- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnardenes
tag
válasz
Teki008 #10747 üzenetére
Biztos jó az az SD kártya? Én megpróbálnám egy másikkal. Illetve itt egy jó kis [multitool] cucc egy másik Xiaomi telefon fórumról. Nekem nagyon bejött, lehet, rajtad is segít.
-
válasz
Teki008 #10747 üzenetére
Az a baj, hogy látni kéne a telefont, anélkül nehéz okosat mondani
Az orvosnak is mondhatod a telefonba, hogy itt fáj, meg ott szúr, nem fogja tudni mi a bajod.Ameddig a TWRP működik van remény, leírásod alapján talán a partíciód szállhatott el.
Nincs jobb ötletem: próbálkozz meg egy V7 installal, hátha az megy. Esetleg , ha tudod fotózd le a pontos hibaüzenetet, és küld el, hátha az segít valamit...
-
-
válasz
Teki008 #8970 üzenetére
Nálam kezeli az SD kártyát 4.4 alatt is, nézd meg PC-n vagy másik eszközben jó-e, meg formázd le FAT32-re esetleg, aztán próba.
Ébredés hiba nem jött eddig elő, nagyon a MIUI6 béták elején előfordult ilyen.
Teszteld a proximity sensort valamelyik programmal play-ről, hogy jó-e, ha igen megnéznék egy tiszta telepítést (wipe: data, system, internal storage, dalvik cache, cache, majd ROM telepítés). -
válasz
Teki008 #8497 üzenetére
Igen, és még tégla is lett belőle
Remélem vissza kapod az árát...
Amit linkeltél, jónak tűnik, de persze azt írnak az oldalra, amit akarnak. Ha megérkezik, egyből mehet rá egy CPU-Z, Antutu, hogy kiderüljön eredeti-e.JA, és elvileg az eredeti Noteokban (az enyémben legalábbis) van egy szerviz menü, amit a *#*#6484#*#* kombóval tudsz előhozni. Gyanítom a klónokba ez nincs benne (Bár tudja a fene)
-
vackor81
csendes tag
válasz
Teki008 #8477 üzenetére
Nagyon régen volt már, majdnem egy éve, de ha jól emlékszem nálam is ezeket írta ki elsőre a berakott akksival. A lényeg, hogy akku nélkül próbáld meg újra. Lehetőleg minden elérhető USB portra rádugva, mert például valamiért nálam a számítógépen az előlapi USB3 nem látta, de az alaplapi viszont már igen.
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
Teki008 #8461 üzenetére
Szia!
Nekem is bejött ez az elrontott Volume-UP-os menü.
A telefonom sehogy nem csatlakozott, semmilyen kábellel, és semmilyen számítógéphez. Felcsatlakozott, majd 2-3 másodperc után lecsatlakozott.A Redmi Note Unbrick tool, SP Flash, aztán végül azt a menüt választottam benne, hogy csatlakozás betett akkumulátorral, és a LÉNYEG, amíg szét nem kapcsolt, addig villámgyorsan lenyomtam a programon az indítógombot és sokadszorra feltett egy valamilyen régebbi típusú angol nyelvű ROM-ot, amely már az éterből tudta frissíteni magát magyar nyelvet is tudó V40-re.
Soha többet nem nyúlok ennek a készülék belsejéhez, pedig a HTC Desire-mon nagy ROM-próbálgató voltam.
-
válasz
Teki008 #8461 üzenetére
Szia. Először is részvétem, sajnos előbb cselekedtél, utóbb olvastál.
Milestone2 és tolvaj! vagy 100* leírta, kihangsúlyozta mi az upgrade menete, mire kell vigyázni (pl.: UBOOT).
Volt már itt más is, aki téglásított, neki tudtak segíteni, biztosan neked is fognak.A későbbiekre meg egy jó tanács: Mindig kérdezz, ha valami nem tiszta. Az SD kártyás problémádra pl. már többször írtam másoknak is, hogy van a [FolderMount] nevű tool, amivel meg lehet oldani az appok SD kártyára áthelyezését.
De nézd a jó oldalát a dolgoknak, ezen a hétvégén biztosan nem fognak telefonon zaklatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest