-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymuos1
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet rootolni a telefont adatvesztés nélkül? Néztem youtubeon videókat, de amiket találtam, azoknál volt egy update.zip. Nálam viszont nincs :-/ (4G-s telefonom van)
Előre is köszi!
Ui.: rootolás esetén lőttek a garanciának?
-
anonymuos1
csendes tag
És mekkora lehet az árkülönbség a 4G-s Quad-core és az MTK-s Octa-Core telefon között?
-
anonymuos1
csendes tag
Annyi kérdésem lenne még, hogy ki tudja használni az android a 8 magot?
-
-
anonymuos1
csendes tag
válasz
Milestone2 #5398 üzenetére
A támogatást mire érted? Frissítésekre gondolsz? (bocsi, nem nagyon értek hozzá)
Észrevehető a 4 és 8 mag közti erőkülönbség? -
anonymuos1
csendes tag
Ma megrendeltem én is a telefont, án 8 mag és 1.7 ghz helyett egy 4 magos 1.6 ghz-s 4G-s egy sim-es telefont kaptam... érdemes kínlódni a cserével, vagy nincs nagy különbség a kettő között teljesítményileg?
-
anonymuos1
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam pár oldalt az elejéről és láttam vannak/voltak bizonyos gondok. Azóta eltelt pár hónap, most mi az ábra? Ha veszek egy ilyen telefont nekem is vacakolnom kell majd hogy jó legyen minden (frissítés, elforgatás, stb.)?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest