- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
& kornelka: köszönöm, én is wcdma-t gondoltam, de jobbnak találom megkérdezni, hátha. Ha jól látom már ebből a note-ból is két verzió van? Amit én linkeltem azon ír "továbbfejlesztett verziót". Jól látom, ez qualcomm procit, 1SIM-es, és 4g támogatást takar?
Melyik lenne a jobb? mtk vagy snapi procis?
Ez a redmi note érné meg kb 42 ezer forintért, vagy egy xiaomi mi3 60 ezerért? Hátha valakinek van tapasztalata vele.
Flexy90: Köszi, ez sokat segített! Akkor amit ebben a hozzászólásban linkeltem, annak mennie kell itthon.
-
sagesz93
addikt
Ismerősőm kint van Kínában, ezért adódik ez a lehetőség, hogy taobao-ról lehetne nézni telefont. (tisztában vagyok vele, hogy ez csak kína belföld.) Engem az érdekel, hogy melyik verziója az a telefonnak, amit itthon lehet használni. Had ne kelljen itt csurnom-csavarnom, a kérdésem szerintem érhető volt. Amugy Kb 40-45 ezer forint lenne egy redmi note(csak hát az ár is verziófüggő, épp ezért érdekelne itthon melyik kell, örülnék ha valaki segítene.)
-
sagesz93
addikt
Sziasztok
Valaki tudna nekem segiteni abban, hogy taobao.comon ebbol a redmi notebol melyik az itthon is tökéletesen használható verzió?[link]
Gondolom a wcdma. Mi3ba is ha tudna segiteni valaki, megköszönnémnem tudok dönteni.
[link]
Google fordító használata erősen ajánlott
Tul nagy rizikó ha innen lenne beszerezve telefon? Szoftverezettseg szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest