Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
APippo
tag
Egyre kevesebben vagyunk szerintem, akik még nyúzzák a kis készüléket, de szeretném veletek megosztani tapasztalataimat.
Ugyan a Flyme-t már vagy 10 hónapja nem látott a telefon, a kezdetben CM 12re cseréltem de a "napokban" váltottam egy komolyat Linage 14.1-re. Ez már 7.1.2-es alapokra épül és meglepetésemre igen fürge tőle a készülék. (Jobb mint volt CM-en és talán ugyan olyan mint volt Flyme-n.) Abszolút stock feeling ami nekem pl nagyon bejön, és a zipelés meg mókolás mindig a szívem csücske volt.
Bug alig, aksi időben kb a flyme 5 körül van (napi töltés.) Abszolút használható napi szinten is a ROM, igazi kicsit finomhangolni kell annak érdekében, hogy minden rendben legyen vele. (Működjön a kamera, root stb.) Komolyan ezek után nem látom értelmét, hogy lecseréljem a készüléket.
Ja igen, meg az elején meg kell szokni, hogy nincs annyi gesztusvezérlés mint a gyári rendszer alatt.
Aki fogékony az ilyenekre az megtalálhatja az ide tartozó topicot XDA-n itt. Vannak leírások szépen hozzá: nyitni kell a bootloadert, twrpt feltenni, zipeket letölteni telepíteni. (A kedvencem, hogy a google sans már elérhető, és nagyon menőőőőőőő.
)
Ezzel csak annyi a célom, hogy igen lehet variálni a telefonnal ha az ember egy kicsit bátor és nem rest időt rá áldozni annak érdekében, hogy friss legyen a készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem lett erősebb, szebb vagy kimondottan jobb az elődjénél a Meizu új, középkategóriás phabletje, viszont lehet hivatalosan kapni itthon, ami nem kis eredmény.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest