Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a sárgaság sajnos egy széria hiba, előbb utóbb mindenkinél előjön. Biztos, hogy bosszantó, de együtt lehet élni vele, illetve ettől függetlenül még jó cég a Xiaomi. Én biztos tőlük fogom venni a mostani Note-om utódját is.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
enyém is sárga

fekete kijelzőnél (ha világít) meg zöld pöttyös (poros).. De még így is használható.
Rengeteget esett -kijelzőre, oldalára, sarkára-, volt hogy vállmagasságból.... (ilyen téren semmi baja
) -
válasz
tolvaj!
üzenetére
Az a baj, hogy asszonyé meg sárgulós, így kettőből kettő gyengébb

Bár gyanítom a 2-es szériánál jobban figyelnek erre.
Én csak kocsiba használtam sokat, lehet a 37 fok nyáron, télen -20 se tett jót a lelkének.
Végül is egy évet kihúzott, rossz benyomást se tett, így csak Xiaomi lehet az utódja.Most az a kérdés, a 2-es mennyi idő, még lesz bárhol raktáron, mert a 6300-ás Nokiával nem kompatibilis a céges levelezés, plusz rendszer riasztások

Pár hetet túlélek persze, de hónapokat necces lenne. -
tolvaj!
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Én sokat hordom kormányon. Múltkor csőröst buktam. Azóta sincs baja a telefonnak,a bal térdhajlatom viszont ilyen volt:[link]
A kormány tok nem bumper case, csak sima cipzáras műbőr. Szerintem kifogtál egy gyengédebb sikerült darabot és ez lett a vége.
Ha nem kerekezek akkor pedig sline tokban van a jobb zsebemben. -
válasz
tolvaj!
üzenetére
Ha lesz kedvem még szórakozok vele, most eldobozoltam, mielőtt idegi károsodást okoz harmincadszor is kiszedi az alaplap 3 tartócsavarját

Mondjuk pont ezért félek a Note 2-től....
Ez is csak egyszer esett le, az autós tartóból a műszerfalra, ami max 10cm, ami még gond lehetett, hogy zsebben hordtam néha, ahol nyilván meghajlott valamennyire. De ha ezt nem bírja, akkor a 2 se fogja valószínűleg. -
válasz
tolvaj!
üzenetére
Egész délelőtt próbáltam, nem jöttem rá, hogy az alaplap melyik pontján kellene nyomást kifejteni.
Egy fél adag szigetelőszalag ráment a tesztelésre, kb. 20x tettem ki-be az alaplapot, de egyik helyen sem volt stabil.
Ha összerakva meghajlítom, majd felengedem, egy ideig jó, de pl. egy hátlap fel-le, és beadja a kulcsot.
Nem tudom ráfogni az összekötő kábelre se sajna.
Asszonynak is Note-ja van, de nem vesz rá a lélek, hogy szétbarmoljam tesztelgetni azt is, aztán esetleg két telefont kell vennem ha rosszul sül el
-
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Ez most erős dilemma, mert elég instabil lett a zombi telefonom, kell helyette másik.
MiNote-ot néztem ki, de az emészthető árba 16GB-os van, és nem bővíthető.
Redmi Note2 teljesítménybe kb. hozza a snapi 801-et, plusz belemegy a 32GB-os SD kártyám, árba meg kb. a fele.
Cserébe jó esetbe szeptember közepére ideér, ha egyáltalán
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
2db nano!
-
fornettisuti
veterán
válasz
GoldhandRent
üzenetére
milyen sim foglalat van benne?
-
GoldhandRent
őstag
Bővíthető a Note 2 !

gondoltam írok ide is, hátha valaki amiatt nem nézi meg
-
MolnarZolee
tag
válasz
MolnarZolee
üzenetére
Jah, és win8.1-el sikerült megoldani, mert 7-en nem akartak működni a driverek!
-
tolvaj!
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Gratulálok dr. Frankeinstein

Próbáld meg, hogy megint szétszeded és beteszel arra a pontra egy darab
papírzsebkendőt like nokiahővezető párnát, majd visszacsavarod a hátlapot. Az adni fog egy folyamatos belső nyomást és bírja majd a terhelés. Ha a laptopok északi hídjára jó, akkor egy telefonba is

-
Ez élni akar

Gondoltam ha már hulla, boncolok.
Mivel feltételeztem, hogy a flashelés hibáját vagy az emmc, vagy a belső adatkábel okozza, utóbbival játszogattam. Kapott egy kellemes wd40-es tisztitókúrát, ami lehet többet árt majd, mint használ.
Közbe USB-be bedugtam, mert az tuti egészséges, hogy menetközbe tolom rá vissza az alaplapot, de bejött.
Felment az unbrick cucc, miui v5 bootolt.
Az tuti, hogy valamelyik csatlakozó, vagy chip gelleres, mert jelenleg úgy megy stabilan, hogy a kamera alatti részt erőből benyomtam. -
No az én Note-om eddig bírta úgy fest.
Egy ideje elkezdett újraindulgatni, néha beragadt a Mi logonál, máskor se kép se hang.
Ma már a se kép se hang jött véglegesbe.
Gondoltam megnézem az unbrick módszert, hátha, bár csak MIUI5 és 6 dev romok voltak rajta, semmi egyéb.
A gond ott kezdődött, hogy mindhárom otthoni PC-n Win10 van. Bár meglepő mód felment rá a vcom driver.
Flash tool viszont változatos hibákat dobott DA DL rész után.
Raktam fel Win7-et, ugyan ez (BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) vagy BROM_ERROR : S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054)).
Gondolom az nem jó ómen, ha a PC-vel összedugva 5 másodpercenként leszakad az USB kapcsolat
Sok ötletem nem maradt, valahol EMMC hibának írják, ha ezt műveli, akkor meg úgy is mindegy.
Néztem 4 féle USB kábellel az összes USB porton, 2 gépen is, bár gyári Xiaomi sajna nem maradt a macskáknak köszönhetően, de talán Motorola vagy Samsung is megtenné
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Flexy90
üzenetére
Ha megtalálnád és működne Hungaryban is, akkor külföldi utazásnál a virtual SIM segítségével lehet olcsóbban barangolni....vagy valami ilyesmi...nem avattak be, mert csak néhány országból kerestek tesztert.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
A virtual SIM mire jó?
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Na csak igazam lett
A V5-ből is volt Android 4.2 és 4.4-es változat. Most ugyanezt eljátszották. Tudtam én, hogy túl szép lenne, ha nyalókázhatnék a noteomon 
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Hát én sajnos nem tudtam élőben páholyból nézni a műsört, így csak a cikkek olvasása alapján tudok írni bármit is, de az tény, hogy több helyen is (ezek szerint tévesen) említik az 5.1-es Android / MIUI 7 kombót, lp.: [link] , [link] , [link]
Viszont, ha ez kamu, akkor xart se ér a MIUI 7, tényleg csak egy ránc felvarrott, kipofozott V6. Erre fölöslegesen túráztatták a népet szerintem.
-
Milestone2
nagyúr
Több Xiaomi készülékem (még) nincs. Csak a Note3G-ről tudok nyilatkozni.
De, eddig is csak custom 5.x.x bármely XIAOMI-ra, gyárilag a legújabbak is 4.4.4-gyel jöttek ki (kivétel talán a MiNotePro, az azt hiszem 5.0.x-vel)A cikkről pedig amit linkeltél. Én élőben néztem (mikor épp nem szakadozott a stream) a sajtótájékoztató/bemutatót. Egyetlen egyszer sem hangzott el a verzióváltás vagy az Android 5.x.x!!! Nem tudom ők honnan szedték.
Annyi hangzott el: HURRÁ, MINDENKI ÖRÜLJÖN ITT A MIUI7, amiben ezek a fejlesztések:
1. 5 féle új főtéma-kinézet (lányos, nőies, fiús, férfias, prémium)
2. MUSE az új kinézet/design app
3. Baby Album (egész család arcfelismerés, mifene, kitérdekel
4. Parental Control / Child mode ez hasznos beállítani a gyerek miket érhet el a telefonodon
5. Belső optimalizálások, CPU, GPU, akkuhasználat
6. könnyített/egyszerűsített betű optimalizálás (gyengénlátók segítése)
7. Névjegyalbum átalakítása/fejlesztése
8. Virtual SIMEbben sehol nem volt verzióváltás vagy Android 5.1....
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Hmm, érdekes.
Több helyen is olvastam, hogy a MIUI 7 Android 5.1 -el jön.
Nem lehet, hogy hasonló a felállás, mint annó a Redmi Note 4G esetében, ahol már a V5 is 4.4-es Androiddal volt megfűszerezve, míg a 3G-nél a V5/4.2.2 -es kombó volt.
Vagy a mi noteunkra egy "butított" változatot adtak ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
addamka
üzenetére
Tegnap este kijött a Unicom MIUI7 frissítés.
Nem 5.x.x! Továbbra is 4.4.x...
MIUI7 = ráncfelvarrott MIUI6A beharangozott újdonság feature-k közül van amit megtaláltam benne: Parental control (Child mode), megújított Text size menü. Van amit nem talátam meg: az új MUSE app ami a még részletesebb személyre szabásra lesz jó, nem látom sehol a virtual SIM-et sem. És nyilván a 25%-kal kissebb akkufogyasztást meg a többi optimalizálást jó esetben legfeljebb majd érezni lehet.
Hát ez jelenleg megint olyan jó kínais martketingfogásnak tűnik.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Szerintem ez nem tölthető, csak nem 12 V-ról megy mint a legtöbb router, hanem 5V-ról, ezért power bankkal is használható. (Aminek szerintem max AP módban van értelme)
Nem rossz amúgy
-
Azért az 5.0 alapú MIUI7-ben nem lennék biztos: "MIUI 7 is based on both Kitkat and Lollipop but it may vary depending upon the devices."

-
GoldhandRent
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Olvastam én is az összes hírt róla.. de attól, hogy +16gb háttértára van, én nem tekintem "PRO"-nak

Azért nem PRO, hanem Prime
[szerk:] szerintem..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent
üzenetére
A 999 yüanos a Pro verzió, most Prime-nak hívják.

-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
"This awesome phone can also be used as an infrared remote for your TV and air conditioner."
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Tetszetős. Egyedül a RAM nem :/
Nézni kell majd teszteket, és akkor kiderül mit is tud.. Papírforma semmitmondó.Ha várunk, lehet ebből is lesz egy "PRO" verzió mint a Mi Note-ból, 3gb rammal ?
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Nekem bejön, erre is szívesen váltanék, nem csak a Mi Note-ra!

Mikor kezdődik a forgalmazás? Vagy csak én vagyok vak és nem látom xda-n és miui-n?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Flexy90
üzenetére
79 yüan lesz az ára. MiWiFi Nano a neve.

Ha jól értelmezem hálózati kábel nélküli, feltölthető változat
Redmi Note 2 csak annyiban nem győzött meg, hogy MTK processzorú maradt. Ennek nem örülök.
De ha valóban - a régebbi pletykákkal ellentétben - a Redmi Note 1 is megkapja a MIUI 7-et, akkor különösebben nem érint a Redmi Note 2, mert meg vagyok én ezzel a kis telefonnal elégedve...
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Az új mini routerről nincs infód?

Az új redmi note 2 engem nem győzött meg, bővíthető lesz egyáltalán?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Szóval most már nem kell ötletelni.
Kijött a Redmi Note 2MTK Helio X10 8 magos processzorral. Mindkét SIM kártyán 4G.
Minimum 3 féle változat lesz. Lesz 8 x 2.0GHz és lesz 8 x 2.2 GHz.
A kínai ára 800 és 1000 yüan között lesz.
Marad az 5.5-ös screen
és 5 féle színben lesz elérhető
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Megjelent a REDMI NOTE 2

-
WOW, ha hinni lehet a [pletykáknak] , a Xiaomi a Redmi Note-re is ki fogja adni a Lollipop alapú MIUI 7-et

Remélem megérem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
asszonynak lesz, egy alactel 997d-t vált majd, csak rendbe akartam neki hozni, én még maradok 1+1 -nál

-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Használd egészséggel.

-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
ezer
a segítségért! 
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nem is adhatott ujabbat, mert 5.8.8 a legfrissebb.
Igen, miui.hu része a GAPPS csomag nem kell külön telepíteni.
Igen, factory resettel elméletben szüz rendszert kapsz. -
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
immaron...

rendszerbol frissiteskent adtam be neki, nem recoverybol.
nem adott ki ujabb frissitest a rendszer.
facebook is megy, orules van.meg par vegso kerdes:
kell-e a mobogeni okoszisztema vagy a google services/play resze-e ennek a romnak?
ha most nyomok factory resetet, akkor a kinai sallangoktol mentes global miuihu rendszerem lesz?
vagy wipe (all data), hogy s kinai cucctol megszabaduljak? -
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Sok sikert.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
koszonom, jol hiszed!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Olvasd el ezt. Elméletben mindkettőnél elég a update.zip-re átnevezés, gyökérkönyvtárba rakás, recovery indítás, wipe & reset + wipe cache (ha jól emlékszem van ilyesmi a gyári recovery-ben is), majd install update.zip
Ezt is olvasd el, bár nem hinném hogy rootolni és recovery-t cserélni is szeretnél.
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Na igen. Mondjuk én a mostani Note-ról max egy Mi Note Pro-ra váltanék, ami nem holnap lesz, így én nagyon díjaznám, ha továbbra is aktívan foglalkoznának a V6-al.
-
Mr X
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
Ha ilyen lesz, nem panaszkodom, jól néz ki.
-
Milestone2
nagyúr
Vajon ilyesmi lesz (azaz a téma gyártója közel áll a tűzhöz)?
Vagy ez csak a téma készítõjének agyszüleménye?

居廉 Xiaomi Redmi Note 3G - MIUI v6 5.8.6 联通版
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Facebookot nem használok, a többi megy a MIUI6 developerrel, részemről ezt a verziót preferálom, van benne magyar nyelv. Redmi Note 3G-hez ez kell: xiaomi.eu_multi_lcsh92_wet_jb9_5.8.6_v6-4.4.zip
-
fornettisuti
veterán
ajanlanatok egy olyan romot, ami:
tud magyarul
mukodik a wifi, google play, youtube facebook es a telefonalas is rendben van? -
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nem tudom, nekem kapcsolódik a teljes verzió és a Lite Edition is...
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nem hinném, hogy a ROM-oddal van baj. A hiba üzenet annyit mind, hogy nem tudott kapcsolódni a 2a03:2880:..... címre a 443-as (HTTPS) porton. + Permission Denied, azaz nincs jogod valamihez...
Korábban ment a facebook? Ne tettél fel tűzfalat, vagy nem állítottál be korlátozást az appra? -
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ha jól emlékszem, nekem a dobozon volt kívül, de lehet hogy az akksi alatt levő matricákon is rajta van...
-
fornettisuti
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
elnezest, pongyolan fogalmaztam, a telefon gyartasi ideje erdekelne.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Most már legalább háromféle TUTI konfigurációt láttam a R.N.2-ről...
Az is lehet persze, hogy ez is kijön 3 változatban, de nem hinném, hogy ebből is csinálnak csak 3G változatot, de ki tudja.
Szóval van ahol továbbra is MTK processzort jövendölnek neki, van ahol 4xSnapi 410-et, van ahol 8xSnapi 615-öt. Van ahol 4.4.4-et, van ahol 5.0.x-et.
Lehet 13-án okosabban leszünk, de lehet, hogy csak a MIUI 7-ről hallunk majd... -
Veatta
aktív tag
Sziasztok!
A telefonomon 40-es rom van, a második kártyahelyben t mobilos kártya eldobálja a hálózatot, ha van is csak alacsony térerővel, vodás kártyával nem csinálja, valami ötlet?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Melyik gyártás dátumára gondolsz? A ROM kiadásának dátumára? A telefon gyártásának dátumára?
-
fornettisuti
veterán
rezges erosseget lehet allitani? jelenleg kezben tartva is elig erezni. restartkor vmivel erosebb. stock rom van rajta magyar nyelv is. illetve, hol talalom meg a gyartas datumat?
-
-
khorvat
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nah frankó és a 3 lehetőségből melyiket válasszam, ha az a cél, hogy 2-3 hetente vagy 1-2 havonta érkezzenek csak frissítések és ne naponta vagy hetente?
Illetve jó lenne ha stabil verzió lenne, de legalább kevés problémája legyen. -
khorvat
senior tag
Én is új vagyok a klubban kérdés meddig maradok, de eddig érdekes kis kitérő. Kezdésnek a v5 magyar 4.2.2 ha jól emlékszem ROM-ról a nem rég kiadott v6 global 4.4.2-re frissítettem.
Szeretnék a 4.4.2-n maradni de jó lenne magyar nyelv. Ehhez mi kell várni vagy esetleg már tudok ez ügyben tenni lépéseket?
Addig is nézegetem a 4.4.2-t egy árnyalattal mintha lomhább lenne de ez csak egy érzés. -
fornettisuti
veterán
udv, orulok, hogy megy meg a topik. ma jott meg a telo.
visszaolvasgatok, aztan jovok felhomalyositasert
-
Kowi84
aktív tag
Az enyémet 45-ért kezdtem le hirdetni, itt az aprón. Rá se szartak. (Patika állapot +fólia, két tok, tartozékai, doboza egyszóval minden) Csak miután levittem 40-re akkor lett rá egy két érdeklődő, és még volt aki ebből is alkudott volna.
Úgyhogy a tapasztalatok alapján én úgy látom, ha egy ilyen telót sikerül elsütni jóval 40 fölött az már az "isteni csoda" kategória.
Tehát a reális és egyben a forgalomképes ás szerintem 40 max 42.
-
GoldhandRent
őstag
Srácok, ez már tuti !
A doboz hátulját összehasonlítva az enyémmel,kivehető, hogy 5.5" 1080p ! lesza kijelző, a processzor pedigkerek 2GHz.A kihúzott részek azért vannak, mert első ránézésre (elég sokat néztem
) tényleg annak tűnik... Viszont egymás mellé téve az enyémmel már nem vagyok olyan biztos benne... A pirossal húzott helyen 720p-nek tűnik (aminek nem örülne senki szerintem), a sárgánál viszont 1080-nak !
A kékkel nyilazott az akkumulátor, ami nekem 3000 nek tűnik.
Ötleteljünk együtt ! Nagyítsátok ki a képet és segítsetek kitalálni a konfigot

Képet mellékelek
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Az előző problémámat ez a progi oldotta meg: SD Fix a playről.
A következő problémával futottam össze: bluetooth zene lejátszásnál nem működik a bluetooth eszközről a számok léptetése hanem a hangerőt állítja! Kipróbáltam 2 eszközzel is egy sztereo fülessel és egy sztereo hangfallal is. V5 alatt mindek OK volt. Mindkét eszköznek külön gombjai vannak a hanerőhöz, léptetéshez, Play/paus-hoz.
Esetleg valami beállítási lehetőséget figyelmen kívül hagytam?
Az utolsó Vagyula féle V6 verzió van fenn.
Előre is köszi!Üdv. Laci
-
Kornel
veterán
szerintem én váltani fogok a xiaomiról.
az, hogy nincs normális ota frissítés, meg egy nyomvadt dupla koppintásos lezárás, stb., ezek azért necces dolgok.
az, hogy a kijelző sárgul, az ij kategória, de akkor is jobbat vártam.
mennyibe lehet reálisan elpasszolni most ezt szerintetek? -
Chaser
legenda
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem is lenne rossz ara ha nem presale lenne
-
válasz
Milestone2
üzenetére
De sem hivatalos bejelentés, sem képek , semmi infó...na meg az első széria képeivel feltenni? O.o
De a dual sim, 4g és FHD kijelző tetszik!
De a kisebb akksi nem... :-\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha bekapcsolom akkor átrakja a bal oldalra a wifi jelet ugyanezzel a jellel...