- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Milestone2 #6816 üzenetére
Tegnap este feltettem az 5.1.20-at, de az akksi kijelzése már a kínai custom 5.1.17-tel is jó volt.
5.1.20-ba sem megy a gombok háttérfénye meg a rezgő visszajelzés, galéria akadozik, más nincs. Kamera app újabb, de a vakut furán kezeli még mindig. Eddig egy fagyásom volt össz-vissz, az is még az előző 5.1.17-tel. -
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #6816 üzenetére
Köszönjük a tesztelgetést.
Várjuk a további fejlaményeket.Én most kimaradok sajnos.
Beteg lett a gyerkőc,motor vásárlás,meló,stb. -
Marcikutya
csendes tag
válasz
Milestone2 #6781 üzenetére
Így legyen!
-
csabi236
tag
válasz
Milestone2 #6769 üzenetére
Felraktam de mindennapi használatra még alkalmatlan ....
Maga a dizájn és a beállítások elrendezése tetszik,szerintem pár hét és jó kis romot fogunk kapni.
Addig megy vissza v37 -
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6764 üzenetére
Így van, ez egy mod, de annak sem a legjobb. Ez a második kiadás moddingja.
-
válasz
Milestone2 #6759 üzenetére
5.1.17
Telefonálás ok, voda 3G ok, merül mint a fene, akksi kijelzés talán ok, legalább is felfele nem ment -
kexjocy
csendes tag
válasz
Milestone2 #6759 üzenetére
Köszönöm válaszodat. Remélem azért mihamarabb kapunk egy jó kis 4.4 v6-os romot.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #6714 üzenetére
Végülis felrakta az indiai srác a v6-ot és működik neki.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6714 üzenetére
És Sir Sparrow
A xiaomi indiai oldala alapján ugyan az a két készülék. -amúgy is ezeket a hálózatokat használják az indiai telekommunikációs cégek, a TD hálózat csak kínában van- igazából kéne egy teljes dokumentáció ,vagy indiai rom, vagy készülék, hogy átnézzem, de azthiszem passzolnak.
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Milestone2 #6709 üzenetére
Akkor kérdésem inkább úgy hangzik, hogy ha van egy indiai V38, ami frissebb, mint a mi V37-ünk, akkor abból miért nem csinálnak egy V38 multit?
-
McReay
aktív tag
válasz
Milestone2 #6604 üzenetére
Ez tényleg nem semmi!
...de ahogy korábban egyik fórumtárs írta, álom kategória!
-
válasz
Milestone2 #6639 üzenetére
Akkor a te asszonyod is szereti a jó nagyot
Mondjuk a nőknek nem baj, ha nem fér a zsebbe a teló, beteszik a retikülbe -
Gzolo
senior tag
válasz
Milestone2 #6636 üzenetére
Asszonynak sem?
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #6631 üzenetére
fakkk...
rick009 Ne cserélj, ilyen stabilitást biztos nem tud, minőségben sem lesz konstans valószínűleg. Lassan lesz már hivatalos V6/4,4 is a notera. Nekem is ez az első teló amire azt mondom hogy nem kell csere. A wifi hülyeség az kicsit felb@szott de megoldódott. Első teló aminél ROM-ot cseréltem. Note2-re talán váltok. De ha nem lesznek rajta a piros érintők akkor nem, az annyira coool
szerk: és miui-t is buknád, max hackelt lehetne, V6 annyira nem szimpatikus, de nem használtam még, V5 minden eddigi telómat üti, szifonom nem volt csak használtam, sztem ios-nél is könnyebben kezelhető
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6599 üzenetére
-
_ak_
addikt
válasz
Milestone2 #6610 üzenetére
Ez a tücsök szárnyánál is vékonyabb telójuk?
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6607 üzenetére
Nem redmit írtál, csak "következőt" és ez kavart meg engem is egy kicsit
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6605 üzenetére
Állj! Ez MI Note és nem Redmi Note!
Ne keverjük, ne keverjük! Redmi Note 2 nincs, sima redmi 2 van, itt pedig összevonták a MI szériát és a Note szériát és lett a MI Note. Átemelték a redmi szériábol a dualsim támogatást ( egyedül a 4G rednote nem volt duál, mindegyik másik az) és a méretet, követve a Google trendet ( nexus 6 - 5,96"). Amúgy faszás kis készülék, de bőven elég ami van. A Redmi Note 2-re lennék kíváncsi snapi 615-vel esetleg, az már landolhatna olyan 250-es szinten, amire beharangozták!
-
csabi236
tag
válasz
Szép meg minden ez az új Note de szerintem nem érdemes váltani rá,legalább dobhattak volna bele egy snapi 805-öt.
-
válasz
Aztán, ha megvetted a következő Note-ot, kezdhetsz gyűjteni a akkori következőre, és így tovább
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6595 üzenetére
Igen köszi!
Szerk.:
Összehasonlítva koccra ugyan az a particionálás. Ez nem rosszátjárhatóságot biztosít.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6584 üzenetére
Jelenleg a 37-est futtatom, ezért ezt megnéznéd nekem? A memória particionálását mutatja meg.
-
molnardenes
tag
válasz
Viber, tango, skype, mobilevoip stb. Ha nem használod őket, akkor mindegy, csak a kérdés miatt ne vacakolj velük - úgyis jobb olyan valakinek tesztelni, aki ismeri őket, az összehasonlítás miatt. Azért köszi
-
gubabela
senior tag
válasz
Milestone2 #6581 üzenetére
Szia!
A hangerő ennél is kevés? Megnéznéd esetleg, hogy ha zenét vagy filmet játszol le, akkor milyen?
Köszi! -
Chaser
legenda
válasz
Ami hiba nálam volt voip-nél. Többször előfordult első hívs alkalmával tökéletes volt a hívás, az utána levőknél már nem hallottak engem, vagy fordítva. Csak az segített ha kilőttem az appot és újraindítottam. Ennek nem így kellene működni. Legtöbb droidos telónál semmi gond nincs. Illetve még a hangminőség. WP telón standard minőség volt, itt nagyon változó. Mobile voip-t használtam, állítólag a legjobb app erre.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Csak egy része van átemelve. Nem lehet ugyan az, mert az egyik 4.2.2 a másik 4.4.2, de tény, hogy valami nem stimmel. Amúgy a linux kernel amit használnak a 37-es alatt 3.4.39. Depression t kéne megkérdezni, hogy neki mit ír a készülék, mert ő még a 17-est használja, de az a baj, hogy ez a linux verzió száma.
Molnardenes
Igen, aki ért hozzá megteheti, de vannak teljesen zárt részei a kernelnek amikbe nem lehet belenyúlni, vagy ha bele is nyúlsz nem tudsz vele mit kezdeni. Másik kernellel összehozni, ezt hívják portolásnak! De az nem a mi telefonunkra való romot eredményez.
-
molnardenes
tag
válasz
Milestone2 #6581 üzenetére
Engem a voip-os alkalmazások gördülékenysége és minősége érdekelne. Köszi
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #6571 üzenetére
Lehet csak kell neki pár ciklus amíg helyesen jelzi az akkut. Ahogy láttam a merülés elég kritikus volt a "betanál", kíváncsi vagyok.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6571 üzenetére
Az akku kezelés tényleg érdekes, a leaken "töltődött" a telefon. Értsd este (éjfél után) lettem 47%-al és reggel 54% volt kijelezve.... A xiaomi feltalálta a mobil kers rendszert
üresjáratban "töltődik" a telefon!
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #6568 üzenetére
Nézőpont kérdése....
Biztos örülnének neki ha felhívnak és nem hallanak semmit, vagy én nem hallom mit csivitelnek
-
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #6564 üzenetére
majd 150MB-tal kisebb lett. jó sok mindent csupálhatott ki belőle.
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #6566 üzenetére
Ezért jó a xiaomi, van mögötte csapat. Ha nem munkaeszköz lenne a teló én is besegítenék, de így nem tudok. Talán 7végén. Azért mondjuk egy telónál nem hátrány ha levet vele telefonálni..
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #6558 üzenetére
Ezt arra írta szerintem tolvaj! kolléga, hogy mindkét foglalatban ment a 3G!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6549 üzenetére
Több olyan telefon van, aminél rom függō a hálózati kezelés. Ha belegondolsz hardwearesen ugyanaz a modul kerül beépítésre és ugyanahhoz az antennához csatlakozik.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Milestone2 #6552 üzenetére
Látva hogy még egy sokat látott gazember (Lg L9
) sem tud használhatót faragni belőle, maradok egyenlőre a hackintosom bütykölésénél, az is elszórakoztat az új romig
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #6554 üzenetére
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #6538 üzenetére
Én már régóta ezt a böngészőt használom, gyors megbízható és kicsi. Egy próbát megér szerintem...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6543 üzenetére
Hiszek neked! Szerinted én egyszerre telepítettem?
Nem!
A lényeg, hogy neked jó és lehet, hogy a vodásoknak is jó lesz. Nem akarom elkiabálni
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6528 üzenetére
Gapps oké, telepíteni nem enged a playből, a szerverrel nem kommunikál.... alternatív apn beállító alkalmazásokat probáltam leszedni, mind FC-zik. Elemlámpa funkció nálad megy?
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #6500 üzenetére
Mi Band-et próbáld már ki, ha lesz rá alkalmad, pls!
Köszi!
-
McReay
aktív tag
válasz
Milestone2 #6496 üzenetére
Telefonálás, kamera, play áruház működik?
-
ggeleven
őstag
válasz
Updater-ből telepítetted? Megmaradt minden rendesen ha igen?
-
Weeman1
veterán
válasz
Bakker de jó nektek.
Reggel gyorsan megveszek egy robogót,utána dobom is fel. -
Maist
senior tag
válasz
Milestone2 #6488 üzenetére
Forrást megjelöltem, de eléggé eredetinek tűnik, a xiaomi OTA szerveréről jön (már amikor jön).
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #6481 üzenetére
Valaki hátha kiszivárogtatja nekünk is.
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #6449 üzenetére
Bocs melóztam,linkelni nem volt időm.
Gondoltam így megtalálod egyszerűen. -
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #6450 üzenetére
Fájlnév alapján ugyan ez van nekem is!
Data/app mappában is ezek vannak, szóval tuti ez lesz az . -
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #6447 üzenetére
Keresővel megtalálod,én is azt használom rêgóta.
-
szepnorbee
csendes tag
válasz
Milestone2 #6416 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6407 üzenetére
Nekem is kell, de még megvárom pontosan mis is lesz
-
Gzolo
senior tag
válasz
L9-nel azt hiszem a hivatalos indok az volt, hogy a TI procihoz 4.3 után hivatalosan már nem készült hivatalos driver és a TI ki is szállt a mobil businessből. Ezért nem kapott már a Galaxy Nexus sem hivatalosan 4.4-et, ott is TI egység van. Én anno ezért is adtam el, hivatalos frissítés megállt, romolás meg túl kockázatos volt.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Milestone2 #6411 üzenetére
Óriási különbség, hogy az egyik állami szerv, a másik pedig egy piacon működő szolgáltató cég, vagyis abból él, hogy szolgáltat.
-
válasz
Milestone2 #6411 üzenetére
Vettem régen (kb 5-6 éve) benzinkúton 4 napos matricát. Ez volt szerdán kb. 18 órakor. Kiszámoltam a 4 napot...csütörtök 18... péntek 18... szombat 18... vasárnap 18 óra ... REMEK, addigra már rég visszajövök a dolgomról
Na persze, csak azt nem gondoltam naív fejemmel, hogy a szerda 18 órától 24 óráig már 1 nap, így vasárnapra már nem érvényes. Jött is a csekk pár hétre rá, reklamálni esélyed sincs
Kérdem a nőtől: akkor, ha 23:55-kor veszek 4 napos matricát, akkor az tulajdonképpen 3 nap és 5 percre érvényes? Erre csak annyit mondott IGEN, én meg:Szóval "Köszönjük Emese!"
-
GoldhandRent
őstag
válasz
vegyel, de akkor tartsad titokban
-
válasz
Javaslom, NE VEGYÉL AKKOR! Vagy viseld a nép haragját
Xabi78:
Aztán majd írd meg a tapasztalatokat, had okuljon a nép -
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6174 üzenetére
A MUT mentése is jó ha megvan persze. A semminél minden több! Az MTK -DT mentése mindenre kiterjed, de root kell hozzá. Azért linkeltem be az SPFT-s redback leírást, mert az ROOT NÉLKÜL ment mindent, tehát a vegytiszta gyári romot lehet lementeni vele. Idő és számításigényes, de megéri megcsinálni. Aztán van még az elvetemülteknek/ráérősöknek való mentés a DD paranccsal való munkamenet parancssorból. Ha van rootod, akkor még gép sem kell hozzá, én is egy éjszakás szolgálatomban csináltam meg a telefonra telepített terminál emulátor segítségével.
-
válasz
Milestone2 #6170 üzenetére
Nyugi nem küldök rád verő embereket, senki se úgy születik, hogy tudja ezeket, meg kell tanulni, ki kell tapasztalni, és örülök, ha kapok tanácsokat, észrevételeket!
Ami megviccelt, hogy a korábbi kínai telefonomnál nem kellett figyelni, hogy TD vagy 4G vagy WCDMA-s romot teszek rá, így alapból abból indultam ki, hogy, ha nem 4G-hez való ROM-ot szedek le, akkor az már jó nekem...
Csak azért írtam, mert biztos vannak mások is, akiknek nem teljesen tiszta, de kösz, hogy aggódtál a lelki állpotom miatt -
válasz
Milestone2 #6168 üzenetére
No persze, ezt én is így gondolom. Utána is olvastam előtte, legtöbben a 4G és a WCDMA-s változatról írnak, a TD-vel valahogy nem nagyon találkoztam. De mindig van mit tanulni, és szerencsére a fórum társak nagyon segítőkészek
-
bladegery
senior tag
válasz
Milestone2 #6164 üzenetére
Ja meg annyi hogy nekem az elejen jol mukodott egeszen addig amig ki nem csereltem a memoriakartyat, akkor viszont mar be sem kapcsolt. Csak tolvaj tudta visszahozni.
-
bladegery
senior tag
válasz
Milestone2 #6162 üzenetére
En magamra ismertem tolvaj hozzaszolasabol, azt hiszem ez vagta gajra az enyemet: http://www.needrom.com/download/aosp-z3/
vagy ennek valami elodje, legalabbis ettol a spanyol gyerektol volt ugy emlekszem. -
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6160 üzenetére
Csak Cappa72 mester tollából olvastam amit egy Haier W718-on csinált DB projekt. Ott sikerült elérni és nem is olyan idegen egymásnak a két soc, hiszen MT6572-es. Elméletileg lehetséges, de én eleve óckodok a custom romoktól ezen a telefonon, miután már 3 készülék ment galyra miattuk ( amiről tudok). Kettő csak klónozással volt éleszthető, mert nem volt róluk mentés ( NVram; protect_f; protect_s particiók maximálisan kötelező kategória). A sajátomat kellett leklónozni, így kissé izgulok, mert ha valamelyik elfelejti szoftver cserénél, vagy frissítésnél, akkor kellemetlen meglepetésben lehet részem. Szerencsére az egyik állandó topiklakó, így szólna mielött belevág hasonló műveletbe. Azt tudom mondani, hogy óvatosan, mert az sem teljes garancia, egy rosszabb firmware-nél, ha az embernek van mentése!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #6158 üzenetére
Ha addig nem omlik össze valamelyik custom rom instabil fájlrendszere miatt, akkor elég lesz a restore. Vagy ha nincs létszükségletű programod amit vissza kell állítani, akkor az éppen aktuális rendszer wipeolásával kezdve egy sima recoveryből futtatott telepítés is elég. A MIUI alapból .zip formátumú és felflashelhető. Ha összeomlik, akkor írj nyugodtan privátot. Nem vagyok hozzáértő, csak lelkes laikus
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #6144 üzenetére
-
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #6083 üzenetére
Akkor így jártam....mindkét gép itthon 8.1-et futtat....akkor a mentésnek annyi...
-
maggi1886076
addikt
válasz
Milestone2 #6062 üzenetére
Én is eladtam, de annyiért amennyiért nyáron vettem
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #6055 üzenetére
Ezt már lehet hogy én sem élem meg,
csalódtam én is.Egy Meizu Mx4-re én is beneveznék szívesen.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Milestone2 #6055 üzenetére
Kicsivel fentebb már volt a link.
Kicsit beleolvastam, nagyon megy a jogos fröcsögés az 1S és Note 3G tulajok részéről, rengeteg vásárlót veszít az egész frissítési mizériával a Xiaomi. Köztük engem is, már alma vásárlásán töröm a fejem, akkorát csalódtam a márkában. Mondjuk a minap mutattak egy Meizu Mx2-t, na az is megmozdította a kíváncsiságom
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6016 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6011 üzenetére
Emlékszel a tokra amit az Mi3-hoz vettem és mondtam, hogy a Note-hoz is. csak az ajándék és nem akarom piszkálni? Tagnap oda is adtam a Note-t meg a többi cuccot mellé és kiderült nem is tok. Az eredeti hátlap helyére kell felpattintani. Nagyon jól éz ki.
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #5983 üzenetére
Cikk nincs meg?
-
Kowax
tag
válasz
Milestone2 #5980 üzenetére
Tudom, de gondoltam a 3G-s és 4G-s készülékeken ugyanazok a gyári programok vannak.
-
terra052
őstag
válasz
Milestone2 #5948 üzenetére
Tiszta sor. Azér a hátsó sorba beülök
-
Sir Sparrow
tag
válasz
+1
...arról nem beszélve, ha valaki benéz újként, azt se fogja tudni hol jár! (én is csak kapkodom a fejem, azt hittem "Nekünk" jött ki új ROM)
(ha esetleg a másik típust is érintő dologról van szó vagy segítségre van szüksége az persze más tészta!) -
tolvaj!
őstag
válasz
Csatlakozom, nem véletlen nics szerkesztve az összefoglaló sem. Pont ezért nem raktam bele a 4G-t. Nem a fórum társakkal van bajom, csak a kinézeten és kiegészítőkön kívül a gyártó a közös csak!
-
terra052
őstag
válasz
Milestone2 #5870 üzenetére
Bocs, csak ránéztem, de ez a SuperSU topic volt, mit linkeltél, azért kerestem CF-t
-
terra052
őstag
válasz
Milestone2 #5868 üzenetére
Nem Chainfire írta, sztem csak dünnyögés volt
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #5661 üzenetére
Bocsánat,lehet hogy csak bejelentkezve látnátok,nekem jó a link.
Megelőztek.
-
McReay
aktív tag
válasz
Milestone2 #5661 üzenetére
+1
Sajnos nálam is csak ennyi jön be! -
gyuszito
senior tag
válasz
Milestone2 #5633 üzenetére
Én csak olyat, aki vagy meg akarta venni, vagy aki meg is vette
-
terra052
őstag
válasz
Milestone2 #5633 üzenetére
Ha a menü is témázható lenne, egye kukac... De amikor legördítettem a "redőnyt", rögtön láttam, hogy én a kettes csoport vagyok... Rettenetes. NEKEM.
-
davarisimi
csendes tag
válasz
Milestone2 #5290 üzenetére
Hali!
Ha jól értem, (egyszerű köznyelvre fordítva) akkor LG L9-re készülőben van a MIUI? -
GoZoL
senior tag
válasz
Milestone2 #5602 üzenetére
37.0.0. Nem vágom ez milyen verzió, azt hittem ez a legújabb.
Hol tudom azt beállítani ha az egyiken sim-en telefonálok akkor a másikon nem vagyok elérhető, de egy sms-t küldjön hogy ki hívott. Köszi! -
tami92
aktív tag
válasz
Milestone2 #5476 üzenetére
Azt ismerem, azért kérdeztem hogy melyik lenne az ideális
olyan előfordulhat hogy valamelyik rom letakaritja a belső memóriát?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5483 üzenetére
Ne mérgelődj, csak magadnak teszel vele rosszat.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5474 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem, hogy a gyártó örüljön
-
csabi236
tag
válasz
Milestone2 #5479 üzenetére
Gyakorlatilag te is ugyanezt rendelted vagy csak hasonlót mert van sok fajta ebből a fém tokból.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5471 üzenetére
Ezek szerint gagyi
-
Chaser
legenda
válasz
Milestone2 #5398 üzenetére
icipici az sztem nagyobb azért
persze a sárkány 4 magos is elég átlag dolgokra, én azért nem bánom hogy mehet minden egyszerre és nincs lagg
-
anonymuos1
csendes tag
válasz
Milestone2 #5398 üzenetére
A támogatást mire érted? Frissítésekre gondolsz? (bocsi, nem nagyon értek hozzá)
Észrevehető a 4 és 8 mag közti erőkülönbség? -
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #5360 üzenetére
Majd karácsonyra kapunk valamit.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Milestone2 #5297 üzenetére
Thx
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5287 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Milestone2 #5290 üzenetére
Custom ROM gyűjtőoldal?
:-)URL please...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Milestone2 #5287 üzenetére
-
Jano_023
őstag
válasz
Milestone2 #5226 üzenetére
Amúgy a 4Gs úgy tudtam nem mtk cpu-val szerelt. Ott meg ez van kiirva. Fura...
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Milestone2 #5235 üzenetére
én vágom..de remiel szerint "nem az van kint" , mert még nem is kezdődött el az a hét
azért írtam neki, hogy az EXPIRED még/már nem él... hétfőn láthatod, mi lesz a heti kínálat
(kb 2hónapja heti rendszerességgel nézegetem, de semmi jó nincs soha...)Lehet most lecsapok erre a notera és továbbpasszolom
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Köszönöm, de a Pandán a 90% hamis. Nekem jó, (pár forintért +)a Magyarországi garancia és baj esetén cserekészülék biztosítása.
Ez a Panda, olvasgasd és aki bevállalja, legyen szerencséje.
[link] -
Remiel
őstag
válasz
aha néztem én is de csak az e mailben van benne az oldalon már másik 2 termék szerepel aznap
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
Milestone2 #5195 üzenetére
Örülök neki! Viszont te meg az én problémámban segítettél kicsit. A UPC-settopbox tegnap este csak letölti az új programot, néhányszor újraindul, aztán lefagy. Az internet megy. Telefonáltunk a UPC-nek, de foglaltak a vonalak, biztos nem csak mi jártunk így.
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
Milestone2 #5187 üzenetére
Indítsd újra a modemet is...hátha. Az enyém is vacakol néha, de egy reset mindig megoldja a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest