- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeebyKay #10807 üzenetére
Ha a másik aksi is 2 évet állt a fiókba, akkor lehet az is kuka. Ezeknek nagyon nem tesz jót, ha lemerült állapotban éveket állnak
Egy módon mehetnél biztosra, ha találnál valakit, akinek még van Note-ja és az Ő aksiját tennéd be. Ha azzal elindul, akkor nyertél, mert le bírod menteni az adatokat. Ha nem indul be, akkor sajnos az érintkezés (vagy az egész alaplap) behalt.
Ha jársz Dunaharaszti fele, összefuthatunk, vagy jövőhéten Balatonfüreden nyaralunk, ha épp te is ott lennél összehozhatunk egy próbát.
-
válasz
TeebyKay #10804 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy mikor először bekapcsoltad a telefont volt még annyi kraft az aksiba, hogy elinduljon, azt kb. le is merült.
Amúgy a másik aksi honnan van? Egy működő telefonból, vagy az is ilyen "fiók mélyéről előszedett"?A töltéssel kapcsolatban sajnos rossz tapasztalataim vannak: Speedshopnál 3 darab BM42-es aksit bontottunk ki és tettünk a telefonomba. Mindegyikkel bekapcsolt, de egyiket se töltötte
A gyári aksit viszont tölti, szóval nem a töltő rész rossz. Igazából észrevettem, hogy mind a 3 speedshopos aksi 2013-ban lett gyártva, szóval valószínűleg azok is régóta a fiók mélyén állnak, mint a Te telefonodban...Akárhogy is,ha egy "halott gyanús" aksit 1-2 napra fel szeretnél tenni töltőre tegyél mellé egy tűzöltő készüléket is
-
-
mszl
aktív tag
válasz
TeebyKay #10796 üzenetére
Tedd fel tölteni, ne foglalkozz vele 1-2 napig is akár. Utána lehet kerül bele élet. Én egy Navi-val és a 2 éve a fiókban porosodó Defyvel jártam így. Először nem világít semmi nem is jelez töltést..... utána magához tértek. Egy próbát és kis türelmet megérne ha kell az adat.
De ha eljössz hozol egy sört, próba erejéig kölcsön adom a note 3G-ből az akkut. Én már egy Note 4X-et nyúzok. -
válasz
TeebyKay #10800 üzenetére
Nem tudom, fentebb azt írtad, hogy nincs töltés visszajelzés és nem reagál a bekapcsoló gombra se.
Ebből Te mire következtetsz? Én arra, hogy a 2 éves állástól behalt az aksid, de lehet a töltő része is a telefonnak, mivel másik akkuval se értél el eredményt.Nem akarok kukacoskodni, de ha tényleg annyira magas prioritásúak a telefonon lévő adatok, csinálhattál volna egy backupot róluk, mielőtt 2 évre a fiókba teszed.
-
ekrisztian
őstag
válasz
TeebyKay #10796 üzenetére
Első körben próbálnék egy recovery-be lépést.
Ha az se megy akkor egy rávaló flashtools rommal próbálkoznék.
Persze ez minden adatot fog törölni, de kiderül él e még a telefon.
Lehet, hogy rossz mindkét akku.
Vagy az usb paneled, sok minden érhette a fiókban 2 év alatt, főleg korrózió.
Linket majd azok adnak, akik nem vezetnek gépjárművet fórumozás közben. -
válasz
TeebyKay #8908 üzenetére
Ha jól rémlik ezen már egybe van az LCD az érintő résszel.
Biztos ügyesen szét lehet melegíteni, de az is biztos, hogy nagyobb a hibalehetőség.
Ebayen 7-10ezer között van LCD érintővel.
Kolléga most törte be a 4G-s Note-ja kijelzőjét, ha megjön neki Kínából majd leírom ki tudta-e cserélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple IPhone 14,Midnight,128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest