- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Marcikutya
csendes tag
Igen, nekem is a MIAU volt a fő szempont a megvásárlásnál.
Pontosan 4 éve használok MIUI-romot, a HTC Desire készülékemre került. Volt CM meg minden, de nem tetszett, nem állt kézre a kezelése.
MÁS:
nem tudja valaki, hogy ebben a ROM-ban hogy lehet üres mappát készíteni, hogy pl. "Rejtett" nevet adva bepakolhassam a nem törölhető rendszeralkalmazásokat?MÁS#2:
A miCloud-ot mennyire bátran szabad használni? Ti használjátok-e?Téma letöltést szerettem volna, de mi-account készítéséhez és belépéshez kötötte a letöltést. Ez műszaki hiba miatt egyelőre nem sikerült...
-
-
-
sagesz93
addikt
& kornelka: köszönöm, én is wcdma-t gondoltam, de jobbnak találom megkérdezni, hátha. Ha jól látom már ebből a note-ból is két verzió van? Amit én linkeltem azon ír "továbbfejlesztett verziót". Jól látom, ez qualcomm procit, 1SIM-es, és 4g támogatást takar?
Melyik lenne a jobb? mtk vagy snapi procis?
Ez a redmi note érné meg kb 42 ezer forintért, vagy egy xiaomi mi3 60 ezerért? Hátha valakinek van tapasztalata vele.
Flexy90: Köszi, ez sokat segített! Akkor amit ebben a hozzászólásban linkeltem, annak mennie kell itthon.
-
sagesz93
addikt
Ismerősőm kint van Kínában, ezért adódik ez a lehetőség, hogy taobao-ról lehetne nézni telefont. (tisztában vagyok vele, hogy ez csak kína belföld.) Engem az érdekel, hogy melyik verziója az a telefonnak, amit itthon lehet használni. Had ne kelljen itt csurnom-csavarnom, a kérdésem szerintem érhető volt. Amugy Kb 40-45 ezer forint lenne egy redmi note(csak hát az ár is verziófüggő, épp ezért érdekelne itthon melyik kell, örülnék ha valaki segítene.)
-
molnardenes
tag
Én is régóta használom a Mobilevoip-ot, és eddig nem volt ilyen problémám vele. Pár hét múlva térjünk vissza a kérdésre, addigra kitesztelem rendesen a note-tal is.
(Ja, egyébként olvastam a közelmúltban arról, hogy valami uniós jogszabályba ütközik, hogy Magyarországon a szolgáltatók korlátozzák a voip használatát. Lehet, ennek az ejnye-bejnyének a pozitív hatását élvezed.) -
GoldhandRent
őstag
nekem a FB Messenger fagyasztotta le ma reggel, TÉNYLEGESEN !
küldtek egy nagyon hosszú üzenetet és nem tudta feldolgozni a dolog (vagy a telefon, vagy a messenger hibájából...inkább az utóbbi)Lezártam a kijelzőt és nem akart kivilágosodni :s
üzenet kitörlése után minden rendbe jött, de kellett neki egy másfél-két perc míg újraéledt..37-es verziónál feltűnt, hogy gyorsabban kezeli a zárgombot... hipphopp lezár, és sztem gyorsabban old mint a 30-asnál
-
-
-
-
Sir Sparrow
tag
Köszi! Egyébként van rossz tapasztalat erről a kettő webshopról vagy az ár miatt írod? Csoportos rendelésnél jelenleg csak az LTE verzió van, ahogy nézem, nekem WCDMA-s jönne szóba.
GoldhandRent: EU wharehouseból rendelted vagy simán? Hát igen, jó volna ha lejjebb menne az ára jelenleg minideal-en sem túl olcsó ($230) és ez még csak a sima ár, ha Kínából jön. ...de azért majd nézegetem, hátha lesz vmi Halloween-es akció.
-
dzsidzsas
tag
2-3 nap-ot bír nálam folyamatos használat mellett. Éjszakára kikapcsolom a Bluetooth kapcsolatot, mert a gmail meg tudja viccelni és folyamatosan ébren tartja az órát ezt az appot használom hozzá.
A várnyomásmérő órák csak díszek. Még megközelítő adatott sem adnak, nem hogy pontosat.
-
gubabela
senior tag
Sygicet használok, rendesen mutat mindent. A 34es (multi)rom nekem jól működik, nincsenek mikrolaggok mint a 30asban. Új funkció, hogy belerakták mobilnetnél a megtakarítás funkciót (powered by opera). Kevesebb lesz az adatforgalom, de mellette azért lassabban is tölt be. És belerakták az sd leválasztást is.
Changelog:
• Optimization - Updated some third party apps (09-04)
• Fix - Errors after pressing Back button in account login step when setting up the phone for the first time (09-16)Video
• Fix - Sometimes, videos could not play normally or choose the next episode (09-04)Xiaomi Account
• New - Unified Mi Cloud settings page in Mi Account (09-09)Security Center
• Optimization - Reset rights to use camera and recorder for some third party apps (09-04)
• Fix - Sometimes, pressing order icon would cause FC in Deep clean (09-04)
[Forrás] -
-
Oldman2
nagyúr
Hát én a gyári kábellel nagyon nem vagyok elégedett... olyan vastag és kemény, mint egy akku kábel.
Ha veszek valami lapos micro USB-s kábelt (ehhez hasonlót), azzal menni fog a töltés rendesen?
-
Chaser
legenda
-
-
Gzolo
senior tag
Saját megfigyelés alapján, Led-es téma:
-A Viber valamiért a Call alkalmazások között van számon tartva a rendszer szerint, ezért rendeli hozzá ugyanazt a színt, mint a hívásokhoz
-Notification beállításnál nálam a Facebook Messenger és a Gmail villog ugyanazzal a színnel
-A Message beállítást pedig a sima Facebook és a SMS izzítja be.
-
-
tolvaj!
őstag
Valóban, "normál"terhelés mellett nem csinál ilyet. A GPS már más, mert ott kemény számításokat végez,a grafikus gyorsító munkájáról nem is beszélve.Ha csak simán filmet néz rajta az ember, akkor sem melegszik ennyire. Minden olyan folyamat ami sok számítást és videó terhelést használ egyszerre ezt váltja ki. A samsung egyik tabletja pl alakváltósat játszott a közel múltban. Annyira durván melegedett, hogy deformálódott a hátlap. Nálunk szerencsére ez nem áll fent, de tény, hogy pl a THL T200C nem produkál ekkora melegedést ugyanezen SoC-val, míg a Chuwi VX3 teljes fém hátlappal és FHD kijelzővel majdnem tojás sütésre alkalmas.- szintén MT6592.
-
Jano_023
őstag
Egyben van, nincsen vele gondom. Csak a véleményetek érdekel ...
.
Amúgy egy ilyen dögbe miért nem lehet egy 4000mAh aksit tenni ?
Legalább lenne súlya és kicsti vastagabb lenne. Értem hogy a kinaiaknak kisebb a keze de akkor ne vegyen ilyet ...néha attól félek eltöröm olyan vékony. Remélem tokban jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest