a "napokban" váltottam egy komolyat Linage 14.1-re. Ez már 7.1.2-es alapokra épül és meglepetésemre igen fürge tőle a készülék. (Jobb mint volt CM-en és talán ugyan olyan mint volt Flyme-n.) Abszolút stock feeling ami nekem pl nagyon bejön, és a zipelés meg mókolás mindig a szívem csücske volt.

Bug alig, aksi időben kb a flyme 5 körül van (napi töltés.) Abszolút használható napi szinten is a ROM, igazi kicsit finomhangolni kell annak érdekében, hogy minden rendben legyen vele. (Működjön a kamera, root stb.) Komolyan ezek után nem látom értelmét, hogy lecseréljem a készüléket. ;] Ja igen, meg az elején meg kell szokni, hogy nincs annyi gesztusvezérlés mint a gyári rendszer alatt.

Aki fogékony az ilyenekre az megtalálhatja az ide tartozó topicot XDA-n itt. Vannak leírások szépen hozzá: nyitni kell a bootloadert, twrpt feltenni, zipeket letölteni telepíteni. (A kedvencem, hogy a google sans már elérhető, és nagyon menőőőőőőő. :U )

Ezzel csak annyi a célom, hogy igen lehet variálni a telefonnal ha az ember egy kicsit bátor és nem rest időt rá áldozni annak érdekében, hogy friss legyen a készülék! :)

Új hozzászólás Aktív témák