- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Hát ez igen érdekes. Más telefonnál szilánkosra törik a kijelző meg úgy is érzékel. És ráadásul még üvegfólia is volt rajta. Bár ezek szerint nem ahhoz van köze, lehet belül a szalagkábel sérült meg
"Szerencsére" pont olyan helyen van ez a hiba, ahol nem sok mindent kell nyomkodni. A billentyűzetet még lehet használni, a notification bart lelehet húzni, ha meg valamire ott kéne rákattintani, akkor általában lejjebb tudom a contentet görgetni. Ha pedig mégis, akkor van egy program amivel megfordítom teljesen a kijelzőt, és akkor a kitakart rész elérhető.@D@niel: hát ilyen állapotban én sem akarok kisérletezni, csak engem új GUI-val kilóra meg lehet venni
-
natë
nagyúr
Nem a kamerára értem, hanem arra, amit először írtam. Ha kiválasztasz egy gyári hátteret, közelről megnézve látszik, hogy tömöríti nagyon, mert itt-ott pixeles. Ha lehúzod a kapcsoló sávot, az sem tejüveg szerű teljesen, hanem pixeles kicsit. Megnéznéd ha megkérlek?
@dlaj : így nem fog látszani, mert a ph motor alapból tömörít.
-
natë
nagyúr
Dear Gergely,
Thank you for writing to us.
Please kindly note that the camera of M1 Note is basically same as the camera of M2 Note.
The camera lens of both M1 Note and M2 Note are with the Blue Glass Filter.
And both smart phones are with main camera : 13 millions pixels and frontal camera:5 millions pixels.
More information please kindly click:www.meizu.com/en
Have a nice day.
-
APippo
tag
Ezek nagyon jó hírek, nem tudod estleg az értesítések jönnek folyamatosan? Nekem ezzel volt a legnagyobb bajom, a béta alatt, hogy alig kaptam meg valamit is, csak akkor ha elindítottam az alkalmazást. Ezen kívül ebben már van gapps vagy külön kell feltenni?
Még mindig nagyon húz a lelkem, hogy feltegyem nagy hatással volt rám az az egy napos használat, de ha nem olyan stabil még a mindennapi használathoz, akkor felejtős.
-
chriss23
tag
Nem azert akarok Xiaomi keszuleket szerezni, hogy CM rommal hasznaljam. Ha olyat akarnek veszek egy Nexust es kesz. Pont a MIUI miatt szeretnek olyan telefont. Redmi 3 azert nem kell, mert ezt is elb@sztak azzal, hogy nincs SD kartya hely. Tudom, hogy van 32 GB-os valtozat is, de telerakom sec perc alatt. Van kartyam, ami 32 gigas es azt akarom hasznalni pluszba. Egyebkent csak Xiaomora cserelnem Meizu telefonom vagy masik ugyan ilyen marka valamelyikere.
Ezeken a forumokon meg, ha valaki feljon olvasni 95%-ban negativumot fog talalni, mert ezert jonnek fel legtobb esetben az emberek. Talan 100 hozzaszolasonkenz akad 1,amiben dicserik epp az adott forum keszuleket. -
oba
addikt
Én olyasmit olvastam hogy töltés ciklust figyel az akku és az alapján veszít a kapacitásából, élettartamából. Hogy mennyire van így, nem tudom. Mindenesetre a tervezett elévülés nem ismeretlen fogalom a mai fogyasztás központú gazdaságban. Oké, egy akkuról beszélünk, pár ezer forintos tétel, és nem is arról van szó, hogy sokkal tovább húznák az akkuk ha nem lenne szándékosan beszabályozva az élettartamuk. De biztosan nem használ nekik ha egész éjjel töltőn vannak, főleg úgy hogy alig merülnek éjjel 1-2% -ot a telefonok.Ha a tervezett elévülésről szeretnél többet hallani ajánlom a youtubeon is fent lévő villanykörte összeesküvés c. doku. -t.
-
Tewe013
őstag
Ez volt az. FlashFire-rel flasheltem.
-
qamu74
őstag
sziasztok
Az a nagy helyzet,hogy a hivatalos oldalrol letoltottem anno a frissitest es a leirtak szerint frissitettem,de a frissites után a telo csak bootol,bootol a gyári recovery sem jon be.Kene nekem egy mtk droid tools.rar 2.3.4 keszitett firmware.info file.Annyi a gond , hogy ki kellene venni 10 mp-re a telobol az aksit SPflashToollal valo flash elott.Rendeltem Iphone szerszámkeszletet,hogy szet tudjam szedni a telot.EUstock-tol rendeltem a telefont,de en nem kuldom vissza javitásra a telot 1-2 honap mire ezt a kis muveletet megcsinálnák(mivel felhivtam a szervizet ami a jotáláson szerepel)
igy kellene flashelnem a telcsit:
how to flash any dead mtk android phone -
Sigiusz
tag
Most megnéztem, a Clean Master is jelzi ezeket a "vírusokat" de hasonlóan a CM Securityhez a megoldást nem találom. Annyit lehet, hogy leállítom a programot, de nem tisztítja meg.
ui: Andrew Pippo: akkor lehet az lesz a legjobb ha az utóbbit is leszedem.
Bár ezek nem reklámok amiket feldob, hanem telepítendő programok. De akár játék közben is bedobja őket. Elég idegesítő. Elvileg a Package Installer révén jönnek be. De az nem alap progi?
-
APippo
tag
+1 Pont az ilyen noname "vírusirtó" meg "gyorsító" alkalmazások szoktak lenni a leginkább károsak a telefonra. Sokat ígér meg kiír mindenféle adatokat amikor rányomsz arra az egy szem gombra ami van az alkalmazásban de közben mindent csinál csak azt nem amit kellene neki. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
-
Susana
tag
2ms azaz 2másodperc akart lenni!! Ez alatt teljesen betölti. és azt még hozzá tenném hogy sok esetben csak azért ennyi mert internetes tartalom miatt le kell töltenie adatmennyiséget. Valóban középkategóriás az ára miatt! de azért jóval több ennél! A p70 sem mérvadó mivel csak Hdfelbontás persze azzal a rendszerrel nyilván jobb és gyorsabb! Akkor G3 se felső kategóriás volt mikor kiadták akadó rendszerrel? bocsánat nem kötekedni akarok!
pl én honor 7 akartam venni 120e körül mozog de mikor megláttam a kamerát... kicsit többet vártam egy csúcs készüléktől. helyette vettem 2 ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest