Hirdetés
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
MolnarZolee #8998 üzenetére
Win vistától kezdve így telepítünk: eszközkezelő-jobb klikk régi típusú hardver hozzáadás-driver manuálisan megad (betallózod a rendszerednek megfelelő .ini fájlt)- megkeresed a listából a preloadert-ok-települ.
-
Mr X
veterán
válasz
MolnarZolee #8998 üzenetére
Egyikhez sem, ismeretlen eszközként kell megjelennie.
-
Mr X
veterán
válasz
MolnarZolee #8996 üzenetére
Nálam win7, 8.1-ről nem tudok nyilatkozni.
-
MolnarZolee
tag
válasz
MolnarZolee #8995 üzenetére
win8.1
-
Mr X
veterán
válasz
MolnarZolee #8993 üzenetére
Nem nehéz. Letöltöd, kicsomagolod, a telefont kivett akkuval rádugod a gépre, a kicsomagolt mappát betallózod, mikor kéri a drivereket. Előfordulhat, hogy a telefont többször is csatlakoztatni kell, mire mindent felrak.
-
Mr X
veterán
válasz
MolnarZolee #8991 üzenetére
Én mindig ez alapján csinálom az unbrick-et: [link]
-
MolnarZolee
tag
válasz
MolnarZolee #8990 üzenetére
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Ismételten segítséget kérnék! Elb...tam a telómat. Próbálom a leírás szerint helyrehozni, de elakadtam a driver telepítésnél:
-
M1ó
csendes tag
Sikerült megcsinálni.
Power + hang le, recovery-be simán belépett.
Letöltöttem egy 40-es rom-ot, fel a kártyára, és szerencsémre volt még annyi töltés az akksiba hogy felnyomjam rá.
Aztán feltoltam a korábban már lementett "user data-t" és minden helyre állt!
Vélhetően csak az Android omlott össze, de már a gond kipipálva! -
M1ó
csendes tag
válasz
piglet76 #8985 üzenetére
Sziasztok.
Egy kis gondom akadt a z MTK-s Note-ommal.
37-es rom van rajta, ami eddig tökéletesen, és megbízhatóan működött.
Néhány havonta eszközölök rajta egy újraindítást (ami kikapcsolásból, és bekapcsolásból áll) amit ma is megtettem, mert kicsit rakoncátlankodott már egy-két program.
Kikapcs ment, viszont bekapcsolásnál csak A "MI" logo-ig jut el ami nagyon lassan villog, és onnan sehova.
Egy Hard Reset-et még csináltam rajta, de sajnos a hiba ugyanúgy fenn áll.
Hogyan tudnék életet lehelni bele?
Reménykedem hogy nem olyan nagy a gond! -
piglet76
tag
válasz
Milestone2 #8983 üzenetére
Részemről is aláírva.
-
ggeleven
őstag
válasz
Milestone2 #8983 üzenetére
+1
-
Milestone2
nagyúr
Sok foganatja nem lesz de hátha. Petíció a kernel nyílttá tételéért. Aki tud csatlakozzon.
https://www.change.org/p/xiaomi-release-kernel-sources-for-xiaomi-redmi-note-3g?recruiter=false&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink -
-
Dan-szan
senior tag
Piston 3 ügyben írtam a GeekBuying-nak. Azt javasolja ha jól értem,hogy javíttassam meg itt és ha nem sok kifizetik az egészet vagy egy részét (ez a rész homályos),mert ha visszaküldöm akkor sokat kell várjak. Az számora nem derült ki hogy ők cserélik vagy javítani akarják
.
Hol javítanak esetleg ilyen fülest? De ez szinte csak elméleti kérdés mert nagy valószínűséggel úgyis visszaküldöm ,esetleg az árát kérem vissza ha lehet ilyet.
-
ggeleven
őstag
válasz
Milestone2 #8977 üzenetére
De ha újranyitja, akkor újból "lock"-olt lesz. Be,-és kikapcsolni úgy lehet, ha az ikont lefelé húzza.
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 hónapja vásároltam egy Piston 3 fülest. Eddig minden rendben ment vele,most azonban egyik napról a másikra a jobb oldali alig hallható! Van valami megoldás vagy garanciába küldjem vissza mert ez már olyan gond? Geekbuying-ról rendeltem.
-
válasz
Teki008 #8970 üzenetére
Nálam kezeli az SD kártyát 4.4 alatt is, nézd meg PC-n vagy másik eszközben jó-e, meg formázd le FAT32-re esetleg, aztán próba.
Ébredés hiba nem jött eddig elő, nagyon a MIUI6 béták elején előfordult ilyen.
Teszteld a proximity sensort valamelyik programmal play-ről, hogy jó-e, ha igen megnéznék egy tiszta telepítést (wipe: data, system, internal storage, dalvik cache, cache, majd ROM telepítés). -
Teki008
csendes tag
Sziasztok
Egy ideje sikeresen használgatom a HM Note-om. (ez már eredeti
Legutóbbi problémáimból tanulva, eddig csak használtam, gyűjtöttem a tapasztalatokat.
Eddig három problémával futottam össze:
Nem kezeli az SD kártyát (sőt néha a fájlkezelőben sem látja). MIUI 5.7.2 fejlesztői rom van rajta, Android: 4.4. KTU84P. (ezzel kaptam, illetve ezekre frissült automatikusan azóta)
Tudom, ha új ROM-ot tennék rá, akkor talán tudnám használni az SD-t is, de az lenne a kérdésem: Anélkül nincs rá mód? Gyárilag ezt mi a fenéért nem tudja? Ha tényleg nem tudja, akkor meg minek tesznek bele SD lehetőséget? (Talán az a filozófiájuk, hogy az idióta felhasználónak adjunk egy jó kis fricskát?????) Nekem jó ez a gyári hetente frissülő verzió, nem akarom szétcseszni a telomat ügyetlenségből, de az SD kártya kéne!
Szóval ha van olyan módszer, amivel nem kell új romot tennem, de használhatom az SD kártyát, akkor lécci segítsetek.
A másik problémám, hogy a tok kinyitása után telo nagyon lassan tér magához. Ilyenkor a régi ZTE-men eccerűen csináltam egy szenzorkalibrálást és megoldódott minden. Lehet ezt a xiaominál is megcsinálni?
A harmadik dolog, hogy a telo lefordítva nem némul el. Ez elég nagy problémám, mert nemegyszer beleordított már az értekezletbe és akkor meg ráadásul jön az előző probléma, hogy fel se ébred elég gyorsan, hogy le tudjam halkítani. (lehet, hogy ez is szenzorkalibrálást igényelne?)
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
numera007
tag
Tök jó, visszatért egy régebbi hiba. A tökre feltöltött telefon full kikapcs állapotában reggelre azt jelzi, hogy 0% szufla van benne. Ezt régebben javították.... no comment
-
tami92
aktív tag
Sziasztok. Az elképzelhető hogy a telefonom saját magát frissítette az éjszaka alatt? Én nem nyomtam rá hogy frissítsen, de reggel azt vettem észre hogy az 5.7.3 van a telefonon.
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8953 üzenetére
kipróbáltam, mostmár csak az MI logo látszik középen amúgy teljesen ál minden...
-
vipviform
senior tag
Ja és a PC sem látja az USB-n
-
vipviform
senior tag
válasz
Milestone2 #8950 üzenetére
Recovery menü, amit látok: reboot;update from ADB;update from cashe;ipe cahe;wipe from factory reset;backup user data;restore user data. A factory reset nem indul
-
vipviform
senior tag
Segítsetek!!! Teljesen leállt a telóm. Tegnap még beszéltem rajta, ma reggel meg akartam nézni az emaileket, és nem indult el. A képernyőn középen a az MI felirat, az az alján android felirat olvasható, innem nem lép tovább, Kivettem az akkut pihentettem, utána is ugyanaz. Bekapcsgomb, hangerő le, recovery módban elindul, de nem állít vissza, nem megy a factory resettel sem. Van erre megoldás, vagy tapossam szét?
-
Mr X
veterán
Miuihuhhoz jött egy 7.3-as jelzésű frissítés, javította a vibramotor hibát.
-
ggeleven
őstag
válasz
tolvaj! #8942 üzenetére
Kb ugyanott van és ugyanakkora, mint a hangerő(?) a másik oldalon...Én is néztem, hogy mi lehet az, de nincs ötletem. Max az, hogy először nem tudták eldönteni, hogy melyik oldalon legyen.
Szerk: bár ennek meg ellent mond, hogy mindegyik telefonjuknak a jobb oldalán vannak a power és a hangerő gombok. -
Uckz
tag
Nem tudom, hogy csak nekem, vagy másnak is lesz ezzel problémája, de az új frissítéssel (5.7.2) úgy döntött a vibra motor, hogy nem rezeg..
-
Ennyit találtam a nagy bejelentésről:
"Surprisingly, the announcement was not the launch of a new smartphone but rather, a price cut of Rs 2,000 for the Redmi Note 4G which is now available at Rs 7,999 on Mi.com and across Mi India partners including Flipkart, Amazon, Snapdeal, The Mobile Stores and Airtel stores." -
McReay
aktív tag
Ha "élő" rendszerre szeretném felpakolni a legújabb Full ROM-ot, akkor a moddolt 2.8.4.0-val fog menni a dolog vagy a play store-os dolog még mindig bekavar ?
Az OTA így nem ment fel. -
Marcikutya
csendes tag
Automata fényerő, kb. 2/3-on és sohasem "sütöttem" meg a készüléket (pl. töltés és tájékozódás egyszerre). 8 hónapos és enyhén sárgul az alja.
Érdemes-e cserét kérni a hivatalos forgalmazótól? Vagy javítást? Tudom, csere nincs, mivel kifutott/lebutították a modellt.
Mindenesetre most nyáron nem tudom nélkülözni.
-
ggeleven
őstag
Pletykák, várható dolgok:
- 5.5",1080 x 1920 felbontás
- MediaTek 6795 proci
- PowerVR G6200 GPU
- 13MP és 5MP kamera
- 3000mAh-s akksi
- 4G LTE támogatás
- 5.0 alapú MIUI 6
- lehetséges ujjlenyomat-olvasó a hátlaponMost egy ilyet olvastam, szóval már mindenképpen kellene kint lennie hírnek: The Xiaomi event will take place at 10am Tuesday morning in China.
-
ggeleven
őstag
Mi India twitter oldalán volt kint, szóval szerintem UTC+5:30. Már kellene kint lenni valami infónak.
Ráadásul ma jön Meizu MX5 és Huawei Honor 7 is. Jól összeszervezték mára a kínai gyártók... -
ggeleven
őstag
válasz
Milestone2 #8922 üzenetére
3 db felett!
-
GoZoL
senior tag
MIkeyről kapcsolatosan lenne kérdésem azért is raktam offba.
Rendelkezek ilyen eszközzel de még nem sikerült a célnak megfelelően használni. 2 nyomás után nem igazán érzékeli hányszor nyomtam meg a gombot, előfordul, hogy a 2 nyomást sem, sőt az egyet sem érzékeli mindig, olyan mint ha rossz lenne vagy hibás. V6 rommal használja valaki? Tapasztaltatok ilyet? Köszi! -
-
Remiel
őstag
Lehet annyira nem idevaló, de azért megkérdezem...
Szerintetek mennyit ér most egy ilyen hibátlan telefon (sárgulás semmi, karc se) pluszban van hozzá az üveg hátlap, Nilkin tok, Piston 2 füles és a kis pöcök aminek most nem ugrik be a neve
-
Milestone2
nagyúr
Aki használja, vagy akit érdekel kijött a spanyol Lollipop (utánzat) Premium ROM 15.1-es változata.
-
válasz
TeebyKay #8908 üzenetére
Ha jól rémlik ezen már egybe van az LCD az érintő résszel.
Biztos ügyesen szét lehet melegíteni, de az is biztos, hogy nagyobb a hibalehetőség.
Ebayen 7-10ezer között van LCD érintővel.
Kolléga most törte be a 4G-s Note-ja kijelzőjét, ha megjön neki Kínából majd leírom ki tudta-e cserélni -
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Húgomnak van egy ilyen telefonja, és betört a kijelző előtti üveg, de hallottam olyat, hogy lehet csak az lcdvel alatta lehet cserélni. Felmerülhet ilyen probléma, vagy elég ha egy sima üveget rendelek ebayről az lcd nélkül? (az lcdnek nincs sérülése, csak a törés mentén néhol kis barnás színfolt, de az lehet csak mert nyomja a törés?)
Másik kérdésem, hogy a telefon hátlapjához lehet-e utángyártott darabot szerezni más színben, vagy csak ezeket a hátlap védő műanyag tokokat készítenek?
-
Mr X
veterán
válasz
MolnarZolee #8900 üzenetére
Az fura, szintén bal kéz, de mindegyik twrp-vel megy nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest